Skip to main content

Unde lucrăm

Cum arată sediile Edenred

Sediile noastre din Bucureşti şi Sfântu Gheorghe sunt mobilate modern, pline de mici detalii şi accente ce conferă personalitate fiecărui birou. Sălile de conferinţă sunt generoase şi utilate cu echipamente ce încurajează colaborarea şi crează mediul perfect pentru prezentări de succes, atât on-site, cât şi în timpul perioadelor de lucru de acasă. 

image
play icon

Vibe with us!

image
play icon

O zi la Edenred România

Unde ne aflăm și cum ajungi la birou

Situat chiar în inima oraşului, într-un business center modern, sediul Edenred din Bucureşti este uşor accesibil atât cu metroul, cât şi cu autobuzul. Înăuntru vei găsi o atmosferă vibrantă, plină de colegi ce te vor face să (re)descoperi spiritul de echipă. În plus, angajaţii se pot relaxa în pauza de prânz sau după program în 2 dintre cele mai frumoase parcuri din oraş, Carol şi Tineretului.

Sediul nostru din Sfântu Gheorghe găzduieşte o echipă dinamică, mereu pregătită pentru noi provocări, cu colegi pe care te poţi baza întotdeauna.

Sediu București

Sediu Sfântu Gheorghe

 • Cu mașina

  Situate în zonele centrale ale Bucureşti şi Sfântu Gheorghe, sediile noastre sunt uşor accesibile cu maşina din orice direcţie.

 • Cu transportul în comun

  Bucureşti - Suntem la 4 minute de staţia de metrou Tineretului şi la câteva minute de mers pe jos de sediul nostru opresc autobuzele 116, 312, 313, 381, troleibuzele 73, 74, 76 şi tramvaiele 19, 23 şi 27.

  Sfântu Gheorghe – autobuzele Multi-Trans 1, 2, 4 şi 5 opresc foarte aproape de sediul nostru.

 • Via transport alternativ

  Fie că alegi să ajungi la sediul nostru pe bicicletă, trotinetă sau pe jos, ne găseşti uşor. Ne încurajăm echipa să adopte un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi o alimentaţie echilibrată.  

×
Cu ce te putem ajuta?