Skip to main content
Articole

Directorul Edenred România, promovat director regional pentru Europa Centrală

 


Edenred anunță promovarea lui Vianney du Parc, până în prezent Director General al Edenred România, în poziția de Director Regional pentru Europa Centrală.

Vianney du Parc va conduce operațiunile grupului Edenred în Bulgaria, Cehia, Polonia, România, Rusia, Slovacia și Ungaria.
 
Grupul Edenred este lider pe plan internațional și local în furnizarea de tichete și carduri preplătite pentru companii în sfera beneficiilor extra-salariale, a gestiunii cheltuielilor profesionale și a programelor sociale publice. În România, cel mai cunoscut produs al companiei este tichetul de masă Ticket Restaurant®. Tichetele și cardurile de masă Ticket Restaurant® reprezintă cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din Romania, preferat de peste35.000 de companii pentru recompensarea a  aproape 1 million de angajați, Edenred emite de asemeneatichete și carduri cadoutichete de creșătichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli profesionale.
Vianney du Parc are o experiență foarte solidă în lansarea și dezvoltarea soluțiilor digitale care facilitează acordarea de beneficii extra-salariale și gestiunea cheltuielilor profesionale. Vianney a preluat operatiunile filialei române în martie 2015 și, sub conducerea sa, Edenred a fost primul emitent care a lansat în România tichetele de masă electronice, în octombrie 2015, sub brandul Ticket Restaurant®.
 
În mai puțin de 1 an de la lansarea cardurilor Ticket Restaurant®, Edenred Romania a emis deja peste 120.000 de carduri de masă și a dezvoltat cea mai vastă rețea de comercianți parteneri, întărindu-și poziția de lider pe piața tichetelor de masă electronice în România.
 
De asemenea, Edenred Romania a lansat sub conducerea lui Vianney du Parc și Spendeo - prima soluție integrată de gestionare a cheltuielilor de afaceri, prin care companiile pot elimina procesele manuale de decont și pot îmbunătăți controlul asupra cheltuielilor efectuate de angajați. Astfel, Edenred Romania și-a extins domeniul de activitate în afara zonei beneficiilor extra-salariale.
 
"În urma strategiei noastre de a ne concentra pe dezvoltarea de produse inovatoare pe suport digital, soluțiile Edenred transcend în prezent zona noastra tradițională, de tichete de masă, devenind un catalizator pentru eficiența partenerilor nostri în relația cu publicurile lor țintă. Prioritatea mea în noul rol regional este să devenim punctul de referință pe piețele din Europa Centrală, în care există potențial de creștere semnificativ pentru Edenred, atât în zona beneficiilor extra-salariale, cât și în cea a gestiunii cheltuielilor profesionale, segmente în care accelerăm tranziția la soluții digitale", spune Vianney du Parc.
 
Vianney du Parc - biografie
 
Vianney du Parc, 38 de ani, este absolvent al Léonard de Vinci Business School (EMLV) și are studii post-universitare în Finanțe la IAE Dijon Management School. Și-a început cariera la Deloitte ca auditor. În 2005, s-a alăturat grupului Accor, în care a ocupat mai multe poziții în departamentele financiare. În 2010, Vianney du Parc s-a alăturat grupului Edenred, în calitate de Financial Controller pentru Europa Centrală și Scandinavia, fiind apoi numit Managing Director al Edenred Polonia în 2011 și preluând conducerea operațiunilor Grupului în România, Bulgaria și Ungaria din 2015.
 
In iulie 2016, Vianney a fost numit Director Regional pentru Europa Centrala (Bulgaria, Cehia, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia si Ungaria).
 
  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?