Skip to main content
Articole

Codruț Nicolau este noul General Manager Edenred România

Consolidarea poziției de lider în piața de beneficii extrasalariale pentru angajaţi și digitalizarea spre 100% a Edenred România se numără printre principalele obiective strategice ale noului General Manager

Codruț Nicolau este noul General Manager Edenred România, rol pe care îl va ocupa începând din această lună. Codruț Nicolau preia această funcţie de la Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, în cadrul grupului, ca Director Regional, Edenred Europa Centrală şi de Est.    

Codruț Nicolau, CEO, Edenred România: „Mă alătur cu bucurie unei companii valoroase, puternic orientată spre inovaţie şi digitalizare, atât în operaţiunile de zi cu zi, cât şi în dezvoltarea de noi soluţii ce oferă o experienţă unică partenerilor, clienţilor şi beneficiarilor.

Am convingerea că Edenred va continua să joace un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de beneficii pentru angajaţii din România şi îşi va consolida poziţia de lider de piaţă. Îmi propun ca, alături de una dintre cele mai performante echipe, să construim un business de tip one-stop-shop, având la bază o platformă tehnologică modernă, în care beneficiile extrasalariale să fie gestionate cu uşurinţă”.

În calitate de General Manager, Codruț Nicolau va continua să implementeze strategia de digitalizare accelerată a Edenred România – atât portofoliul de soluții care alcătuiesc ecosistemul de beneficii, cât și procesele interne ale companiei – și să consolideze poziția de lider pe piața de beneficii extrasalariale a companiei în România.

Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar şi cu o expertiză vastă în toate punctele de business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management), Codruţ Nicolau a reuşit să inspire şi să conducă echipe spre performanţă, aducând, totodată, un plus de creativitate şi dinamism în toate business-urile în care a fost implicat, indiferent dacă a facut parte din echipa de conducere executivă sau din consiliul de administraţie. 

Dana Sîntejudean s-a alăturat companiei Edenred în 2003. După gestionarea mai multor roluri în cadrul departamentelor Comercial şi Public Affairs, în 2016 a devenit Deputy Managing Director Edenred România. În urma rezultatelor excelente obţinute, în 2018, Dana Sîntejudean a fost promovată Managing Director Edenred România.

Dana Sîntejudean, Director Regional, Edenred Europa Centrală şi de Est: Sunt mândră de realizările Edenred România şi de contribuţia semnificativă la transformarea digitală a industriei de beneficii şi la conştientizarea impactului pe care soluţiile noastre îl au în economia românească. Mă bucur să continui, alături de echipele din Europa Centrală şi de Est, dezvoltarea de soluții inovative cu impact rapid asupra calității serviciilor pe care le oferim.

Numirea noului General Manager la Edenred România este un moment important pentru regiunea pe care o coordonez, România fiind una dintre țările lider în inovație și cu un rol esenţial în cadrul regiunii. Codruț este un lider cu abilități remarcabile și am convingerea că vom colabora cu succes pentru a îndeplini obiectivele strategice de digitalizare spre 100% a portofoliului nostru de soluții”.

Edenred este singura companie din România care oferă opțiuni de motivare a angajaților atât cu soluții fixe, cât și prin platforma de beneficii flexibile şi oferte speciale Benefit, o companie Edenred. În România, Edenred are 1,5 milioane de utilizatori, 33.000 de companii client şi peste 88.000 de comercianţi afiliaţi.

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?