Skip to main content
Articole

Descoperă noua aplicație mobilă My Edenred și bucură-te de noile funcționalități!

Avem vești bune: am lansat noua aplicație My Edenred cu un nou design, o experiență îmbunătățită, noi funcționalități și ne bucurăm să ți-o prezentăm. 

În aceasta găsești ca noutăți importante secțiunea de afișare cod PIN și reamintirea acestuia, istoricul comenzilor, posibilitatea de a-ți bloca (temporar sau definitiv) cardul (cât și de a-l debloca oricând dorești), afli în timp real soldul, vezi harta comercianților parteneri, aceasta este actualizată frecvent.

În plus, noua aplicație My Edenred are acum secțiunea de bazar, o categorie dedicată celor mai atractive oferte speciale, în care vezi, pe segmente de interes (restaurante, mâncare, modă și frumusețe, hobby, cadouri, etc), promoții de care să te bucuri doar pentru că ești client Edenred. Programul dedicat ”Hai la 1 la masă”, creat special pentru tine în colaborare cu un specialist în nutriție, îți va oferi un meniu diversificat și sănătos în fiecare zi, cât și bucuria unei mese plăcute alături de colegi.

Categoria de ”Carduri virtuale” te va ajuta să-ți stochezi toate cardurile pe care le deții (farmacii, supermarketuri, etc), avându-le la îndemână de fiecare dată, fără să mai fie nevoie să îți aglomerezi portofelul cu ele. .

Tot ce trebuie să faci, pentru a te bucura de o aplicație mult îmbunătățită, este să instalezi My Edenred din Google Play sau App Store și vei putea utiliza aceleași date de autentificare din platforma online https://www.user.myedenred.ro/, nu este necesar să îți creezi un cont nou.
 
Descarcă noua aplicație și primești garantat un cod de reducere, în valoare de 100 lei, la pachetele turistice Eximtur, dacă te abonezi la noutățile și ofertele speciale Edenred! 

Descoperă noua aplicație My Edenred - user friendly! 

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?