Skip to main content
Articole

Edenred România semnează Carta Diversității

Prin semnarea Cartei Diversitatii, ne dorim sa confirmam una din valorile pe care le punem în practică de peste 20 de ani: principiile diversității, non-discriminării și egalității de șanse în cadrul companiei.

Dana Sîntejudean, General Manager al Edenred România & Moldova, devine astăzi Ambasador al Diversității în România: „Mă bucur de momentul acesta, în care putem printr-un gest oficial să confirmăm lucrurile în care credem și pe care le punem în practică zi de zi – respect, încredere, egalitate de șanse, incluziune. Diversitatea este pentru noi o sursă de creativitate, de inovație și de performanță. Însăși activitatea noastră pornește de la ideea de a contribui la succesul companiilor partenere, la bunăstarea angajaților lor și la o mai bună calitate a vieții pentru toți. Soluțiile Edenred sunt construite prin conectarea celor care pot progresa și prospera împreună, iar diversitatea clienților și utilizatorilor noștri s-a reflectat dintotdeauna în interiorul companiei noastre. Diversitatea ne dă putere, ne face mai buni, mai rapizi, mai pregătiți să anticipăm tendințele sociale și să conturăm viitorul. Avem cu toții nevoie de împlinire, atât profesională, cât și personală, iar promovând o cultură a diversității, construim o viață mai bună pentru noi înșine și pentru cei de lângă noi.

Lansată în aprilie 2018, Carta Diversității din România urmează modelele din alte state europene și are la bază un set de principii generale, asumate voluntar de către semnatari cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă. Carta sustine semnatarii să pună în aplicare sau să-și extindă angajamentul în managementul diversității dincolo de rigorile și obligatiile legale.

România este a 21-a ţară în Europa cu o Carta a Diversităţii, numărând până în prezent 99 de semnatari – companii, IMM-uri, ONG-uri, instituții publice, asociații patronale, asociații de business, instituții academice etc., reprezentând mai mult de 130.000 de angajaţi. Proiectul reprezintă o excelentă platformă colaborativă de dezbatere în jurul managementului diversității, facilitând accesul la resurse și bune practici.

În Europa, Carta Diversității reuneste astăzi peste 8.000 de semnatari din 24 state membre, care și-au asumat principiile Cartei la nivel național. Peste 14 milioane de angajați benefciază deja de angajamentul voluntar al companiilor și instituțiilor publice semnatare.

  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?