Skip to main content
Articole

Edenred lansează programul EDENSTEP

Începând din septembrie 2017, 15 absolvenţi din țările selectate din Grupul Edenred vor avea oportunitatea de a lucra la Edenred în 12 mari orașe pe 4 continente, incluzând Shanghai, Boston, São Paulo sau Milano. Din cei 15 absolvenți care vor face parte din acest program, unul poate proveni din România.

Programul Edenstep oferă participanților posibilitatea de a performa într-un mediu stimulativ, internațional, ca parte a programului Voluntariat pentru Experienţă Internaţională (V.E.I) din Franţa. Candidaţii selectați din universitățile de afaceri prestigiu vor forma o clasă de 15 absolvenți care împărtășesc dorința de a câștiga experiență profesionala solidă, internațională și de a contribui la dezvoltarea Edenred.

Absolvenții selectați vor participa la misiunea actuala a grupului Edenred, de a dezvolta solutii de beneficii salariale complet digitale și din ce în ce mai axate pe soluții mobile, pentru a fructifica oportunitățile create de tehnologia digitală, devenind lider mondial în managementul cheltuielilor de afaceri și  reinventand piața plăților corporate.

 

"Suntem foarte mândri să demarăm acest program, care va ajuta Edenred să atragă tineri talentați și să le ofere o oportunitate unică în viaţă“, a declarat Jeanne Renard, Executive Vice President Edenred, Resurse Umane și Responsabilitate Socială Corporativă. „Le lansăm o provocare reală. Se vor integra în echipele noastre într-un moment în care toți angajații noștri sunt implicați în transformarea Grupului, ca parte a noului nostru plan strategic Fast Forward. Obiectivul nostru este de a cultiva talente pentru viitorul Edenred, oferindu-le acestor tineri posibilitatea să învețe despre diferitele aspecte ale companiei noastre pe o perioadă de doi ani. În schimb, le cerem să fie creativi, proactivi și să gândească inventiv."

 

Alături de angajații Grupului, participanții vor beneficia pe tot parcursul programului de sprijin individual (instruire și mentorat), pentru a-i ajuta să profite la maximum de o experiență foarte preţioasă, care le va spori șansele de angajare pe termen lung.

 

Începând cu data de 4 septembrie 2017, cei 15 participanți din țările selectate, inclusiv din România, vor petrece o săptămână la sediul central Edenred din Paris, unde se vor întâlni cu directorii executivi ai Grupului. La aceasta se vor adauga două săptămâni de lucru la Munchen, Milano şi Paris. Participanții vor fi găzduiţi împreună într-un apartament în această perioadă de inducție, la sfârșitul căreia vor putea să-și împărtășească primele impresii în cadrul unei cine cu un membru al Comitetului Executiv Edenred.

 

Între sfârșitul lunii septembrie 2017 și septembrie 2019, fiecare participant la programul Edenstep va efectua două stagii plătite de câte un an într-o anumită țară, în una din zonele de expertiză ale Edenred - finanțe, marketing, strategie și dezvoltare, sau tehnologie digitală.

 

Edenstep, o oportunitate pentru experienţă profesională internaţională

 

Programul Edenstep le va oferi tinerilor absolvenţi ocazia să lucreze în una dintre cele patru regiuni principale ale Grupului Edenred:

  • America Latină
  • America de Nord
  • Asia
  • Europa

 

Metoda de înscriere

 

Absolvenţii interesaţi să participle la programul Edenstep sunt invitati să trimită CV-ul şi un slide în format PowerPoint prin care să se prezinte în limba engleză la adresa graduate.program@edenred.com înainte de 14 Aprilie 2017. Candidații preselecționați vor fi invitați să participe la o sesiune de recrutare de o zi la Paris (două interviuri, urmate de un studiu de caz de grup, în limba engleză). 
 

Candidaţii trebuie să fi absolvit în unul dintre anii 2015, 2016 sau 2017 și să fie eligibili pentru programul de plasare a forţei de muncă V.E.I. Aceştia trebuie să vorbească fluent limba engleză și să aibă un minim de experiență de muncă anterioară, fie un stagiu, un contract temporar sau o poziție permanentă, în mod ideal într-un domeniu compatibil cu activitatea grupului Edenred.

 

Pentru mai multe informatii: https://www.edenred.com/en/edenstep

  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?