Skip to main content

Edenred în lume

Edenred este lider mondial în soluții tranzacționale concepute pentru îmbunătățirea eficienței organizațiilor și creșterea puterii de cumpărare a salariațiilor.

We connect, you win!

Peste 50 de ani de succes

1962 > 1976 Orientarea spre o creștere sustenabilă

Inspirat de voucherele de masă introduse în anul 1954 în Regatul Unit, Jacques Borel aduce tichetul de masă Ticket Restaurant pe piata franceză în 1962.

În anul 1967, un decret guvernamental recunoaște voucherul de masa drept un beneficiu extra-salarial. Bazându-se pe acest succes, conceptul este exportat și în alte tări.

1976 > 2000 De la prezența locală la leadership global

Furnizarea de beneficii extra-salariale se extinde la nivel global, începând cu Europa și America Latină.

Parte din Accor Group încă din 1983, Ticket Restaurant intră sub umbrela Accor Services începând cu anul 1998.

2000 > 2010 De la o gamă largă de soluții la o afacere autonomă

La începutul anilor 2000, inovarea atinge noi teritorii în Europa si Asia prin introducerea soluțiilor de recompensare și incentivare, și în America Latină prin Ticket Car, o soluție de gestionare a cheltuielilor de afaceri.

2010 > 2017 De la un concept de pionierat la un model de afaceri de succes

Edenred devine o companie independentă, schimbându-și denumirea din Accor Services în Edenred și își intensifica transformarea spre un viitor digital prin noua direcție strategică orientată către noi linii de business și soluții digitale precum carduri, platforme online și aplicații mobile dedicate utilizatorilor.

Portofoliul Edenred la nivel global este construit în jurul a trei linii de business:

  • Beneficii pentru angajați (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings etc.)
  • Soluții pentru flote și mobilitate (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Ticket Empreserial, etc.)
  • Soluții complementare, care includ plăți corporative (Edenred Corporate Payment), incentivare și recompensare (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) și programe publice sociale.

Misiunea noastră

image

Construim soluții care aduc plus valoare pentru clienții nostri prin tranzactii sigure.

Suntem orientati catre oameni si relatii, nu doar catre produse si servicii.

Dorim să fim un facilitator activ, sa realizam conexiuni, oferind eficienta si simplitate clientilor nostri, ajutandu-i sa genereze valoare pentru a-si imbunatati performantele.

Valorile Edenred

edenred value

Spirit antreprenorial

Spiritul nostru antreprenorial generează creștere, ne provoacă să deschidem drumuri în teritoriile de business pe care dorim să le explorăm, ne întărește încrederea și ne face să ne concentrăm constant pe excelența operațională.

edenred value

Imaginație

Imaginația stimulează dorința pentru inovare și generează progres. Înțelegem bine acest aspect, așa că ne folosim imaginația pentru a genera noi modalități inspirate prin care conectam companii, angajați și comercianți.

edenred value

Pasiune pentru client

Cu cât colaborăm mai strâns cu companiile, angajații și comercianții, cu atât mai clare ne sunt nevoile lor, devenind mai simplu să ne adaptăm solicitărilor și să le oferim ce își doresc. Vom continua să îmbunătățim fiecare detaliu până când 100% dintre clienții noștri vor insista ca prietenii lor să devină parteneri Edenred.

edenred value

Respect

Excelența în business poate fi atinsă doar prin respect. Ne respectăm clienții fiind pro-activi, responsabili și corecți, colegii exprimându-ne gratitudinea și apreciindu-le meritele, acționarii folosind în mod eficient resursele puse la dispoziție și societății prin promovarea unor produse și servicii ce creează valoare adăugată pentru întreaga comunitate.

edenred value

Simplitate

Partenerii își doresc ca interacțiunea cu noi să fie simplă și ușoară. Promovăm întotdeauna simplitatea în tot ceea ce facem și transparența în tot ceea ce spunem.

Certificări Edenred
Cu ce te putem ajuta?