Skip to main content
Articole

Edenred Romania a lansat plățile mobile cu Apple Pay pentru utilizatorii tichetelor de masă digitale

Edenred România, cea mai mare companie emitentă de carduri și tichete de beneficii pentru salariați, a lansat pe 26 iunie serviciul Apple Pay pentru tichetele de masă digitale pe care le emite în România. 

Edenred România emite carduri și tichete de masă sub marca Ticket Restaurant pentru aproximativ 1.300.000 de angajați în România, iar 1 million dintre aceștia au optat pentru tichete de masă digitale – respectiv carduri de masă. 

apple payPlățile cu tichete de masă digitale prin Apple Pay presupun înrolarea cardului de masă Edenred în aplicația Wallet Apple Pay. Dispozitivele eligibile pentru plăți cu tichetele de masă Edenred prin Apple Pay sunt telefoanele iPhone SE, iPhone 6 și versiuni ulterioare, tabletele iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4, iPad Mini 3 și iPad 2017, precum și toate versiunile de ceasuri Apple.

Utilizatorii Ticket Restaurant pot face plăți mobile prin Apple Pay prin simpla apropiere a aparatului lor Apple de terminalele POS contactless de la comercianții parteneri Edenred. Pentru comercianți, noul serviciu nu presupune nici o dezvoltare sau investiție suplimentară.

Plățile prin Apple Pay aduc un plus de confort și de siguranță, pentru că detaliile cardurilor  nu sunt niciodată stocate sau partajate pe telefonul, tableta sau ceasul utilizate și nu sunt niciodată comunicate comercianților unde se fac plățile. Apple Pay generează un număr unic pentru fiecare tranzacție, pentru a păstra securitatea și confidențialitatea plății.

Peste 90% dintre plățile cu carduri de masă Edenred în România sunt contactless, un indiciu puternic al faptului că utilizatorii acestora sunt pregătiți pentru plăți mobile. 

«Suntem foarte mândri de faptul ca astăzi cei 1 milion de utilizatori ai cardurilor de masă Edenred devin primii din România care pot face plăți mobile, câștigând un plus de confort și de siguranță. Ecosistemul de beneficii pentru angajați dezvoltat de Edenred este azi preponderent digital, iar adăugarea în premieră a serviciului Apple Pay e un nou pas înainte.», spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred România & Moldova. 

Edenred este lider mondial în soluții de plată pentru piața muncii, conectând 830.000 de companii și organizații client, 47 de milioane de utilizatori-angajați și 1.7 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări. În 2018, Grupul Edenred a gestionat 2,5 miliarde de tranzacții, realizate în principal prin intermediul aplicațiilor mobile, platformelor online și cardurilor, reprezentând peste 28 de miliarde de euro în volum de afaceri.

În România, Edenred deservește peste 35.000 de companii-client și peste 1.500.000 de utilizatori pentru carduri și tichete de masă, cadou, tichete de creșă, vouchere de vacanță, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri. 

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?