Skip to main content

image

Edenred te scoate #OutForLunch

Fă-ți timp să mergi #OutForLunch și transformă pauza de masă într-o experiență memorabilă

AFLĂ MAI MULTE

De ce este importantă masa de prânz luată pe bune, în afara biroului, o oră, și nu doar în 10 minute, pe tastatură?

 
icon

Ești mai zen

Atunci când te ridici de la birou, mintea ta primește semnalul de pauză. Te detașezi și te încarci cu energie.

 
icon

Mănânci sănătos

Ai mai multe opțiuni de preparate calde, nutritive. Deci și mai multe șanse să alegi varianta sănătoasă.

 
icon

Câștigi timp

Contrar părerii populare conform căreia pierzi timpul dacă mănânci prânzul afară din birou, de fapt, deconectarea te ajută să revii cu forțe proaspete și să termini treaba mai rapid.

 
icon

Socializezi

Cred că știi deja că socializarea este cheia unui creier sănătos. Dincolo de efectele pe termen lung, să ieși la prânz cu colegii te binedispune chiar azi.

 
icon

Economisești

Ai parte de oferte speciale, promoții și tot felul de reduceri exclusive la restaurantele partenere.

 
icon

Mânânci local

Ai ocazia să susții localurile autohtone. Comunitatea îți va mulțumi.

Te-am convins? Uite cum poți să ai un prânz memorabil în fiecare zi

 

Planifică #OutForLunch

 • location Stabilește în avans unde vrei să mănânci și explorează opțiunile disponibile în zona ta verificând harta din aplicația MyEdenred.
 • coffee Vezi care este programul de funcționare al restaurantelor partenere pentru a evita timpul pierdut în căutarea unei opțiuni potrivite.
 

Mănânci ce vrei, plătești ușor

 • card-icon Cardul de masă Edenred îți oferă ocazia să descoperi locuri și preparate noi, astfel încât să nu te plictisești niciodată în timpul pauzei de prânz.
 • phone Poţi alege să plăteşti fie "contactless", fie cu smartwatch-ul sau telefonul mobil, prin aplicațiile Google Pay sau Apple Pay. Gestionează plățile cu telefonul într-o singură aplicație și descoperă și alte funcționalități din tutorialele de mai jos.  
VEZI tutorialele video MyEdenred
 

Economisește

 • percentage Cardul de masă Edenred nu înseamnă doar acces la mâncare gustoasă, ci și economii și beneficii suplimentare, transformând fiecare masă într-o experiență savuroasă și avantajoasă!
 • gift Premiază-te! Transformă suma din salariu alocată mesei de prânz într-un fond pentru mici bucurii. În plus, ai ocazia să câștigi premii cool și inedite dacă participi la concursurile noastre.
DESCOPERĂ OFERTELE SPECIALE
 

Fii parte din comunitatea #OutForLunch

 • Împărtășește-ți experiențele culinare cu ceilalți și inspiră-i să meargă #OutForLunch. Folosește #OutForLunch în postările tale și fă parte din comunitatea pasionată de explorarea gastronomică.
 1. HAI PE FACEBOOK
 2. FOLLOW PE INSTAGRAM

Alătură-te inițiativei #OutForLunch

 • icon Pauza de prânz îți oferă ocazia de a te detașa de rutina zilnică, ceea ce va contribui la menținerea sănătății tale fizice și mentale.
 • icon Indiferent de cât de aglomerat este programul tău sau câte responsabilități ai de îndeplinit, nu uita că starea ta de bine este prioritară.
 • icon Fă-ți timp să mergi #OutForLunch și transformă pauza de masă într-o experiență memorabilă, fie că ești în restaurantul preferat de lângă birou sau casă.

Utilizatorii cardului de masă Edenred pot comanda şi plăti în aplicaţiile

Nu uita, mergi #OutForLunch pentru o pauză de prânz memorabilă

Profită la maximum de beneficiile cardului de masă Edenred pentru a-ți transforma fiecare pauză de prânz într-o experiență de neuitat și pentru a-ti face fiecare zi mai fericită.

Vezi restaurantele partenere

Întrebări frecvente

 • De ce expiră sumele de pe cardurile cu bilete de valoare?

