Skip to main content

Edenred Parteneri Card Cadou

 • card cadou
 • welcome parteneri card cadou
 • oferte parteneri card cadou
 • acorda card cadou
 • recomanda comerciant

Filtre

FILTREAZĂ DUPĂ:

Ops, acest comerciant nu este partener Edenred, ori nu acceptă plata online sau nu avem nicio ofertă specială pentru tine. Ne poți susține, trimițându-ne propunerea ta în formularul de aici www.edenred.ro/ro/recomanda-comerciant și ne străduim să includem această locaţie în reţeaua noastră de parteneri. Îți dăm de veste in newsletterul lunar pe care îl trimitem către utilizatorii noștri.

Întrebări frecvente

 • Edenred card cadou parteneri - beneficiază de un buget suplimentar în perioada sărbătorilor

  Un card cadou Edenred este un card cu o valoare maximă neimpozabilă de 300 lei/angajat si fiecare copil minor al acestuia care poate fi dăruit cu ocazia sărbătorilor. Companiile care contractează acest serviciu pentru angajații lor le oferă șansa de a folosi acest card cadou de Paște și de Crăciun. În cazul în care salariații au altă religie, se pot găsi soluții pentru a li se acorda suma respectivă cu ocazia unor sărbători similare. Bugetul respectiv se poate folosi atât pentru salariați, cât și pentru copiii minori ai acestora. Totodată, de 1 iunie se acordă buget pe cardul cadou pentru copiii minori ai angajaților, iar salariatele beneficiază de suma respectivă și pe data de 8 martie.

 • Parteneri Edenred card cadou – listă magazine care acceptă bonuri cadou Edenred

  Există o listă de magazine care primesc tichete cadou, iar beneficiarii pot cumpăra de acolo utilizând cardul cadou Edenred. Printre partenerii Edenred se numără Sephora, Ikea, Pepco, Hornbach, benzinăriile Rompetrol și Lukoil, Altex și Flanco, Elefant, Cărturești și diverse farmacii și multe alte companii partenere. Te invităm să accesezi lista de parteneri card cadou Edenred și să descoperi unde poți utiliza cardul cadou de la Edenred.

Cu ce te putem ajuta?