Skip to main content
Articole

Apple Pay, de acum disponibil și pentru Edenred Cadou și Edenred Vacanță

Când avem vești bune, ne dorim să nu treacă neobservate, mai ales când simplifică viața de zi cu zi a angajaților și le oferă mai multă siguranță.

Începând de azi, 7 aprilie 2020, beneficiarii cardurilor Edenred Vacanță și Edenred Cadou pot face plăți mobile cu Apple Pay, alături de utilizatorii cardurilor de masă Edenred Ticket Restaurant, care au posibilitatea de a plăti cu dispozitivele mobile Apple încă de anul trecut. 

Un lucru simplu, în contextul digitalizării portofoliului nostru, este cu atât mai important acum. Îți recomandăm ca în această perioadă, mai ales, să faci plăți direct cu dispozitivul Apple contactless și online, prin serviciul Apple Pay. Evită, pe cât posibil, contactul uman pentru a reduce riscurile de îmbolnăvire asociate plăților în numerar sau cu tichetele pe suport hârtie.

Apple Pay este gratuit pentru utilizatorii soluțiilor Edenred, iar comercianții parteneri care acceptă plăți digitale nu trebuie să facă nicio investiție suplimentară. Serviciul funcționează pentru plăți cu iPhone, Apple Watch, iPad sau Macbook la comercianții care dispun de un POS cu opțiunea contactless – adică, oriunde sunt procesate, în mod obișnuit, plăți cu carduri contactless.

Găsești mai multe informații utile și pașii de înrolare a cardurilor Edenred în aplicația Wallet din dispozitivul tău Apple aici. 

Companiile care oferă tichete și vouchere Edenred pe suport hârtie pot face tranziția rapid la card fără niciun cost suplimentar. În plus, încărcarea cardurilor se face în timp real, de la distanță. 

Vă anunțăm că lucrăm intens la serviciul de mobile payment pentru utilizatorii de Android, astfel încăt toți beneficiarii soluțiilor Edenred să plăteasca în siguranță. Revenim cu vești cât de curând. 

Până atunci, stay safe!
 

  • Etichete :
image

Încă nu oferi carduri de masă angajaților tăi? Solicită o ofertă personalizată pe nevoile afacerii tale

Solicită oferta

Sau discută direct cu un consultant financiar Edenred pentru a primi mai rapid o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Cu ce te putem ajuta?