Grupul Edenred se reunește pentru Edenraid 2020, provocarea sa sportivă solidară și conectată | Edenred Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

10% reducere la comenzile online Cod: Toamna10EDENRED

Bucuresti

08.09 - 30.09.2021

LIVRARE LA DOMICILIU
10% reducere în Marty Restaurants la plata cu Edenred Ticket Restaurant®

Cluj

ofertă valabilă in perioada 15.06 - 30.09.2021

LIVRARE LA DOMICILIU
BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Grupul Edenred se reunește pentru Edenraid 2020, provocarea sa sportivă solidară și conectată

Cu ocazia celei de-a 4-a provocări Edenraid, beneficiind de angajamentul fără precedent al angajaților din 46 de țări, Edenred a putut face o donație maximă către ONG-ul „Medici fără frontiere” (Médecins Sans Frontières).
În perioada 1 octombrie - 30 noiembrie 2020, cea de-a 4-a ediție Edenraid a reunit mii de angajați ai Grupului, care și-au demonstrat angajamentul neclintit într-un moment în care solidaritatea este, mai mult ca oricând, o valoare crucială.

În ciuda condițiilor dificile din multe țări, peste 2.500 de participanți au alergat sau au mers pe bicicletă pe o distanță totală de aproximativ 820.000 de km, în creștere cu 30% față de anul trecut, depășind cu mult obiectivul inițial stabilit la 500.000 de km.
Datorită acestei realizări impresionante (de 20 de ori circumferința Pământului), Grupul a reușit să facă o donație de 35.000 de euro către „Medici fără Frontiere”, maximul posibil în cazul finalizării cu succes a provocării.

Donația i-a fost predată, în mod simbolic, pe 8 ianuarie 2021, lui Thierry Allafort-Duverger, director general, MSF Franța, în numele tuturor angajaților grupului.
Bertrand Dumazy, președinte și CEO Edenred, a declarat, cu această ocazie: „Sunt mândru, și anul acesta, de angajamentul uimitor al marii noastre familii Edenred față de Medici fără Frontiere, o organizație care are nevoie de mai mult sprijin decât oricând, în aceste vremuri fără precedent.”

Despre Médecins Sans Frontières
Médecins Sans Frontières (MSF) se traduce prin Medici fără frontiere. MSF este o organizație internațională medicală și umanitară înființată în 1971, la Paris, de un grup de jurnaliști și medici. Oferă asistență medicală persoanelor din întreaga lume a căror viață sau sănătate este amenințată, mai ales în situații de conflict, epidemii, pandemii, dezastre sau excludere de la asistența medicală.
 

  • Etichete :