Skip to main content
Articole

Suntem primul angajator din România care obţine certificarea SafeGuard by Bureau Veritas pentru implementarea celor mai înalte standarde de protecție împotriva COVID-19

Edenred România obține certificarea SafeGuard oferită de Bureau Veritas, lider global în testare, evaluare, inspecție și certificare. Auditul desfășurat la sfârșitul lunii mai confirmă îndeplinirea tuturor cerințelor de siguranță, igienă și curățenie, în demersul de a proteja angajații, companiile client, beneficiarii și comercianții parteneri care vizitează sediul Edenred, pentru evitarea riscurilor de îmbolnăvire cu COVID-19.

Prin soluția „Repornește-ți afacerea cu BV”, Bureau Veritas atestă că Edenred respectă cele mai bune practici și recomandări internaționale cu privire la măsurile preventive aplicabile pentru reluarea activității companiilor, aducând un plus de încredere clienților și angajaților.

„Siguranța colegilor și partenerilor noștri este o prioritate pentru noi, cu atât mai mult în această perioadă. Tocmai de aceea, ne asigurăm colegii, clienții și partenerii că suntem dedicați angajamentului nostru de a-i proteja, prin alinierea la cele mai înalte standarde globale de siguranță și igienă.”, spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred România.   

Ce presupune certificarea SafeGuard

Pentru o reluare treptată a activității noastre în bune condiții, într-un moment în care regulile societății impun măsuri de igienă foarte stricte, s-a evaluat și auditat îndeplinirea mai multor criterii de siguranță la sediul Edenred, printre care:  
 

  • angajamentul companiei de a preveni riscul contaminării cu COVID-19; 
  • aplicarea corectă a regulilor de igienă; 
  • respectarea cerințelor de distanțare socială; 
  • respectarea măsurilor de protecție personală în cadrul echipei și față de clienți; 
  • gestionarea interacțiunilor cu clienții și partenerii; 
  • asigurarea continuității activității;
  • supravegherea și gestionarea corespunzătoare a cazurilor suspectate sau dovedite de contaminare, dacă este cazul.
     
Certificat

 

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?