Skip to main content
Articole

Top 10 cele mai populare malluri, pe care să le vizitezi cu prietenii în București

Există o mulțime de motive pentru care oamenii aleg să-și petreacă timpul liber în mallurile din București. Varietatea de magazine, restaurante, cafenele, săli de cinema, cazinouri sau locuri de joacă pentru copii reprezintă puncte de atracție pentru orice categorie de vârstă. Toată lumea va găsi întotdeauna ceva interesant de făcut la mall. Capitala României are o mulțime de astfel de centre comerciale. Iată un top 10 al celor mai populare dintre ele. 

     Top malluri București

     Alte centre comerciale și harta mallurilor din București

Top malluri București

Ordinea acestui top este aleatorie. În rândurile următoare, sunt prezentate cele mai mari și cunoscute 10 malluri din București. În toate aceste locații și nu numai, puteți folosi cardurile Edenred.

1. București Mall

Situat pe Calea Vitan și dat în folosință în 1999, București Mall sau Mall Vitan, așa cum îi spune aproape toată lumea, este primul mall din București și din România. La nivelul -1, are un supermarket Mega Image, parterul și primul etaj sunt destinate marilor branduri, în timp ce etajul al doilea cuprinde restaurante, un cinematograf, o sală de sport, dar și un cazinou. La ultimul nivel, se află unul dintre cele mai mari magazine de produse electronice și electrocasnice. Aproape în fiecare săptămână, la București Mall se organizează evenimente artistice.

Este un loc bun în care să-ți faci și cumpărăturile. Poți folosi cardul Edenred Tichete Cadou la Media Galaxy, Intersport, Otter, The Body Shop și multe alte magazine.

mega mall cu tichete cadou

2. Mega Mall

După cum îi spune și numele, Mega Mall este cel mai mare mall din București și este construit pe o suprafață de aproximativ 230.000 de metri pătrați. Situat în apropiere de Arena Națională, Mega Mall oferă o mulțime de puncte de atracție pe cele 4 niveluri. La ultimul dintre ele, veți găsi zona de restaurante și fast-food, cu o terasă extinsă. Tot acolo se află și un loc de joacă pentru copii, dar și cinematograful cu săli 4DX, unde filmele sunt trăite la intensitate maximă, datorită scaunelor mobile și efectelor speciale.

În cazul în care ești pasionat de lectură, cardul Edenred Cultural îți va fi de folos în Librarium Mega Mall și la Librăria Cărturești. 

Descoperă totul despre 👉 Benefit, platforma online cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajații din România

3. Băneasa Shopping City

În zona de nord a Capitalei, pe DN1, în drumul către aeroport, se află Băneasa Shopping City. Este un mall foarte popular, chiar dacă este mai greu accesibil, din cauza lipsei unei stații de metrou în apropierea lui. În schimb, este preferat de locuitorii din apropiere și nu numai, deoarece accesul cu mașina personală se face mai ușor. Băneasa Shopping City are în jurul său și alte mari centre comerciale, precum IKEA, Metro, Brico Depot sau Decathlon. Zona din fața mallului cuprinde mai multe terase și locuri în care vizitatorii se pot bucura de o zi însorită. În interior, sunt amplasate magazinele, restaurantele și cinematografele pe două niveluri, dar și un supermarket Carrefour.

În Băneasa Shopping City, te poți bucura și de meniurile Taco Bell, pe care le poți achita folosind cardul Edenred Ticket Restaurant.

afi cotroceni mall - tichete de masa

4. AFI Cotroceni

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este printre cele mai populare malluri din București. Are peste 300 de magazine, cinema, sală de fitness, un hypermarket Cora deschis non-stop, iar în zona restaurantelor este amenajat și un patinoar și un parc de aventură. De asemenea, în mallul din zona Militari - Cotroceni poți testa pista de karting sau să te joci laser tag cu prietenii. Museum of Senses reprezintă un alt punct de atracție. Este un altfel de muzeu, în care iluziile optice duc distracția la un nou nivel.  

Și în cazul magazinelor și restaurantelor din AFI Cotroceni, soluțiile de plată Edenred sunt cea mai smart alegere. Îți poți achita chiar și următoarea vacanță în agenția Dertour de la etajul 1, cu Edenred Vacanță Card. 

