Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

De acum poți plăti cu Edenred Cadou în rețeaua magazinelor Pepco

Toata tara

City Break la mare - 1400 Ron/ 2 persoane/ 2 nopti - Cazare, mic dejun, o cină; - 2 proceduri/ persoană - Excursie in Centrul Vechi

Eforie Nord

30.04.2021-31.05.2021

Escapadă de iarnă: 1946 Ron/ loc în cameră dublă/ sejur 4 nopți • Cazare cu demipensiune •Skipass nelimitat 3 zile •Voucher Spa • Discount 10% la Spa

Poiana Brasov

09.01.2021 - 06.03.2021

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Soluțiile Edenred

Edenred oferă soluții inovatoare pentru motivarea și recompensarea angajaților, a clienților și a colaboratorilor din România, precum și de optimizare a cheltuielilor de afaceri.

În funcție de obiectivele companiei tale, optează din galeria cardurilor și tichetelor dezvoltate de Edenred pentru a-ți eficientiza mai simplu și rapid performanțele! 

Motivarea Angajaților

image

Edenred Ticket Restaurant Card

Cardurile Ticket Restaurant® sunt alternativa electronică a tichetelor de masă pe suport hârtie. 
Optând pentru cardurile Ticket Restaurant®, accesezi atât avantajele fiscale clasice ale sistemului, cât și beneficiile unei experiențe digitale moderne, plăcute și simplu de utilizat cotidian.

AFLĂ MAI MULTE
image

Edenred Ticket Restaurant

Tichetele de masă reprezintă unul dintre cele mai răspândite beneficii extra-salariale din România, fiind deductibile de la calculul impozitului pe profit și scutite de taxele și impozitele sociale atât pentru angajatori, cât și pentru angajați.

Află mai multe
image

Edenred Cadou Card

Primul card preplătit adresat companiilor din România care reprezintă varianta elegantă, sigură și eficientă pentru recompensarea și motivarea angajaților. Un instrument modern, sigur și inovator, care te ajută să iți motivezi salariații.

Află mai multe
image

Edenred Cadou

Oferă angajaților tăi un cadou apreciat prin care aceștia au libertatea de a-și alege un cadou memorabil. Tichetele cadou se pot utiliza pentru recompensarea salariaților sau pot fi oferite partenerilor de afaceri.

Află mai multe
image

Edenred Vacanță Card

Cardurile de vacanță Edenred reprezintă o alternativă eficientă la voucherele de vacanță pe suport hârtie, păstrând aceleași facilități fiscale: deductibilitate şi scutire de taxe şi impozite atât pentru angajator, cât şi pentru angajat, în limita a 6 salarii minime brute pe ţară.

Află mai multe
image

Edenred Creșă

Tichetele de creșă reprezintă un beneficiu extra-salarial oferit de angajatori salariaților încadrați cu contract individual de muncă cu scopul de a încuraja revenirea la muncă în schimbul concediului de îngrijire a copiilor de până la 3 ani.

Află mai multe
image

Rețeaua de magazine partenere

Edenred oferă acces la cea mai vastă rețea de comercianți parteneri, unde beneficiarii de tichete și carduri Edenred pot face cumpărături în peste 55 000 de locații din România. Descoperă magazinele partenere unde poți face cumpărături.

CAUTĂ UNITĂȚILE

Recompensarea Partenerilor

image

Edenred Cadou

Varianta elegantă de a mulțumi partenerilor de afaceri și eficientă pentru campaniile de promovare a vânzărilor, pentru programele de recunoaștere și de loializare sau pentru campaniile promoționale pe diverse segmente strategice.

Află mai multe
image

Edenred Cadou Card

Alternativa modernă la tichetele cadou prin care, puteți recompensa și loializa clienții și partenerii de afaceri. Cardul cadou se bucură de avantaje fiscale deosebite și nu percepe taxe și comisioane de administrare.

AFLĂ MAI MULTE

Spendeo – Digital expense settlement

Programe sociale

image

Edenred Grădiniță

Tichetele sociale pentru grădiniță emise de Edenred reprezintă un stimulent educațional și au valoarea de 50 de lei lunar. Acestea pot fi acordate de către primării familiilor defavorizate, care au copii preșcolari (3-6 ani).

Află mai multe
image

Edenred Social

Un mod eficient și flexibil pentru organizațiile publice sau private care doresc să vină în sprijinul persoanelor integrate în proiectele de asistență socială.

AFLĂ MAI MULTE

Solicită acum ofertă personalizată

Certificări Edenred