Skip to main content
Articole

Am oferit 20.000 de mese gratuite la restaurant în campania „Ieșim la Masă!”

Am încheiat cu succes unul dintre cele mai mari programe private de susținere a industriei HORECA din România, „Ieșim la Masă!”. Campania a fost derulată de Edenred, cu susținerea HORA și FIHR, în perioada 6 iulie 2020 – 20 februarie 2021, și a avut ca obiectiv participarea la relansarea business-ului restaurantelor afectate de restricțiile impuse sectorului HORECA în pandemia generată de COVID-19.

Campania „Ieșim la Masă!” este unul dintre proiectele pe care Edenred România le-a implementat anul trecut în contextul pandemiei de COVID-19, pentru a veni în sprijinul comercianților parteneri și al beneficiarilor soluțiilor sale digitale și face parte din programul global al Grupului Edenred, „More than Ever”.

Acțiunea a implicat restaurantele partenere Edenred și utilizatorii Edenred Ticket Restaurant® care au achitat masa în sectorul HORECA cu cardurile lor de masă și cu voucherele-premiu primite în campanie.

Astfel, angajații care au efectuat, pe durata campaniei, cel puțin o tranzacție cu cardul de masă Edenred Ticket Restaurant® la un restaurant, terasă, cantină, pizzerie, unitate de catering, ceainărie, cofetărie, bufet, cafenea, restaurant din rețeaua de parteneri Edenred au primit, prin tragere la sorți, premii sub formă de vouchere valorice, pentru a-și achita masa la restaurant.

În această perioadă, Edenred a promovat gratuit restaurantele partenere și a încurajat beneficiarii de carduri de masă Edenred Ticket Restaurant® să își reia obiceiul de a mânca în oraș, atunci când a fost posibil, sau să comande preparate de la restaurante cu livrare la domiciliu.

Dana Sîntejudean, Director Regional Edenred Central Europe: În 2020, un an atipic pentru business, am văzut o mobilizare comună la nivelul societății, în dorința de a susține industriile și categoriile vulnerabile să depășească această situație nouă și neașteptată. Programul <<Ieșim la Masă!>> a fost, alături de alte inițiative din mediul privat, un sprijin concret pentru industria ospitalității, care traversează, în continuare, o etapă fără precedent și a cărei relansare trebuie să rămână prioritară pentru noi toți.

Vom continua și anul acesta să venim cu soluții pentru partenerii noștri din mediul privat și să susținem autoritățile în diverse inițiative, oferind aceleași servicii de calitate beneficiarilor și clienților din ecosistemul de beneficii Edenred România”.

Daniel Mischie, Președintele Organizației HORA (Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România): „Într-o perioadă dificilă, în care restricțiile au pus presiune pe operatori, inițiativele de susținere a sectorului HORECA, așa cum a fost campania derulată de Edenred, ne-au ajutat să le redăm încrederea clienților în a-și relua obiceiurile de dinainte de pandemie.”.

Călin Ile, Președintele Federației Industriei Hoteliere din România: „Campania <<Ieșim la Masă!>> a fost o acțiune cu un impact extrem de important atât pentru noi, operatorii din HORECA, cât și pentru clienții noștri. Această campanie a fost o parte din motivația care ne-a făcut să mergem înainte, să ținem unitățile deschise, să luptăm pentru a menține vie una dintre cele mai frumoase industrii din lume. Pe de altă parte, le-a adus aminte clienților noștri că ieșirea la masă este un lucru firesc, chiar banal pentru mulți, dar de a cărui importanță nu ne-am dat seama până în momentul când ne-a lipsit. Astfel de acțiuni, prin care ne susținem unii pe alți, vor face ca lucrurile să revină repede la normal, chiar dacă normalitatea va fi puțin diferită față de ce știam noi. Sunt sigur că ne vom reveni curând, cu responsabilitate și cu încredere.”

image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?