POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL PENTRU PROGRAMUL “PASSION FOR CUSTOMERS” | Edenred Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Ofertă sensestoria: 15% reducere cu codul “edenred15”!

online

ofertă valabilă in perioada 20.12.2021 - 20.02.2022

LIVRARE LA DOMICILIU
Ofertă Mizar: Reduceri de până la 50%

online

ofertă valabilă in perioada 20.12.2021 - 31.01.2022

LIVRARE LA DOMICILIU
BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL PENTRU PROGRAMUL “PASSION FOR CUSTOMERS”

 

Programul “Passion For Customers” își propune să îmbunătățească experiența clienților Edenred prin intermediul unui instrument care permite companiei să gestioneze sondaje, să le analizeze și să clasifice feedback-ul acestora pentru a-l înțelege. Pentru realizarea acestui lucru, soluția implementată folosește profilarea pentru a determina ce acțiuni trebuie urmate pentru a crește satisfacția clienților.

Edenred România, în calitate de operator de date, vă informează că prin Medallia, colectează și utilizează următoarele categorii de date cu caracter personal:

-          Pentru orice beneficiar de tichete Edenred: Date de identificare (ex.: nume, prenume, adresă de e-mail, număr personal de telefon, etc.)

-          Pentru afaceri corporative: Date legate de viața profesională (ex.: loc de muncă, adresă de muncă, număr de telefon folosit în interes profesional, tip de afacere, etc.)

-          Pentru vizitatorii digitali: Date de identificare IT (ex.: adresa IP, informații despre dispozitiv, informații despre browser, etc.)

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Edenred pentru următoarele scopuri:

  • Studiu de analiză al nevoilor și satisfacției clienților și al tendințelor în furnizarea de produse și servicii, inclusiv:
    • Definirea profilurilor standard de clienți și clasificarea informațiilor
    • Analiza tendințelor prin segmentare, filtrare, comparare profile și urmărire în timp
    • Personalizarea interacțiunilor cu clienții, având în vedere istoricul relatiilor dintre aceștia și Edenred
    • Suport pentru identificarea oportunităților comerciale pe baza feedback-ului individual
  • Identificarea oportunităților de îmbunătățire a produselor și serviciilor oferite pe baza experienței clientului
    • Identificarea oportunităților de îmbunătățire pentru produsele și serviciile furnizate pe baza feedback-ului clienților
    • Identificarea nevoii de mentenanță pentru optima funcționare a  dispozitivelor (detectarea incidentelor IT, verificarea bunei funcționări a dispozitivelor, suport pentru depanare)

Aceste activități de prelucrare a datelor cu caracter personal au ca temei legal:

-          Interesul legitim al Edenred: este în interesul legitim al Edenred să implementeze o platformă de analiză a feedback-ului clienților pentru a-și îmbunătăți serviciile oferite către aceștia, pentru a crește satisfacția acestora și pentru a identifica noi oportunități de afaceri.

Datele dumneavoastră personale vor fi accesibile personalului autorizat Edenred, fiecare dintre ei având drepturi de acces dedicate și limitate la funcția acestora și necesitatea accesării datelor.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi dezvăluite către terți decât dacă este necesar, următoarelor companii, împreună cu proprii subcontractanți, autorizați în mod expres de Edenred pentru prestarea serviciului contractat:

-          Medallia, furnizorul soluției SaaS care asigură mentenanța și suportul tehnic.

Toate datele vor fi stocate în baza de date a serverelor Medallia localizate în Frankfurt, Germania (cu servere de backup situate în Amsterdam, Olanda).

Datele dumneavoastră cu caracter personal colectate prin intermediul Medallia nu vor fi transferate în afara Uniunii Europene în absența unei decizii a Comisiei Europene cu privire la nivelul adecvat de protecţie a datelor dintr-o ţară terţă sau a integrării unor garanții și măsuri adecvate care să asigure securitatea și protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și stocate pe o perioadă de 3 ani. După această perioadă, acestea vor fi șterse conform unui proces automat.

În conformitate cu reglementările aplicabile, aveți dreptul de a accesa, de a rectifica și de a șterge datele dumneavoastră personale. În anumite circumstanțe și în condițiile prevăzute de lege aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune și de a obține restricționarea activității de prelucrare a datelor.

Vă puteți exercita drepturile, anexând dovada identității, depunând cererea dumneavoastră printr-un formular dedicat la https://www.edenred.ro/ro/exercitare-drepturi-gdpr sau în scris către: EDENRED ROMANIA SRL – în atenția Responsabilului cu protecția datelor – Calea Serban Vodă 133, Sector 4, București, România. De asemenea, vă reamintim că puteți depune o plângere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal la autoritatea locală de protecție a datelor cu caracter personal, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.