Skip to main content
Articole

Ideal day 2023: Edenred Run for inclusion 2023. Am alergat #împreună pentru a construi visuri

100% din fondurile înscrise în această campanie au fost direcționate către Agenția Împreună.

ideal day 1

Solidaritatea a făcut înconjurul lumii azi, de ziua voluntariatului la Edenred. Am sărbătorit împreună cu colegii Edenred din toate țările Grupului, a șaptea ediție a IdealDay. 

Anul acesta, la fel ca anul trecut ne-am bucurat de activităţi pe parcursul întregii săptămâni. Cu ocazia #IdealWeek, fiecare zi a fost dedicată unei din cele trei direcții de responsabiideal day 1litate socială ale grupului: Ideal People, prin care ne propunem să îmbunătățim calitatea vieții; Ideal Planet, dedicată conservării mediului și Ideal Progress unde ne axăm pe implicarea în dezvoltarea responsabilă, bunăstarea şi progresul comunităţilor în care operăm.

ideal day 2

Mereu în minte cu valorile noastre, de Ideal Day ne-am propus să strângem 300 oameni care să alerge împreună într-o cursă caritabilă de 3km organizată de Bucharest RUNNING CLUB  în sprijinul copiilor din mediile vulnerabile.

Fundaţia Agentia Impreuna are misiunea de a îmbunătăți accesul la educație incluzivă de calitate pentru toți copiii, indiferent de mediile din care provin, o misiune aliniată cu cea a Edenred de a susține diversitatea și incluziunea. În plus, este un prilej perfect de a promova sportul ca pilon central pentru o viață sănătoasă.

ideal day 3

Aşadar, la București am alergat împreună cu clienţii şi partenerii noştri în prima cursă caritabilă organizată de Edenred România pentru acces la educație al copiilor alături de Fundația Agentia Impreuna. La Sfântu Gheorghe am dat o mână de ajutor tinerilor cu dizabilități de la Casa Iris, alături de Banca pentru Alimente Brasov
Ni s-au alăturat clienți și parteneri, iar cauza noastră a fost susținuta de Carta Diversitatii din România.

ideal day 4

Mulţumim  tuturor celor care s-au alăturat cauzei Beiersdorf Romania,  La Fântâna, World Class România, Decathlon România, Bringo  , Macromex, Generali, Omniasig,  Federatia Bancilor pentru alimente, 

În fiecare an punem umărul împreună cu cei peste 12.000 de angajați Edenred pentru o lume mai bună. În România sunt 25 de ani de când acționăm cu aceleași valori. 21 Iunie este ziua care încununează toate acțiunile noastre de peste an, în 45 de țări, cu mii de ore de voluntariat care stau dovadă că ne pasă. 

Enrich connections. For good.

  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?