Skip to main content
Articole

Noul director general adjunct al Edenred Romania: DANA SÎNTEJUDEAN

 


Fostul Director General al Edenred România=

 

Fostul Director General al Edenred România, Vianney du Parc, a fost recent numit Director Regional pentru Europa Centrală, conducând de la București operațiunile grupului Edenred în Bulgaria, Cehia, Polonia, România, Rusia, Slovacia și Ungaria.
 
Grupul Edenred este lider pe plan internațional și local în furnizarea de tichete și carduri preplătite pentru companii, în sfera beneficiilor extra-salariale, a gestiunii cheltuielilor profesionale și a programelor sociale publice. Activând în 42 de tări, grupul Edenred are un volum de afaceri anual de 18.3 miliarde de euro, cu 6300 de angajati, 660 000 de companii și instituții client, 1.4 milioane de comercianți afiliați și 41 milioane de beneficiari.
 
În România, Edenred are peste 35.000 de companii-client și  1 million de utilizatori pentru tichetele și cardurile de masă Ticket Restaurant®, tichete și carduri cadou, tichete de creșă, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli profesionale. Tichetele și cardurile preplătite emise de Edenred România pot fi cheltuite în cea mai mare rețea de comercianți și magazine afiliate, care numără aproximativ 65.000 de puncte comerciale pe întreg teritoriul țării.
 
Dana Sîntejudean s-a alăturat companiei Edenred Romania în anul 2003, în echipa de vânzări din Cluj, ocupând apoi diverse funcții de management în departamentul comercial al companiei. În 2013, Dana Sîntejudean a preluat funcția de Public Affairs Director, iar din 2014 a preluat managementul departamentului comercial al Edenred Romania.
 
"Prioritatea mea în noul rol este să continuăm să aducem piața tichetelor de beneficii din România în zona digitală, ajutând astfel companiile și organizațiile client să performeze în relație cu angajații, publicul si consumatorii lor. Vrem să ne consolidăm poziția de lider, atât în zona beneficiilor extra-salariale, cât și în cea a gestiunii cheltuielilor profesionale, segmente în care accelerăm tranziția la soluții digitale", spune Dana Sîntejudean.
 
În vârstă de 38 de ani, Dana Sîntejudean este absolventă a Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca, fiind licențiată în Antropologie. Și-a completat studiile cu un Masterat în Management Strategic și Comunicare de Afaceri la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, obținând apoi și un Certificat Profesional în Management la Codecs Open University.
 
  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?