Skip to main content
Articole

Locuri din Centru Vechi unde poţi achita cu card de masă

Hrana se transformă în energia de care are nevoie corpul nostru pentru a funcţiona în parametrii normali. De aceea nu putem trăi fără ea. Există însă zile când ne luăm cu treabă şi neglijăm prânzul fie pentru că suntem cu drumuri prin oraş, fie că am rămas fără bani, fie că ne dorim să slăbim (înfometarea e un mod greşit de a ţine dieta).

În cazul în care ai chef să iei masa şi ai la dispoziţie doar bonuri de masă, am pregătit o lista care sperăm noi să-ţi fie utilă.

1. Restaurantele din zona Unirii unde poţi plăti cu cardul de masă Ticket Restaurant

Springtime

Dacă ţi se face foame poţi lua masa la Springtime din complexul Micul Paris al magazinului Unirea Shopping Center. De acolo poţi alege meniuri variate la preţuri avantajoase. Nu lăsa bonurile de masă acasă pentru că aici poţi achita şi cu tichete de masă.

[image="49"]

Sursa foto: springtime.ro

Subway

Locul unde te poţi înfrupta cu sandvişuri "submarin", în pâinici lungi, pe care le cheamă chiar "subs", care au fie 15 cm lungime fie 30 cm lungime.

În meniu există 15 tipuri de sandvişuri, cu pui, curcan, vită, şuncă, salam picant, legume, ton şi diverse variaţiuni, atât pentru carnivori cât şi pentru vegetarieni.

La acestea primeşti, după dorinţă, şi o selecţie de legume (salată verde, roşii, castraveţi, ardei, ceapă, măsline).

[image="50"]

Sursa foto: subwayro.com

Chopstix

Aici poţi alege dintr-un meniu diversificat, peste 20 de feluri de preparate chinezeşti delicioase. Ai la dispoziţie mâncare cu pui, vită sau porc, salate şi garnituri cu orez sau tăieţei de orez, amestecate cu legume, carne sau diverse sosuri.

[image="51"]

Sursa foto: chopstix.ro

La Zamfir

Dacă vrei să schimbi puţin meniul poţi alege să mănânci La Zamfir din complexul Micul Paris al magazinului Unirea Shopping Center. Ai la dispoziţie mai multe feluri româneşti de mâncare şi poţi achita cu tichete de masă.

Gregory's

Dacă eşti grăbit, un sendviş proaspăt este exact ce ai nevoie. Dacă nu vrei să consumi pâine, poţi alege o salată. Cu 2 tichete de masă poţi servi un prânz pe cinste!

KFC

Cu siguranţă aici ai de unde alege ceva pe gustul tău. Dacă eşti preocupat de un stil de viaţă sănătos poţi comanda o salată, porumb sau chiar un Twister. Totul ţine de pofta ta!

[image="53"]

Sursa foto: kfc.ro

2. Restaurantele din Centrul Vechi unde poţi plăti cu card de masă Ticket Restaurant

Dristor Kebab

Cred că nu exagerăm că de cele mai multe ori toate drumurile din Centrul Vechi duc la Dristor Kebab. Mai ales când nu ne dăm în lături să ne îndeplinim o plăcere culinară vinovată, cum ar fi shaworma cu de toate şi Ayran.

Wu Xing

Poţi lua prânzul aici dacă vrei să încerci preparate chinezeşti cu arome diferite.

[image="54"]

Sursa foto: wuxing.ro

Caru cu bere

Aici poţi degusta mâncare tradiţională românească şi poţi plăti cu tichete de masă. Dacă ţi se face dor de mâncărurile gătite ca la mama acasă poţi să treci pe la Caru cu Bere!

[image="55"]

Sursa foto: carucubere.ro

City Gril

Un loc bun şi pentru întâlnirile de afaceri. City Grill este un fel de fast food cu mâncare gătită în stil românesc, la farfurie de porţelan.

[image="56"]

Sursa foto: citygrill.ro

La Mama

După cum îi spune şi numele mâncarea este gătită ca acasă. Meniul este alcătuit din feluri tradiţionale româneşti, aşa că ai de unde alege. Ai tichetele de masă la îndemână?

[image="57"]

Sursa foto: lamama.ro

French Bakery

Locul de unde îţi poţi lua un quiche cu legume, o felie de cheese cake sau o pâine campagne. Poţi poposi acolo şi în zilele în care nu ai reuşit să iei micul dejun acasă.

  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?