Skip to main content
Articole

Edenred România lansează, în premieră, cardurile de beneficii eco-friendly și versiunile lor virtuale

 

Edenred România lansează cardurile eco, realizate din PVC reciclat în proporție de 85,5%, și devine primul furnizor de beneficii extrasalariale din România care va oferi carduri prietenoase cu mediul pentru soluțiile sale începând din decembrie 2021.

Una dintre cele mai importante cauze pe care Edenred le susţine atât la nivel global, cât şi local este protecţia mediului înconjurător. Am ales să oferim soluţiile noastre pe carduri eco, prin care să reducem consumul de plastic şi să contribuim, alături de clienţii şi partenerii noştri, la un mediu mai curat şi mai sănătos.

Odată cu implementarea noilor carduri, Edenred România își va aduce aportul la reducerea poluării cu plastic cu peste 3 tone în viitorul apropiat.

Primele carduri eco emise de Edenred vor fi disponibile în luna decembrie a acestui an pentru soluția Edenred Ticket Restaurant. Începând din ianuarie 2022, toate noile carduri de beneficii Edenred vor fi emise în versiune eco-friendly și vor păstra toate funcţionalităţile celor existente.

Cardurile eco Edenred marchează o premieră pe piaţa de beneficii extrasalariale din România şi vor avea un design inovator vertical. Clienții vor beneficia, în continuare, de flexibilitate în personalizarea cardurilor cu elemente specifice de branding şi crearea unor vizualuri perfect adaptate nevoilor lor. Noile carduri în format fizic emise de Edenred România sunt realizate din PVC reciclabil în proporție de 85,5% și sunt imprimate cu cerneală reciclabilă.

În premieră, banda magnetică va fi eliminată, noile carduri eco se aliniază, astfel, ultimelor tendinţe în materie de securitate a tranzacţiilor. Produsul este dezvoltat împreună cu Mastercard, partenerul strategic al Edenred România.

Accelerând digitalizarea industriei de beneficii, Edenred România anunță inclusiv lansarea de carduri virtuale ce pot fi utilizate pentru plăți online și cu telefonul. Cardurile virtuale de beneficii Edenred vor putea fi adăugate în Apple Pay și Edenred Pay și vor permite plăți contactless cu telefonul.

Edenred România aduce în piața locală un produs ce anticipează viitorul plăţilor nu doar în industria de beneficii, ci la nivel general, după ce am studiat cu atenţie comportamentul de consum al beneficiarilor soluţiilor noastre şi am observat o accelerare a plăților contactless și direct cu telefonul, de la începutul pandemiei.

Codruț Nicolau, Director General, Edenred România: „Ultimul an și jumătate a adus plățile online în prim plan, iar consumatorii au devenit foarte orientaţi spre tehnologie şi cu un apetit crescut pentru cele mai noi soluții care să le îmbunătățească viața. Lansarea cardurilor virtuale de beneficii este un pas major în piața locală și reconfirmă poziţia Edenred România ca lider în oferirea de soluţii adaptate la cele mai noi tehnologii.”

Edenred România continuă, astfel, să fie lider al inovației în ecosistemul beneficiilor extrasalariale. Lansarea cardurilor eco și a celor virtuale completează seria de premiere din acest an, când compania a lansat Felicia, primul chatbot din industria de beneficii extrasalariale și, în parteneriat cu tazz by eMAG, a implementat prima soluție de plată online cu carduri de masă într-o aplicaţie de livrări rapide, pentru comenzi de mâncare.

  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?