  Potrivit prevederilor legale în vigoare, biletele de valoare pot fi utilizate doar în termenul de valabilitate și numai pentru achiziționarea bunurilor și serviciilor pentru care au fost emise, având, așadar, o valabilitate precisă, stabilită prin actele normative care le reglementează. Astfel, potrivit art. 3 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018, aprobate prin H.G. nr. 1045/2018, biletele de valoare, cu excepția tichetului de masă, sunt valabile un an de la data alimentării suportului electronic, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic. În ceea ce privește tichetul de masă, acesta este valabil în anul calendaristic în care a fost emis, cu excepția tichetului emis în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie, care poate fi utilizat până la data de 31 decembrie a anului următor. Prevederi similare sunt și în Normele metodologice privind acordarea voucherelor de vacanță, aprobate prin H.G. nr. 215/2009, respectiv voucherul de vacanță are perioadă de valabilitate de un an de la data alimentării pe suportul electronic, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic. Așadar, legislația aplicabilă biletelor de valoare impune utilizarea acestora în perioada de valabilitate prevăzută de actele normative aplicabile, în caz contrar, acestea nemaiputând fi utilizate de către beneficiari. În plus, mai există un termen de valabilitate de luat în considerare, și acesta este termenul de valabilitate al cardului pe care sunt încărcate biletele de valoare, acesta fiind diferit de perioada de valabilitate a biletelor de valoare. Similar cardurilor bancare, și cardurile pe care sunt încărcate biletele de valoare expiră, ceea ce înseamnă că nu veți putea utiliza cardul odată ce a expirat, iar sumele din cont vor putea fi utilizate numai după reînnoirea cardului. Data de expirare a cardului este imprimată pe recto-ul acestuia.

 • Se poate realiza transferul sumelor între cardurile Edenred?

  Legislația biletelor de valoare nu permite transferul contravalorii acestor bilete de valoare între cardurile Edenred. Astfel, sumele încărcate pe fiecare dintre cardurile tale Edenred reprezintă echivalentul tichetelor și/sau voucherelor oferite de angajatorul tău. Aceste tichete și vouchere pot fi folosite, conform legii, numai pentru achiziționarea bunurilor și serviciilor pentru care au fost emise. Spre exemplu, Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare prevede că tichetele de masă pot fi utilizate numai pentru achitarea mesei sau pentru achiziționarea de produse alimentare, iar tichetele culturale pot fi utilizate doar pentru achitarea contravalorii de bunuri și servicii culturale, precum: abonamente sau bilete la spectacole, concerte, proiecții cinematografice, muzee, festivaluri, târguri şi expoziții, parcuri tematice, inclusiv cele destinate copiilor, cărţi, manuale şcolare, albume muzicale, filme, în orice format. De asemenea, conform O.U.G. nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță și a Normelor metodologice privind acordarea voucherelor de vacanță, voucherele de vacanţă pot fi alimentate exclusiv cu valoarea nominală a voucherelor de vacanţă acordate de către angajator şi pot fi utilizate doar pentru achiziţionarea de pachete de servicii turistice. Pachetul de servicii turistice care poate fi achiziționat pe baza voucherelor de vacanță poate cuprinde servicii de cazare, alimentație publică, transport, tratament balnear, agrement, iar conținutul minim al pachetului de servicii turistice conține în mod obligatoriu servicii de cazare.. În mod similar, tichetele încărcate pe cardul cadou pot fi utilizate numai pentru achiziționarea bunurilor și serviciilor pentru care au fost emise și numai în rețeaua de comercianți parteneri Edenred Card Cadou (spre exemplu, pentru achiziții de modă, bijuterii, IT&C, sport, amenajări interioare, supermarketuri, benzinării, frumusețe, etc). .

 • Pot retrage bani de pe cardurile Edenred?

  Potrivit prevederilor legale în vigoare aplicabile biletelor de valoare, suporturile electronice (cardurile) pe care sunt încărcate biletele de valoare nu permit retragerea sau transferul de fonduri, ci pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea bunurilor și serviciilor pentru care au fost emise.

 • Pot adăuga în contul meu, în aplicație, și cardurile Edenred pe care le dețin membrii familiei?

  Din motive legale și de securitate, accesul la fondurile și informațiile despre contul unei persoane sunt confidențiale și sunt rezervate exclusiv persoanei în cauză.

 • Pot plăti cu cardurile Edenred și în alte țări?

  Potrivit prevederilor legale în vigoare aplicabile biletelor de valoare, respectiv Legea nr. 165/2018 și O.U.G. nr. 8/2009, biletele de valoare – tichete de masă, vouchere de vacanță, tichete culturale și tichete cadou – pot fi utilizate doar pentru achiziționarea de produse și servicii de la comercianții parteneri aflați pe teritoriul României.

* Câmpuri incomplete/incorecte.

Cu ce te putem ajuta?