Skip to main content
Articole

Edenred dezvăluie o nouă identitate vizuală globală

Edenred îşi continuă călătoria spre viitor, unificându-şi produsele şi soluţiile sub umbrela unui brand unitar şi solid, care aduce împreună 43 de milioane de angajaţi, 750.000 de companii şi organizaţii client şi 1.4 milioane de comercianţi afiliaţi. Azi, cele 250 de produse şi servicii dezvoltate de Grupul Edenred, inclusiv produsul cheie, Ticket Restaurant, primesc o nouă imagine şi o nouă identitate vizuală.

 

Noua identitate este exprimată prin semnătura globală « We connect, you win », care reflectă transformarea Edenred într-o companie digitalizată, care construieşte reţele şi conexiuni generatoare de avantaje: putere de cumpărare sporită pentru angajaţi, optimizarea costurilor pentu companii, venituri mai mari pentru comercianţi.

 

Pe 14 iunie 2017, cei 8.000 de angajaţi ai Edenred, în 42 de ţări, vor purta culorile noului logo. Această iniţiativă face parte din planul strategic Edenred Fast Forward, care are ca obiectiv principal digitalizarea ofertei de produse şi consolidarea unei poziţii de lider în B2B2C.

 

Bertrand DumazyPreşedinte şi Chief Executive Officer al Edenred, a declarat: “Lansarea noii noastre identităţi vizuale este o etapă importantă în transformarea Edenred. Tranziţia Grupului către un ecosistem integral digitalizat ne-a determinat să creăm o nouă identitate de brand, puternică, simbolică şi unitară. Pentru 43 de milioane de angajaţi, 1.4 milioane de comercianţi parteneri şi 750.000 de companii, fiecare dintre soluţiile noastre este o sursă de beneficii".

 

Noul logo Edenred  va figură de acum pe toate soluţiile Grupului, respectiv carduri, aplicaţii mobile, platforme online sau tichete emise pe suport hârtie.

 

Folosind bulina roşie, care a fost semnul vizual distinctiv al companiei încă de la lansarea produsului Ticket Restaurant în anii 1960, noul logo-ul Edenred înglobează toate atributele noului brand: simplu, digital, universal, îndrăzneţ şi conectat.
 

Noul logo conţine numele Edenred, pe jumătate încadrat într-un cerc roşu şi pe jumătate lăsat deschis către exterior: către reţeaua unică a Grupului, dar mai ales către angajaţii, companiile şi comercianţii care utilizează soluţiile Grupului. Prin sufixul « red», noul logo preia referinţă la culoarea care a marcat vizual produsele Grupului încă de la început, făcând brandul şi mai vizibil

 

Universul grafic Edenred a fost reactualizat în întregime, fiind aliniat cu nouă platformă a mărcii. Ca element de noutate, a fost adăugată o panglică reprezentând legăturile dezvoltate de Edenred între diferitele sale publicuri-ţintă. Platforma online utilizează culori vibrante, imagini şi simboluri care sunt scoase în evidenţă, aşa cum se poate deja vedea pe noul website global edenred.com.

Pe 14 iunie 2017, cei 8.000 de angajaţi ai Grupului vor purta culorile noului logo, în cadrul unei serii de evenimente interne organizate simultan în cele 42 de ţări în care activează Edenred. Puteţi urmări evenimentele în social media, cu hashtag #Edenredconnects.

 

Dana Sintejudean, Director General Adjunct al Edenred România, a adăugat: «Edenred România a construit în ultimii ani soluţii moderne pentru companii, în special în sfera beneficiilor extrasalariale şi a administrării cheltuielilor de afaceri în rândul companiilor. Acum este timpul să ne reinventam şi să inovăm în felul în care sprijinim noile moduri de lucru ale companiilor, angajaţilor şi comercianţilor. Noua noastră identitate vizuală, culorile vibrante şi stilul modern de comunicare se aliniază atmosferei de efervescenta şi dinamism care marchează tranziţia companiei noastre către un viitor digital».

 

Proiectul de rebranding a fost desfăşurat cu contribuţia agenţiei Royalties, care a creat noul logo şi nouă identitate vizuală a Edenred şi a participat la crearea platformei de brand.

  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?