Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

De acum poți plăti cu Edenred Cadou în rețeaua magazinelor Pepco

Toata tara

City Break la mare - 1400 Ron/ 2 persoane/ 2 nopti - Cazare, mic dejun, o cină; - 2 proceduri/ persoană - Excursie in Centrul Vechi

Eforie Nord

30.04.2021-31.05.2021

Escapadă de iarnă: 1946 Ron/ loc în cameră dublă/ sejur 4 nopți • Cazare cu demipensiune •Skipass nelimitat 3 zile •Voucher Spa • Discount 10% la Spa

Poiana Brasov

09.01.2021 - 06.03.2021

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Cardurile Edenred Cadou pot fi utilizate în rețeaua Lidl

Friday 10.04.2020

Vesti bune de la Edenred Romania! Cardurile Edenred Cadou pot fi utilizate, în siguranță, în toate cele 283 de magazine din rețeaua Lidl România. Este o veste îndelung așteptată de beneficiarii soluției Edenred Cadou, care au acum la dispoziție o nouă soluție de plată la unul dintre cei mai importanți discounteri din România.

Lidl

Utilizatorii cardurilor Edenred Cadou care își fac cumpărăturile la Lidl au acces la o gamă diversificată de produse, inclusiv sezoniere, cum ar fi decorațiuni pentru sărbătorile pascale, și de la furnizori locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România.

Ne bucurăm să anunțăm consolidarea parteneriatului nostru cu Lidl, o companie pentru care sănătatea angajaților, clienților și partenerilor este, ca și pentru noi, prioritară.
Dacă vrei să afli mai multe informații despre cum poți acorda și tu carduri Edenred Cadou angajaților tăi, verifica acest link.

  • Etichete :