Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

De acum poți plăti cu Edenred Cadou în rețeaua magazinelor Pepco

Toata tara

City Break la mare - 1400 Ron/ 2 persoane/ 2 nopti - Cazare, mic dejun, o cină; - 2 proceduri/ persoană - Excursie in Centrul Vechi

Eforie Nord

30.04.2021-31.05.2021

Escapadă de iarnă: 1946 Ron/ loc în cameră dublă/ sejur 4 nopți • Cazare cu demipensiune •Skipass nelimitat 3 zile •Voucher Spa • Discount 10% la Spa

Poiana Brasov

09.01.2021 - 06.03.2021

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Soluții pentru comercianți

Acceptă la plată tichetele și cardurile Edenred și profită de oportunitățile de creștere a cifrei de afaceri!

image

Edenred Ticket Restaurant Card

Cardul Ticket Restaurant® este primul tichet de masă electronic din România, dezvoltat de Edenred în 2015 sub licenţa Mastercard®, care utilizează tehnologia “Contactless” ce permite efectuarea de plăţi rapide. Acestea oferă o decontare mai rapidă a sumelor corespunzătoare tichetelor de masă pe card, în circa 1 zi lucrătoare de la momentul plăţii.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Edenred Ticket Restaurant

Edenred Ticket Restaurant este primul tichet de masă emis în România pe 17 martie 1999. Tichetele de masă sunt o alocaţie individuală de hrană pe care companiile o pot acorda propriilor salariaţi, pentru fiecare zi lucrată din lună, fiind scutite de taxe sociale și patronale și deductibile de la plata impozitului pe profit.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Edenred Cadou Card

Edenred Cadou Card este primul card preplătit adresat exclusiv companiilor, care îl pot folosi în relaţiile cu partenerii de afaceri sau clienţii, fiind un instrument ideal pentru marketing şi protocol.

Descoperă beneficiile comercianților parteneri
image

Edenred Cadou

Edenred Cadou este primul tichet de cadouri emis în aprilie 2003 în România. Acesta reprezintă o soluţie elegantă şi eficientă pentru motivarea şi fidelizarea salariaților, colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau clienţilor.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Edenred Vacanță Card

Voucherul de vacanță electronic Edenred este primul card de vacanță din România, alternativa modernă și flexibilă la voucherele de vacanță pe suport hârtie.

DESCOPERĂ BENEFICIILE COMERCIANȚILOR PARTENERI
image

Edenred Grădiniță

Edenred Grădiniță funcționează în baza Legii nr. 248/2015 și a normelor metodologice de aplicare, privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate și reprezintă un stimulent educațional.

Afla mai multe
image

Edenred Social

Edenred Social sunt destinate ONG-urilor şi altor instituţii sau companii care alocă fonduri pentru persoanele defavorizate. Acestea pot fi utilizate pentru achiziţionarea de produse care intra în categoriile urmatoare: alimente, produse de igienă, rechizite, produse nou-născuţi, materiale de construcţii.

Află mai multe

Accesează MyEdenred

MY.EDENRED.RO

Devino partener

Certificări Edenred