Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Avantaje pentru companii

Avantaje pentru
companii

Soluțiile de motivare şi recompensare furnizate de Edenred - tichetele de masă, bonurile cadou, tichetele de vacanță, cardurile Compliments, tichetele de creşă - oferă avantaje fiscale importante pentru angajatori şi o putere de cumpărare mai mare pentru angajaţi.

Avantaje pentru companii

Facilităţi fiscale pentru companii şi angajaţi, în funcţie de destinaţia utilizării

Firmele care oferă tichete sau carduri preplătite emise de Edenred economisesc 40% din buget comparativ cu acordarea aceleiaşi sume de bani în numerar. De asemenea, tichetele de masă, tichetele și cardurile cadou, tichetele de vacanță și tichetele de creșă beneficiază de scutire de la plata taxelor sociale salariale şi patronale, sumele fiind deductibile și de la plata impozitului pe profit.

Motivarea salariaţilor şi creşterea productivităţii acestora

Acordarea tichetelor de masă contribuie la fidelizarea angajaţilor şi îmbunătăţirea climatului social din companie.

Recompensarea şi fidelizarea clienţilor şi a partenerilor de afaceri

Tichetele și cardurile cadou reprezintă soluția optimă pentru cheltuieli de marketing, reclamă, publicitate și protocol.

Livrarea rapidă a tichetelor comandate

Edenred îţi livrează tichetele comandate în 24 de ore în Bucureşti şi în maxim 48 de ore de la confirmarea plăţii în restul ţării direct la adresele indicate de tine.

Transportul comenzilor de tichete este asigurat de Edenred

Transportul tichetelor se face în condiţii de siguranţă deplină, acestea fiind asigurate în proporţie de 100%. Urmărește starea livrării gratuit, creează-ți cont de client pe Edenred Online sau optează pentru serviciul SMS Alert+.

Modalităţi eficiente de comandă şi administrare a relaţiei cu noi pe Internet

Platforma electronică de comenzi Edenred Online îți permite să accesezi de la orice calculator toate informațiile și serviciile de care ai nevoie în calitate de client. Plasezi comenzi online, descarci facturile și gestionezi comenzile în mod rapid și eficient!

Servicii adiţionale oferite clienţilor

Clienții noștri au la dispoziție servicii multiple precum e-Factura, E-mprove Performance, Card Accor Favorite Guest sau asigurarea de risc şi accidente pentru angajaţi.

Urmăreşte animaţia de mai jos și descoperă beneficiile tichetelor de masă Ticket Restaurant!

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15