Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

De acum poți plăti cu Edenred Cadou în rețeaua magazinelor Pepco

Toata tara

City Break la mare - 1400 Ron/ 2 persoane/ 2 nopti - Cazare, mic dejun, o cină; - 2 proceduri/ persoană - Excursie in Centrul Vechi

Eforie Nord

30.04.2021-31.05.2021

Escapadă de iarnă: 1946 Ron/ loc în cameră dublă/ sejur 4 nopți • Cazare cu demipensiune •Skipass nelimitat 3 zile •Voucher Spa • Discount 10% la Spa

Poiana Brasov

09.01.2021 - 06.03.2021

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Responsabilitate socială

Responsabilitatea socială corporativă este de multă vreme in focusul soluțiilor Grupului Edenred. Tichetul de masă Ticket Restaurant® a apărut inițial ca urmare a unei probleme sociale: încurajarea angajaților să ia o pauză de prânz și îmbunătățirea condițiilor de igienă alimentară.

Abordarea noastră privind responsabilitatea socială se referă la trei priorități:

  • ideal

    Promovarea unei alimentații sănătoase

  • ideal

    Reducerea impactului activităților de zi cu zi ale Grupului asupra mediului

  • ideal

    Sprijinim dezvoltarea comunităților locale in cele peste 45 de tari in care suntem prezenti

Edenred conjuga practicile comerciale ale Grupului cu reglementarile nationale, consolidand in plan local, dar si global principiile unui business construit etic.

Preocuparea noastra pentru dezvoltare sustenabila se declina cotidian prin actiuni concrete: implementarea unui cod de etica pentru toti angajatii si furnizorii nostri, precum si, ca semnatari al initiativei ONU Global Compact, prin respectarea si promovarea drepturilor omului, a reglementarilor in materie de munca sau a bunelor practici ecologice.

Certificări Edenred