Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Cine poate acorda tichete preplătite

Cine poate acorda
tichete preplătite

Indiferent de numărul de angajaţi sau domeniul de activitate al companiei tale, poți opta pentru acordarea beneficiilor extra-salariale. Beneficiile extra-salariale din categoria tichetelor de masă, tichetelor şi cardurilor cadou, tichetelor de vacanţă sau a celor de creşă pot fi acordate salariaţilor, clienţilor sau colaboratorilor.

Tichetele de masă pe card sau pe hârtie pot fi acordate de către persoanele fizice sau juridice care încadrează personal pe bază de contract individual de muncă. Astfel, atât firmele mici cât şi companiile mari, birourile notariale sau alţi liber profesionişti pot acorda tichete de masă angajatilor, indiferent de numărul acestora.

Salariaţii cu contract individual de muncă beneficiază lunar de un număr de tichete de masă cel mult egal cu numărul de zile în care sunt prezenţi la lucru în unitatea angajatorului, iar acest număr nu poate depăşi numărul de zile lucrătoare. În cazul salariaţilor a căror durată zilnică a timpului de muncă este mai mare de 8 ore - în regim de tură, numărul de zile pentru care se acordă tichete de masă se determină prin împărţirea numărului de ore în care salariatul a fost prezent la lucru în unitatea angajatorului, la durata normală a timpului de muncă de 8 ore. Fracţiile rezultate din calcul, se consideră zi de prezenţă la lucru, cu condiţia că totalul zilelor rezultat să nu depăşească numărul de zile lucrătoare.

Urmăreşte animaţia de mai jos și descoperă beneficiile tichetelor de masă!

Află mai multe despre tichetele de masă Ticket Restaurant

 

Tichetele şi cardurile cadou pot fi folosite de orice companie care încadrează personal pe bază de contract individual de muncă pentru a acorda tichete cadou salariaţilor, în limitele şi la evenimentele prevăzute de legislaţia specifică. Totodată, cardurile cadou pot fi folosite pentru recompensarea partenerilor și în cadrul acțiunilor de marketing.

Află mai multe despre Ticket Cadou şi cardul Compliments

 

Tichetele de asistenţă socială - Ticket Asist reprezintă o alternativă la ajutoarele acordate în bani sau în produse, pentru organizaţiile care derulează programe de asistenţă socială.

Află mai multe despre tichetele Ticket Asist

 

Tichetele de creşă pot fi acordate de angajatori salariaţilor încadraţi cu contract individual de muncă, care aleg să îşi reia activitatea la locul de muncă şi primesc în locul concediului de îngrijire a copilului Ticket Creşă.

Află mai multe despre tichetele Ticket Creşa

 

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15