Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Produse şi servicii

Produse și
Servicii

Edenred oferă soluţii pentru motivarea şi recompensarea angajaţilor, a clienţilor şi a colaboratorilor din România. Tichetele preplătite emise de Edenred pot fi acordate în funcţie de necesităţile companiei tale: tichete de masă, tichete şi carduri cadou, tichete de vacanţă, tichete de asistenţă socială, tichete de creşă sau medicale.

Beneficii extra-salariale pentru motivarea angajaţilor

Tichete de masă pe hârtie și card

Tichete de masă pe hârtie și card

Se bucură de importante facilităţi fiscale care aduc economii de 35% comparativ cu acordarea aceleiaşi sume de bani în numerar şi generează creşterea puterii de cumpărare a angajaţilor tăi. Sumele acordate sub forma tichetelor de masă sunt scutite de taxe şi impozite sociale salariale şi patronale atât pentru angajator cât şi pentru angajat şi beneficiază de deductibilitate de la plata impozitului pe profit.
Citeşte mai multe
Tichete cadou

Tichete cadou

Oferă angajaţilor tăi un cadou apreciat prin care aceştia au libertatea de a-şi alege un cadou memorabil. Tichetele cadou se pot utiliza pentru recompensarea salariaţilor sau pot fi oferite partenerilor de afaceri, având avantaje fiscale deosebite în funcţie de destinaţia utilizării. Află mai multe despre tichetele cadou
Citeşte mai multe
Card cadou Edenred Gift

Card cadou Edenred Gift

Primul card preplătit adresat companiilor din România care reprezintă varianta elegantă, sigură şi eficientă pentru recompensarea şi motivarea angajaţilor. Fiind un instrument eficient din punct de vedere financiar şi logistic, cardul cadou Edenred Gift se bucură de deductibilitate integrală şi scutire de la plata taxelor şi impozitelor sociale salariale şi patronale atunci când este acordat salariaţilor însă acesta poate fi utilizat cu succes şi pentru recompensarea partenerilor de afaceri.
Citeşte mai multe
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanță

Soluţia eficientă pentru creşterea productivităţii şi motivarea angajaţilor pentru recuperarea capacităţii de muncă. Alternativa la primele de vacanţă, vouchere de vacanţă încurajează turismul românesc şi beneficiază de importante facilităţi fiscale precum deductibilitate şi scutire de la plata taxelor şi impozitelor sociale salariale şi patronale atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori
Citeşte mai multe
Tichete de creșă

Tichete de creșă

Soluţia optimă pentru încurajarea angajaţilor să-şi reia atribuţiile la locul de muncă în schimbul concediului de îngrijire a copiilor mici de până la 3 ani. Companiile beneficiază de importante facilităţi fiscale pentru sumele acordate în acest mod, tichetele de creşă fiind deductibile fiscal şi scutite de taxe şi impozite sociale salariale şi patronale.
Citeşte mai multe

Soluţii pentru recompensare şi stimulare

Tichete Cadou

Tichete Cadou

Varianta elegantă de a mulţumi partenerilor de afaceri, eficiente pentru campanii de promovare a vânzărilor, programe de recunoaştere şi de loializare, campanii promoţionale pe diverse segmente strategice. Tichetele cadou oferite în cadrul campaniilor de marketing sunt deductibile la calculul impozitului pe profit şi sunt scutite de la plata impozitului pe venit în limita a 600 lei/premiu/zi. Acestea reprezintă calea de mijloc între cadourile oferite în natură şi cadourile oferite sub formă de bani cash.
Citeşte mai multe
Card cadou Edenred Reward

Card cadou Edenred Reward

Alternativa modernă la tichete cadou prin care puteţi recompensa şi loializa clienţii şi partenerii de afaceri. Funcţionând asemănător cu un card bancar, cardul cadou preplătit Edenred Reward se bucură de avantaje fiscale deosebite şi nu percepe taxe şi comisioane de administrare. Acesta poate fi customizat 100% din punct de vedere grafic cu imaginea, siglă, culorile şi textul dorit de client.
Citeşte mai multe

Programe sociale

Tichete de asistenţă socială

Tichete de asistenţă socială

Un mod eficient şi flexibil pentru organizaţiile publice sau private care doresc să vină în sprijinul persoanelor integrate în proiecte de asistenţă socială. Tichetele de asistenţă socială oferă garanţia utilizării fondurilor cu scopul pentru care au fost alocate, putând fi cheltuite pentru cumpărături de strictă necesitate în reţeaua magazinelor afiliate. Află mai multe despre tichetele de asistenţă socială
Citeşte mai multe
Tichete sociale pentru grădiniță

Tichete sociale pentru grădiniță

Tichetele sociale pentru grădiniță emise de Edenred sub brandul Ticket Junior® reprezintă un stimulent educațional și au valoarea de 50 de lei lunar, putând fi acordate de primării către familiile defavorizate, care au copii preșcolari (3-6 ani).
Citeşte mai multe

Gestionarea cheltuielilor profesionale

Spendeo by Edenred

Spendeo by Edenred

Simplifică procedurile de avans și decont cu cea mai simplă soluție pentru gestionarea cheltuielilor efectuate de angajați: Spendeo by Edenred.
Citeşte mai multe
Edenred Online Edenred Online
Contul online prin care clienţii şi partenerii afiliaţi gestionează în mod eficient relaţia cu Edenred
Citeşte mai multe
Platforma Online Ticket On-the-Go Platforma Online Ticket On-the-Go
Contul web Ticket On-the-Go® este dedicat utilizatorilor de carduri Ticket Restaurant® și Compliments®
Citeşte mai multe
Aplicatia mobila Ticket On-the-Go Aplicatia mobila Ticket On-the-Go
Instalează-ţi aplicaţia mobilă gratuită Ticket On-the-Go® şi află tot ce vrei să ştii legat de cardul tău Ticket Restaurant®sau Compliments®
Citeşte mai multe
SMS Alert SMS Alert
Serviciul de urmărire a stadiului livrării coletelor de tichete şi carduri printr-un mesaj SMS
Citeşte mai multe
e-Factura e-Factura
Recepţionarea facturilor mai rapid şi diminuarea volumului de hârtie manevrată
Citeşte mai multe
Personalizare carduri Compliments Personalizare carduri Compliments
Diferenţiere şi inovaţie în cadrul campaniilor de marketing cu cardul Compliments co-branded
Citeşte mai multe
Personalizare carduri Ticket Restaurant Personalizare carduri Ticket Restaurant
Cardul Ticket Restaurant® Co-branded este primul tichet de masă electronic complet personalizabil
Citeşte mai multe
E-mprove Performance E-mprove Performance
Cursuri online pentru instruirea şi formarea angajaţilor în parteneriat cu SkillSoft
Citeşte mai multe
Asigurare Asigurare
Serviciu adiţional pentru clienţii fideli Ticket Restaurant în caz de risc sau accident
Citeşte mai multe
Calendarul zilelor lucratoare Calendarul zilelor lucratoare
Comanzi tichete de masa? Ofera angajatilor tai cate un ticket de masa pentru fiecare zi lucratoare
Citeşte mai multe
Card Client Special Card Client Special
Reduceri importante la deplasările de afaceri sau la închirierea sălilor de conferinţe
Citeşte mai multe
Harta partenerilor afiliaţi Harta partenerilor afiliaţi
Afişarea locaţiei exacte a magazinelor care acceptă plată cu tichetele şi cardurile Edenred
Citeşte mai multe
Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15