Skip to main content

Cine ne recomandă

Partenerii și clienții noştri vorbesc despre proiectele lor şi despre contribuţia pe care a avut-o colaborarea cu Edenred la motivarea angajaților și la generarea de economii prin scutirile fiscale specifice soluțiilor noastre.

Dan Adumitrachioaiei,

HR Manager PharmaFarm S.A.

"Ne bucurăm că tichetele de masă pe card au devenit o realitate şi în România, după ce acestea au fost inaugurate de salariaţii ţărilor din Occident. Spre deosebire de suportul pe hârtie al tichetelor de masă, cardul poate fi păstrat în siguranţă în portofel, are o valabilitate de 4 ani de la emitere şi în caz de pierdere, utilizatorul îl poate bloca, evitând astfel sustragerea fondurilor disponibile pe acesta. Fiind o soluţie modernă, cardul este însoţit de o aplicaţie mobilă şi de un cont web, prin care salariaţii verifică în orice moment soldul, suma alimentată şi tranzacţiile efectuate la comercianţii parteneri."

Cristina Androsca,

HR Manager Ramoss Com SRL

"În calitate de client Edenred, putem spune că tichetele de masă pe card sunt o opţiune excelentă atât pentru companie, cât şi pentru angajaţii Ramoss Com SRL. Cardul Ticket Restaurant® ne permite să simplificăm procesul de acordare a tichetelor către angajaţi, nemaifiind nevoiţi să distribuim lunar tichetele fiecărui angajat în parte. Încărcarea electronică prin platforma de comenzi se realizează prin câteva clickuri şi astfel economisim timp şi ne facem viaţa mai uşoară . Angajaţii companiei apreciază gama largă de restaurante, magazine alimentare şi supermarketuri în care pot utiliza cardul, iar faptul că îşi pot verifica soldul prin aplicaţia mobilă dedicată reprezintă un avantaj real."

Ec. Paula Fedoreanu,

Manager Resurse Umane Hiperdia SA.

"Alegerea noastră pentru compania Edenred România ca furnizor de tichete de masă şi tichete cadou s-a datorat calităţii deosebite a serviciilor prestate şi a eficienţei procesului de comandă şi livrare a tichetelor. Echipa Edenred s-a dovedit a fi formată din profesionişti capabili să ofere consultanţă şi sprijinul necesar pentru alegerea celor mai bune soluţii atunci când am avut solicitări punctuale legate de acordarea tichetelor sau alte soluţii de motivare şi fidelizare."

Jozsef Kuszalik,

Director General Micro Mapper SRL

"Consider că tichetele de masă reprezintă o formă economică de motivare a angajaţilor. Tichetele pot fi utilizate cu uşurinţă pentru cumpărarea alimentelor, iar angajaţii sunt multumiţi că primesc bonuri de masă Ticket Restaurant. Eu, în calitate de manager, pot economisi sume importante pentru firmă şi consider că sistemul tichetelor de masă este un win-win-win pentru toate părtile implicate."

Certificări Edenred
Cu ce te putem ajuta?