Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Un pas mic pentru tine, un pas MARE pentru viitorul copilului tau

online

10% discount

Escapadă la munte: 915 Ron/ loc în cameră dublă/3 nopți, demipensiune/15% reducere la Restaurant/15% reducere la Spa/Acces la hot tub și fitness

Poiana Brasov

01.04.2021 - 30.06.2021

BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Cardurile Edenred Cadou pot fi utilizate în rețeaua Lidl

Friday 10.04.2020

Vesti bune de la Edenred Romania! Cardurile Edenred Cadou pot fi utilizate, în siguranță, în toate cele 283 de magazine din rețeaua Lidl România. Este o veste îndelung așteptată de beneficiarii soluției Edenred Cadou, care au acum la dispoziție o nouă soluție de plată la unul dintre cei mai importanți discounteri din România.

Lidl

Utilizatorii cardurilor Edenred Cadou care își fac cumpărăturile la Lidl au acces la o gamă diversificată de produse, inclusiv sezoniere, cum ar fi decorațiuni pentru sărbătorile pascale, și de la furnizori locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România.

Ne bucurăm să anunțăm consolidarea parteneriatului nostru cu Lidl, o companie pentru care sănătatea angajaților, clienților și partenerilor este, ca și pentru noi, prioritară.
Dacă vrei să afli mai multe informații despre cum poți acorda și tu carduri Edenred Cadou angajaților tăi, verifica acest link.

  • Etichete :