Skip to main content
Articole

Edenred lansează Felicia, un chatbot bazat pe AI, pentru a îmbunătăți interacțiunea cu clienții

Edenred România anunță lansarea chatbot-ului Felicia, bazat pe inteligență artificială, primul serviciu de acest tip al unei companii de beneficii extrasalariale din România. Felicia va putea oferi răspunsuri instantanee întrebărilor legate de produsele și serviciile Edenred și va prelua primele solicitări ale utilizatorilor în cursul primului trimestru al acestui an. România este prima țară din Europa Centrală în care grupul Edenred implementează un serviciu de chatbot, beneficiind de expertiza altor subsidiare unde funcționează cu succes produse similare și oferă, astfel, mai multe opțiuni de interacțiune digitală cu utilizatorii.

Implementarea tehnologiei conversaționale în ecosistemul de soluții Edenred România face parte din strategia de digitalizare accelerată a companiei și va contribui la îmbunătățirea experienței clienților, ale căror interogări vor fi soluționate cu succes mult mai rapid. Chatbot-ul Felicia, aflat la cea mai avansată versiune a unei soluții digitale dedicate conversației umane, va fi disponibil 24/7 pentru clienți, pe site-ul și pagina de Facebook ale Edenred România, inclusiv pe platforma Benefit, precum și în aplicația mobilă, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Dana Sîntejudean, Director Regional Edenred Central Europe: „Odată cu lansarea noii soluții digitale, Edenred România își reafirmă angajamentul de a deservi fiecare client cu aceeași pasiune, customer experience fiind mereu principala noastră preocupare.

Accentul pe inovație și tehnologie ne-a determinat să oferim utilizatorilor noștri această nouă tehnologie conversațională, cu scopul de a reduce timpul de răspuns în rezolvarea situațiilor pe care le întâmpină. Ne așteptăm ca Felicia să rezolve cu succes peste 20% din interogările comune de asistență, în primă etapă, și va deveni mai inteligentă, pe măsură ce va învăța din interacțiunile cu utilizatorii, oferind majorității o experiență personalizată”.

Cine este Felicia?

Povestea Feliciei a început din dorința de a îmbunătăți permanent experiența utilizatorilor Edenred și din pasiunea echipei de a avea doar clienți mulțumiți și fericiți cu soluțiile pe care le au la dispoziție, numele chatbot-ului fiind ales pentru a evidenția esența serviciului oferit.

Felicia, nume de origine latină, care derivă din adjectivul „felix” („fericit”) este însăși definiția fericirii, fiind sinonim cu a-i mulțumi pe ce cei de care are grijă, în acest caz, clienți, parteneri comercianți și utilizatori din ecosistemul de beneficii Edenred România.

Cum funcționează chatbot-ul Felicia

Chatbot-ul Felicia este o soluție inovativă bazată pe inteligența artificială, dezvoltată special pentru piața din România, ce recunoaște scrisul în limba română și poate conversa cu utilizatorii soluțiilor Edenred.

Cele mai frecvente întrebări ale utilizatorilor Edenred sunt legate de metode de plată și beneficii extrasalariale în general. Felicia va răspunde întrebărilor puse pe site-ul și pagina de Facebook ale Edenred România, inclusiv pe platforma Benefit, precum și în aplicația mobilă. Este un chatbot funcțional, adaptat pentru a putea interpreta întrebările și nevoile utilizatorilor chiar și într-un text cu greșeli de scriere.

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?