Modificări legislative privind voucherele de vacanță | Edenred Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Modificări legislative privind voucherele de vacanță

În cursul zilei de ieri, 30 martie 2020 , a fost publicată, în Monitorul Oficial, OUG Nr. 35/2020 care prelungește valabilitatea voucherelor de vacanță (hărtie și card) emise in perioada martie – decembrie 2019 până la 31 mai 2021.

Anunțul vine în contextul unei scăderi dramatice în turism, industrie afectată de restricții de călătorie, când cele mai multe hoteluri, pensiuni și unități alimentare sunt închise, ca măsură de protecție și de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus/COVID-19. Este un beneficiu oferit atât comercianților parteneri la care pot fi utilizate voucherele de vacanță, cât și angajaților care primesc vouchere de vacanță și pe care nu le-au putut utiliza încă din cauza crizei actuale. 

Știm că vacanțele sunt momentele din an pe care le aștepți cu cea mai mare nerăbdare. Dar mai știm și că pregătirea lor este la fel de plăcută precum călătoria în sine. Iar după o perioadă în care, pentru siguranța ta și a celor apropiați, este recomandat să rămâi cât mai mult acasă și să amâni orice călătorie, te vei bucura și mai mult odată ce vei putea porni din nou la drum.

Îți recomandăm să profiți de aceste săptămâni și să rezervi vacanța la care ai visat mereu, pentru când viața își va relua cursul normal.
Mai mulți parteneri din rețeaua noastră îți oferă posibilitatea de a utiliza voucherele de vacanță achitând serviciile și produsele turistice până la finalul termenului de valabilitate al acestora, dar sejurul poate avea loc și după această dată. Poți consulta lista de cu agenții de turism, hoteluri și pensiuni din rețeaua noastră de parteneri care oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul Edenred Vacanță:


Voucherele Edenred Vacanță vor fi emise exclusiv în format digital

Prin natura activității noastre, sănătatea tuturor celor care formează ecosistemul de beneficii Edenred România – angajatori, angajați, comercianți parteneri - este o prioritate pentru noi. Începând cu 30 martie 2020, vă anunțăm că voucherele de vacanță vor putea fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020

Astfel, voucherele Edenred Vacanță vor fi emise, începând cu această dată, doar pe card, iar ecosistemul de beneficii pentru angajați dezvoltat de Edenred în România se va apropia de digitalizare exclusivă. Este o modificare cu multiple beneficii, iar cea mai importantă, în această perioadă, este facilitarea unei metode de plată mai sigure și mai igienice a vacanțelor pentru angajații care beneficiază de soluțiile noastre.

În contextul schimbărilor rapide din ultimele zile, te asigurăm că suntem alături de tine. Pentru orice întrebare despre cum poți utiliza în siguranță Edenred Vacanță, ne poți scrie la scard@edenred.com.

Să avem vacanțe frumoase și liniștite!

 

  • Etichete :