Skip to main content
Articole

Recomandări cazare pentru urmatorul concediu

Ne place să credem că adevăraţii împătimiţi ai călătoriilor nu se întristează că vara se apropie de final, ci se preocupa intens de planificarea următoarei escapade. În orice colț al țării te-ai afla, mai jos găsești câteva pensiuni care cu siguranță au acel ceva, un ceva care te îmbie la relaxare și la stare de bine.

Atât timp cât soarele strălucește, iar temperatura se menține plăcută, credem că o escapadă in extra-sezon la mare sau în Deltă este exact ce ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile pentru iarna ce vine.

În cazul în care vrei să ai marea la picioare, literalmente, iar valurile mării să îți ureze somn ușor pe parcursul nopții, Casa de Mare și Nayino sunt exact ce ai nevoie. Dacă preferi, totuși, un loc retras îți recomandăm cu căldură Pensiunea Stavros din 2 mai sau pentru doritorii de apusuri și natură sălbatică – Green Village în Sfântul Gheorghe este locul ideal pentru a privi nostalgic vara ce a trecut.

LITORAL & Delta Dunării

Pentru cei care au trecut de momentul de nostalgie al trecerii verii și vor să se bucure de culorile spectaculoase pe care noul sezon le aduce, o excursie în inima naturii s-ar putea să fie exact la fix.

Nu știm exact prin care parte a țării te localizezi, dar tot ce ne dorim e ca tu să îți faci curaj, să alegi una din pensiunile de mai jos, să iei cardul de vacanță cu tine și să te bucuri din plin de relaxare și spectacolul naturii.

Hunedoara, Cluj, Timiș și Maramureș

Bucovina, Vama Buzăului

Valea Prahovei - Transilvania

Târgoviște, Giurgiu

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?