Skip to main content
Articole

Salarium si Edenred ofera o solutie inovatoare companiilor din Romania: primul pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plată în avans a salariilor

Salarium Fintech si Edenred Romania au dezvoltat primul pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plata in avans a salariilor, intr-un context atipic in care pandemia a accelerat nevoia de democratizare a zilei de salariu. Flexibilitatea pieței de beneficii extrasalariale a crescut în ultimii ani și companiile sunt încurajate să găsească soluții pentru atragerea și retenția angajaților, concomitent cu eficientizarea costurilor companiei. Salarium, prima platformă de plată instant a avansurilor salariale, răspunde cu succes acestor nevoi și aduce un aport pozitiv în sfera bunăstării financiare a angajaților.

Astfel, Salarium și Edenred devin parteneri pentru a oferi companiilor un pachet complet de beneficii care sa raspunda nevoilor in continua schimbare a angajatilor.

Prin intermediul Salarium, angajații își pot accesa salariul oricând doresc în timpul lunii pentru un plus de autonomie și o mai bună gestiune a veniturilor lor. Salarium contribuie, de asemenea, la modernizarea sistemului de salarizare și optimizează procesul clasic de acordare a avansului salarial. Companiile care folosesc soluția Salarium eficientizează procesul de acordare a avansurilor, grăbesc timpii dintre nevoia salariatului și accesul la bani, optimizează fluxurile de numerar din cadrul companiei și contribuie pozitiv la retenția de angajați.

Alina Ștefan, Chief Executive Officer, Salarium Fintech: „Salarium a introdus pentru prima dată în România conceptul de „salary on demand”, concept care se aliniază trendului internațional de democratizare a zilei de salariu.

Soluția Salarium face parte din trendul internațional care este din ce în ce mai pregnant datorită efectelor pozitive aduse în viețile angajaților și a companiilor. Ritmul alert al pieței de consum, marea migrație a angajaților de la o companie la alta, gig economy și rata crescută a salariaților care rămân fără bani de la un salariu la altul au accelerat nevoia unei astfel de soluții și în piața din România.

Ne bucurăm de deschiderea Edenred de a introduce Salarium în cadrul companiior din portofoliu, sprijinindu-le astfel, să aibă mai multă grijă de angajații lor și să eficientizeze atât costurile, cât și efortul echipei de salarizare.”

Ştefan Toderiţă, Strategy and Development Director, Edenred România și Benefit: „Suntem în permanență conectați la cerințele din piața muncii si la nevoile angajatilor, care sunt in continua schimbare. Anul trecut am lansat primul (si deocamdată unicul) parteneriat cu o platformă de food delivery din România (Tazz), primul card eco şi primul chatbot din industrie, anul acesta, am lansat prima aplicate de beneficii extrasalariale din Romania, iar acum propunem aceasta premiera.

Adăugarea solutiei de plata in avans a salariilor în pachetul de beneficii extrasalariale pe care il oferim completează ecosistemul Edenred cu un beneficiu mult dorit si apreciat de angajatii din Romania.”

Despre Salarium  logo salarium

Salarium Fintech este prima soluție de plată instantă a avansurilor salariale și educație financiară din România. Salarium poate fi descărcată din Google Play și AppStore, iar prin intermediul aplicației mobile, angajații au posibilitatea de a solicite avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, doar pentru zilele deja lucrate până la momentul retragerii.

Salarium este un fintech cu capital 100% românesc și își propune să ajute companiile din România să eficientizeze procesul de acordare a avansurilor salariale.

Despre Edenred

Edenred, platformă de servicii extra-salariale și plăți, este lider de piață și este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieței de muncă, conectând peste 50 de milioane de angajați și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a peste 900.000 de clienți corporativi în 46 de țări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanță cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor, îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și produse de soft mobility.

Cei 10.000 de angajați împărtășesc o misiune comună, aceea de a transforma piața muncii într-un sistem interconectat, mai sigur, mai eficient și mai prietenos zi de zi.

În 2020, datorită activelor sale tehnologice globale, grupul a gestionat un volum de afaceri de aproape 30 de miliarde de euro, realizat, în principal, prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris și este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good și MSCI Europe.

 

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?