👉 Folosește tichetele de masa Endenred pentru plata la restaurantele din malluri

5. Promenada

Promenada este un mall amplasat într-o zonă de birouri din nordul Bucureștiului, între cartierul Aviației și Pipera, în vecinătatea Sky Tower, motiv pentru care i se mai spune și mall-ul corporatiștilor. Este un mall de dimensiuni reduse, care se adresează publicului cu stil urban și fresh, potrivit descrierii de pe site. Terasa este locul special, pentru că acolo se organizează, de-a lungul anului, tot felul de evenimente.

Mall-ul are o varietate de restaurante de tip fast-food și cafenele, precum KFC, Soup Up, Chopstix, Pizza Hut sau Starbucks, unde tu și colegii sau prietenii tăi puteți folosi cardul de masă Edenre

6. Plaza România

Plaza România se află destul de aproape de AFI Cotroceni, dar deservește în special cartierele Drumul Taberei și Militari. Este un mall destul de mare, cu magazine, restaurante și cinema. Aici, există și un birou al Serviciului Pașapoarte, foarte util pentru cei care se pregătesc pentru o vacanță.

👉 Afla mai multe despre Edenred Card Tichete Cadou

sun plaza mall

7. Sun Plaza

Sun Plaza este cel mai mare mall din sudul Bucureștiului. Situat la Piața Sudului (cartierul Berceni), acest centru comercial are peste 170 de magazine, un hypermarket Cora și un magazin de bricolaj, Leroy Merlin. Dacă ești fan shaorma, ai la dispoziție și un Dristor Kebab unde poți folosi cardurile Edenred.  

8. Veranda Mall

Veranda Mall este un centru comercial amplasat în zona Obor - Colentina, inaugurat în 2016. Și acest mall dispune de o gamă variată de magazine și oferă nenumărate variante de petrecere a timpului liber. Are restaurante și cafenele, cinema, patinoar și locuri de joacă.  În Veranda Mall vei descoperi și un restaurant cu specific vietnamez, Toàn's, la care sunt acceptate cardurile Edenred. 

9. ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center are avantajul de a fi situat chiar în parcul Titan. Practic, vizitatorii pot ieși direct din mall la o plimbare sau pot face niște cumpărături după ce au străbătut aleile. Nu este un mall foarte mare, dar iese în evidență prin amplasarea sa inedită. Îți poți cumpăra o carte din librăria Diverta, pe care s-o citești mai apoi pe malul lacului. 

👉 Cu Edenred Cultural Card ai acces la o rețea diversificată de comercianți

10. Grand Arena Mall

Grand Arena Mall se adresează în special familiilor care locuiesc în sudul Bucureștiului. Este amplasat pe Bulevardul Metalurgiei, dispune de o parcare subterană de aproximativ 2.000 de locuri, are un hypermarket Carrefour, dar și o grădiniță și un patinoar.

Descoperă 👉 lista comerciantilor parteneri Edenred

unirea shopping center

Alte centre comerciale și harta mallurilor din București

În București, există și alte centre comerciale de dimensiuni mai mici sau mai puțin populare, dar care satisfac necesitățile celor care locuiesc sau trec prin zona în care sunt amplasate.

-       Unirea Shopping Center - este în centrul Bucureștiului și în imediata vecinătate a Centrului Vechi.

-       Colosseum Mall - este un mall deschis de curând pe șoseaua Chitilei.

-       Liberty Center Mall - deservește cartierul Rahova.

-       Militari Shopping - este situat în cartierul Militari, aproape de ieșirea pe autostrada București - Pitești.

-       Fashion House Outlet Centre Militari - este un centru comercial de tip outlet, cu acces dinspre autostrada București - Pitești și centura Bucureștiului.

-       Galeriile Titan - găzduiesc aproximativ 40 de magazine.

-       Home&Design Mall - situat pe Bulevardul Ghencea, la capătul tramvaiului 41, acest centru comercial are o ofertă variată de mobilă și decorațiuni interioare.

Așadar, harta mallurilor din Bucuresti cuprinde o mulțime de opțiuni. Există locații în aproape orice zonă a Capitalei, unde vizitatorii își pot face cumpărăturile sau petrece timpul liber într-un mod plăcut.

👉 Citește și: Cum să economisești bani atunci când ești un angajat aflat la început de drum

Sursa foto: Shutterstock

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?