Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

intro-image

A venit momentul pe care l-ai așteptat.

Plătește-ți prânzul cu Edenred Ticket Restaurant® prin Apple Pay

my-edenred

Plătește cu telefonul pentru un prânz sănătos. Mai simplu, mai sigur, mai rapid.

Introdu cardul tău Edenred Ticket Restaurant® în aplicația Wallet din dispozitivul tău Apple și bucură-te de cea mai simplă metodă de plată.

Poți plăti cu
iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac

apple-wallet

Pentru a putea adăuga cardul tău Edenred Ticket Restaurant® în aplicația Wallet, acesta trebuie să fie deja înregistrat în aplicația MyEdenred. Mesajul de activare pentru Apple Pay va fi trimis către adresa de email asociată contului tău MyEdenred.

Cum adaugi cardul Edenred Ticket Restaurant®?

iphone

iPhone

Deschide aplicația Wallet, apasă butonul “+” și completează datele.

iphone

Apple Watch

Deschide aplicația Apple Watch pe iPhone, selectează “Watch & Apple Pay” și adaugă un card nou.

iphone

iPad

Intră în setări, selectează “Wallet & Apple Pay” și adaugă un card nou.

iphone

Macbook Pro

Intră în preferințe de sistem, selectează “Wallet & Apple Pay” și adaugă un card nou.

Pentru a finaliza înregistrarea cardului introdu codul de verificare pe care îl primești pe emailul asociat contului tău MyEdenred. Odată făcut acest lucru poți începe plățile prin Apple Pay!

how to pay

Cum plătești cu Apple Pay

Ai trei variante de a confirma plata:

 

  • Dacă deții un iPhone cu Face ID (recunoaștere facială), apasă butonul din lateral de două ori, privește ecranul și apropie telefonul de terminalul de plată.
  • Dacă deții un iPhone cu Touch ID (senzor de amprentă), ține telefonul aproape de terminalul de plată și degetul pe butonul Touch ID.
  • Pentru a plăti cu Apple Watch, apasă butonul din lateral de două ori și apropie ceasul de terminalul de plată.

Ne-ai întrebat despre...

Apple Pay iţi permite să plăteşti cu telefonul, ceasul sau tableta ceea ce ai fi plătit cu cardul tău Ticket Restaurant.

Plăţile Edenred pot fi efectuate cu iPhone sau Apple Watch. Apple Pay este disponibil pe urmatoarele dispozitive: iPhone Xs & Xs Plus, Xr, iPhone X, iPhone 8 & 8 Plus, iPhone 7 & 7 Plus, iPhone 6s & 6s Plus, iPhone 6 & 6 Plus, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 & iPad mini 4, Apple Watch, MacBook Pro cu Touch ID.

Apple Pay este disponibil gratuit şi fără abonament pentru toţi utilizatorii cardului Ticket Restaurant. Pentru a-l utiliza, trebuie să deții un dispozitiv compatibil şi să-ţi înregistrezi cardul în aplicaţia "Wallet" din iPhone, în setarile iPad-ului sau în aplicaţia "Watch" a Apple Watch.

Momentan pot fi adăugate doar cardurile Ticket Restaurant. Ne dorim ca pe viitor să putem integra toate produsele Edenred.

Da, poţi adăuga mai multe carduri în Apple Pay. Ai posibilitatea să defineşti un anumit card în mod prestabilit. De asemenea, poţi alege un alt card înainte de a efectua tranzacţia, în cazul în care ai mai multe carduri înregistrate în Apple Pay.

Poţi folosi Apple Pay la toţi comercianţii parteneri Edenred care acceptă cardul Ticket Restaurant şi care sunt echipaţi cu un POS contactless.

Da, aplicaţia Wallet poate avea 8 carduri diferite. În plus, cardul Ticket Restaurant poate fi adăugat în patru dispozitive diferite, de ex. două iPhone-uri şi două ceasuri Apple, dacă posesorul de card deține acele dispozitive.

Deschide aplicaţia „Wallet” şi apasă pe „Add a card”, apoi alege „Next” şi adaugă manual cele 16 cifre de pe faţa cardului tău, numele, data de expirare (luna/an) şi codul CVC (cele 3 cifre de pe spatele cardului). Citeşte şi validează Termenii şi Condiţiile aplicaţiei. După acest pas, aveţi opţiunea de a primi un cod de verificare prin e-mail la adresa furnizată în aplicaţia/platforma MyEdenred sau prin apelarea la serviciul de relatii cu clienţii la telefon 021 301 33 66.    

Odată ce cardul tău este înregistrat în aplicaţia Wallet a telefonului tău mobil, pregăteşte Apple Watch şi deblochează-l. Apoi, deschide aplicaţia „Watch” pe Apple Watch şi selectaţi „Wallet and Apple Pay”. Fă click pe „Adaugaţi” de langă cardul Ticket Restaurant, introdu codul CVC şi apasă „Next”. Citeşte şi validează Termenii şi Condiţiile. După acest pas, aveţi optiunea de a primi un cod de verificare prin e-mail la adresa furnizată în aplicaţia/platforma MyEdenred sau prin apelarea la serviciul de relaţii cu clienţii la telefon 021 301 33 66. 

Atunci când plăteşti cu Apple Pay, îţi recomandăm să foloseşti Touch ID sau Face ID care îţi garantează un nivel înalt de securitate. În cazul în care nu dispui de aceste opţiuni, poţi introduce PIN-ul sau codul de blocare al iPhone-ului tău.

Cu Apple Pay, mobilul tău este doar un instrument suplimentar care îți permite să îți utilizezi cardul. Legislația este aceeaşi, indiferent dacă plătești cu cardul Ticket Restaurant sau dacă plătești prin Apple Pay.

Tranzacţiile efectuate cu Apple Pay sunt disponibile în aplicaţia Wallet la secţiunea tranzacţii, în aplicaţia MyEdenred sau în contul tău din myedenred.ro la fel ca toate tranzacţiile efectuate cu cardul.

Accesează www.icloud.com şi foloseşte opţiunea „Find my iPhone” care îţi permite să ștergi toate cardurile înregistrate în Apple Pay. Ulterior, dispozitivele iPhone, iPad, Apple Watch sau MacBook Pro nu vor mai putea fi folosite pentru plată.

  • Dispozitiv: pentru orice problemă legată de un dispozitiv Apple, Wallet sau iCloud, contactaţi Apple
  • Card: pentru orice probleme legate de înregistrarea cardului Ticket Restaurant sau a tranzacţiilor Apple Pay, vă rugăm să ne contactaţi de luni până vineri între 08:00 – 18:00 la numărul de telefon 021 301 33 66.

Mai simplu, mai sigur, mai rapid.

Plățile realizate prin Apple Pay sunt securizate, iar datele cardului tău nu sunt stocate pe dispozitiv și nici în serverele Apple. Pentru tranzacții primești un Număr unic de Cont al Dispozitivului, criptat și securizat.

Fiecare tranzacție este autorizată cu un cod de securitate dinamic.

Certificări Edenred