Skip to main content

Vrei să devii client Edenred? Sună la 021 301 33 15

Soluții pentru comercianți

Acceptă la plată tichetele și cardurile Edenred și profită de oportunitățile de creștere a cifrei de afaceri!

image

Carduri de masă

Cardul Ticket Restaurant® este primul tichet de masă electronic din România, dezvoltat de Edenred în 2015 sub licenţa Mastercard®, care utilizează tehnologia “Contactless” ce permite efectuarea de plăţi rapide. Acestea oferă o decontare mai rapidă a sumelor corespunzătoare tichetelor de masă pe card, în circa 1 zi lucrătoare de la momentul plăţii.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Tichete de masă

Ticket Restaurant® este primul tichet de masă emis în România pe 17 martie 1999. Tichetele de masă sunt o alocaţie individuală de hrană pe care companiile o pot acorda propriilor salariaţi, pentru fiecare zi lucrată din lună, fiind scutite de taxe sociale și patronale și deductibile de la plata impozitului pe profit.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Carduri cadou

Cardul Edenred Gift este primul card preplătit adresat exclusiv companiilor, care îl pot folosi în relaţiile cu partenerii de afaceri sau clienţii, fiind un instrument ideal pentru marketing şi protocol.

Descoperă beneficiile comercianților parteneri
image

Tichete cadou

Tichetul cadou Edenred este primul tichet de cadouri emis în aprilie 2003 în România. Acesta reprezintă o soluţie elegantă şi eficientă pentru motivarea şi fidelizarea salariaților, colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau clienţilor.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Carduri de vacanță

Voucherul de vacanță electronic Edenred este primul card de vacanță din România, alternativa modernă și flexibilă la voucherele de vacanță pe suport hârtie.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Vouchere de vacanță

Voucherele de vacanță susţin turismul din România prin promovarea destinațiilor autohtone de vacanță şi funcţionează în baza Ordonanței de Urgență 8/2009 privind acordarea vouchere de vacanță.

Află mai multe
image

Tichete sociale pentru grădiniță

Tichetele sociale pentru grădiniță de la Edenred funcționează în baza Legii nr. 248/2015 și a normelor metodologice de aplicare, privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate și reprezintă un stimulent educațional.

Afla mai multe
image

Tichete de asistență socială

Tichetele de asistenţă socială sunt destinate ONG-urilor şi altor instituţii sau companii care alocă fonduri pentru persoanele defavorizate. Acestea pot fi utilizate pentru achiziţionarea de produse care intra în categoriile urmatoare: alimente, produse de igienă, rechizite, produse nou-născuţi, materiale de construcţii.

Află mai multe

Accesează MyEdenred

MY.EDENRED.RO

Devino partener

Certificari Edenred