Skip to main content

În ce credem

Vibe with us!

Vibe with us! este expresia creativă a brandului nostru de angajator şi descrie ritmul, senzaţia de energie pozitivă pe care o simţim în mod natural aici la Edenred. O senzaţie pe care nu o poţi regăsi în altă parte. De aici vine puterea brandului Edenred, din pasiunea pe care o punem zi de zi în munca noastră.

Dacă eşti ca noi, dacă simţi această vibraţie, dacă ai acelaşi mindset, Edenred este locul potrivit pentru tine!

CSR

Chiar de la început, ne-am asumat misiunea de a crea o lume mai bună pentru toţi angajaţii. Pornind de aici, am identificat 3 piloni esenţiali pentru strategia noastră de CSR: Ideal People, ce vizează îmbunătățirea calității vieții; Ideal Planet, dedicată conservării mediului; și Ideal Progress, ce susţine inițiative comerciale cu componente sociale. Expresia noastră favorită a acestor piloni este proiectul Ideal Day, în cadrul căruia 10.000 de colegi din 46 de ţări celebrează prin voluntariat misiunea asumată.

Preocuparea permanentă a Grupului pentru ESG pe cele 3 axe principale avute în vedere  - oameni, planetă, progres – este recunoscută la nivel internațional prin includerea în FTSE4Good pentru al 10-lea an la rând, acordarea ratingului AA MSCI ESG Rating, V.E, S&P GLOBAL, Dow Jones Sustainability Index, CAC 40ESG Index 

  • Ideal People

    Îmbunătăţim calitatea vieţii.

  • Ideal Planet

    Protejăm mediul.

  • Ideal Progress

    Creăm valoare în mod responsabil.

Diversitate şi Incluziune

Trăim într-o lume minunată, în care suntem diferiţi, dar egali, în care ideile creative şi  inovatoare apar şi cresc pe terenul fertil al multiculturalităţii. Suntem semnatari ai Cartei Diversităţii şi, aici în Edenred, dedicăm în fiecare an evenimente acestui subiect important pentru noi toţi. Suntem incluzivi şi oferim tuturor candidaţilor şi angajaţilor şanse egale. Companiile care îmbrăţişează diversitatea sunt mai performante!   

Suntem semnatari ai Cartei Diversităţii încă din 2019

Vezi video cu retrospectiva anului 2022 si ce activități am desfășurat!

×
Cu ce te putem ajuta?