Skip to main content
Articole

Luna diversității la Edenred

În luna mai, am celebrat Diversitatea și Incluziunea în echipa noastră. Zi de zi, promovăm non-discriminarea și egalitatea de șanse la locul de muncă.

Credem că tot ce ne face diferiți reprezintă un atu al echipei. La Edenred România, fiecare voce contează, iar angajații sunt încurajați să își susțină ideile și să își pună în practică pasiunile în fiecare zi. Aceste lucruri ne ajută să progresăm, să fim mai buni în beneficiul partenerilor și utilizatorilor noștri, iar cheia este să le facem să funcționeze bine împreună.   

Luna mai a fost dedicată Diversității și Incluziunii, celebrate nu numai din perspectiva vârstei sau a genului, ci, mai ales, prin competențele noastre diferite, nivelul de experiență divers, abordări diferite în spiritul valorilor organizației și ale fiecăruia dintre noi. Diversitatea este, însă, doar un aspect. De aceea, promovăm o cultură a incluziunii, în care fiecare membru al echipei să se simtă apreciat și respectat.

Din 2019, când Edenred s-a angajat în favoarea egalității la locul de muncă prin semnarea Cartei Diversității în România, ne transformăm angajamentul în acțiuni concrete în fiecare zi. Anul acesta, în luna mai, am condensat  o serie de acțiuni ce ne-au reamintit de principiile asumate:

·         Am dezbătut un subiect delicat, în workshopul susţinut de sociologul  Gelu Duminică,  Expresii folosite în mod uzual prin intermediul cărora putem discrimina;

·         Am realizat împreună, în echipă, un Panou al Diversităţii, la care am contribuit prin cuvintele prin care fiecare  a descris echipa Edenred sau colegul de lângă el;

·         Am fost reprezentați și ne-am împărtăşit viziunea asupra diversităţii şi incluziunii la Forumul Managementul Diversităţii în România – realități, practici și deziderate, organizat de Carta Diversității și semnatarii ei;

·         Ne-am surprins colegii cu un proiect video care înglobează vibe-ul şi energiile pozitive pe care le aducem, fiecare dintre noi, în familia noastră de la birou;

·         Am lansat un Concurs de desen pentru copii: Ce înseamnă diversitatea pentru tine?

La Edenred, înțelegem că diversitatea nu se rezumă la o valoare exclusiv la locul de muncă, ci se reflectă în capacitatea de a empatiza cu clienții și de a le oferi experiențe la cel mai ridicat nivel.

Astfel, întregul ecosistem de beneficii al Edenred România reflectă ce înseamnă să trăiești o viață sănătoasă și armonioasă, cu atenție la nutriție, dezvoltare profesională și la menținerea unui echilibru între viața personală și cea profesională. Pasiunea pentru client, o atitudine pozitivă, aprecierea față de echipă, diversitatea și deschiderea la nou sunt doar câteva dintre valorile comune ale angajaților Edenred România care definesc și cultura companiei.

Am învățat că, atunci când lucrează într-un mediu guvernat de corectitudine și apreciere, oamenii îndeplinesc și cele mai simple taskuri cu pasiune și mândrie, care îi inspiră și le permite să-și atingă potențialul maxim în plan profesional, dar și în plan personal.

Până anul viitor, în luna mai, să ne reamintim că Diversitatea și Incluziunea, adevăratele surse ale creativității în echipă, trebuie să rămână în centrul activității noastre.

Gânduri bune!

Echipa Edenred România

 

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?