Skip to main content

Vrei să devii client Edenred? Sună la 021 301 33 15

Soluțiile Edenred

Edenred oferă soluții inovatoare pentru motivarea și recompensarea angajaților, a clienților și a colaboratorilor din România, precum și de optimizare a cheltuielilor de afaceri.

În funcție de obiectivele companiei tale, optează din galeria cardurilor și tichetelor dezvoltate de Edenred pentru a-ți eficientiza mai simplu și rapid performanțele! 

Motivarea Angajatilor

image

Carduri de masă

Cardurile Ticket Restaurant® sunt alternativa electronică a tichetelor de masă pe suport hârtie. 
Optând pentru cardurile Ticket Restaurant®, accesezi atât avantajele fiscale clasice ale sistemului, cât și beneficiile unei experiențe digitale moderne, plăcute și simplu de utilizat cotidian.

AFLĂ MAI MULTE
image

Tichete de masă

Tichetele de masă reprezintă unul dintre cele mai răspândite beneficii extra-salariale din România, fiind deductibile de la calculul impozitului pe profit și scutite de taxele și impozitele sociale atât pentru angajatori, cât și pentru angajați.

Află mai multe
image

Carduri cadou

Primul card preplătit adresat companiilor din România care reprezintă varianta elegantă, sigură și eficientă pentru recompensarea și motivarea angajaților. Un instrument modern, sigur și inovator, care te ajută să iți motivezi salariații.

Află mai multe
image

Tichete cadou

Oferă angajaților tăi un cadou apreciat prin care aceștia au libertatea de a-și alege un cadou memorabil. Tichetele cadou se pot utiliza pentru recompensarea salariaților sau pot fi oferite partenerilor de afaceri.

Află mai multe
image

Carduri de vacanță

Cardurile de vacanță Edenred reprezintă o alternativă eficientă la voucherele de vacanță pe suport hârtie, păstrând aceleași facilități fiscale: deductibilitate şi scutire de taxe şi impozite atât pentru angajator, cât şi pentru angajat, în limita a 6 salarii minime brute pe ţară.

Află mai multe
image

Vouchere de vacanță

Soluția eficientă pentru creșterea productivității și motivarea angajaților pentru recuperarea capacității de muncă. Alternativa la primele de vacanță, tichetele de vacanță beneficiază de importante facilități fiscale.

Află mai multe
image

Tichete de creșă

Tichetele de creșă reprezintă un beneficiu extra-salarial oferit de angajatori salariaților încadrați cu contract individual de muncă cu scopul de a încuraja revenirea la muncă în schimbul concediului de îngrijire a copiilor de până la 3 ani.

Află mai multe
image

Rețeaua de magazine partenere

Edenred oferă acces la cea mai vastă rețea de comercianți parteneri, unde beneficiarii de tichete și carduri Edenred pot face cumpărături în peste 55 000 de locații din România. Descoperă magazinele partenere unde poți face cumpărături.

CAUTĂ UNITĂȚILE

Recompensarea Partenerilor

image

Tichete cadou

Varianta elegantă de a mulțumi partenerilor de afaceri și eficientă pentru campaniile de promovare a vânzărilor, pentru programele de recunoaștere și de loializare sau pentru campaniile promoționale pe diverse segmente strategice.

Află mai multe
image

Carduri cadou

Alternativa modernă la tichetele cadou prin care, puteți recompensa și loializa clienții și partenerii de afaceri. Cardul cadou se bucură de avantaje fiscale deosebite și nu percepe taxe și comisioane de administrare.

AFLĂ MAI MULTE

Gestionarea cheltuielilor profesionale

image

Spendeo - Decont digital

Ține sub control cheltuielile de afaceri și optează pentru decontul digital!

Află mai multe

Programe Sociale

image

Tichete pentru grădiniță

Tichetele sociale pentru grădiniță emise de Edenred reprezintă un stimulent educațional și au valoarea de 50 de lei lunar. Acestea pot fi acordate de către primării familiilor defavorizate, care au copii preșcolari (3-6 ani).

Află mai multe
image

Tichete de asistență socială

Un mod eficient și flexibil pentru organizațiile publice sau private care doresc să vină în sprijinul persoanelor integrate în proiectele de asistență socială.

AFLĂ MAI MULTE

Solicită acum ofertă personalizată

Certificari Edenred