Edenred Cadou Campanie Craciun | Edenred Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

10% reducere la comenzile online Cod: Toamna10EDENRED

Bucuresti

08.09 - 31.10.2021

LIVRARE LA DOMICILIU
BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

craciun 1

left-gif
right-gif

craciun 4

Descoperă lucrurile care contează cu adevărat pentru angajații tăi! Crăciunul acesta, mulțumește-le tuturor că ți-au fost alături, prin cardul cadou Edenred.

Doresc informaţii personalizate!

Comandă cardul Edenred Cadou pentru echipa ta și deschide conversația despre lucrurile care contează.

offers-box-left

Într-o perioadă nelipsită de provocări, să fii aproape de angajații tăi contează. Fiecare zâmbet contează. Orice mic gest contează. Să spui mulțumesc contează. Indiferent cum arată business-ul tău, prin cardul cadou de la Edenred, poți aduce în fața angajatului lucrurile care contează cu adevărat. .

 

 

 • 1

  100% scutire taxe sociale, în limita
  a 150 lei / pentru fiecare copil minor al angajatului 

 • 2

  Deductibile în limita a 5%
  din fondul anual de salarii

 • 3

  Zero impozitare la
  nivelul angajaților

 • 4

  Cea mai mare și variată rețea de
  comercianți parteneri

 • 5

  Un cadou elegant, memorabil,
  personalizat pentru fiecare destinatar

offers-right

Bucură-te de reducerile oferite de Edenred Cadou

Ofertă specială de sărbători: -8% cu Edenred Cadou! Cod: EDENRED8
LIVRARE LA DOMICILIU
Ofertă specială de sărbători: extra -10% cu Edenred Cadou! Cod: Edenred10
LIVRARE LA DOMICILIU
Ofertă specială de sărbători: -15% cu Edenred Cadou!Cod: Edenred15
LIVRARE LA DOMICILIU
Ofertă specială de sărbători: -20% cu Edenred Cadou! Cod: 20EDENRED
LIVRARE LA DOMICILIU
Ofertă specială de sărbători: -20% cu Edenred Cadou! Cod: EDEN20 (la orice produs cu preț întreg)
LIVRARE LA DOMICILIU
Ofertă specială de sărbători: -10% cu Edenred Cadou! Cod: MYEDEN (se aplică la comenzile de minim 20 lei)
LIVRARE LA DOMICILIU
Ofertă specială de sărbători: -10% cu Edenred Cadou! Cod: EXTRA10
LIVRARE LA DOMICILIU
Ana Spa - Crown Plaza - 5% discount la Ritualul de Înfrumusețare sau la Masajele de cuplu
Vezi toate ofertele
info-icon

Mai simplu, mai sigur, mai rapid.

apple-pay
apple-wallet

Acum plătești în siguranță, mai simplu și mai rapid.

Cu soluția Edenred Cadou pe suport electronic, angajaţii tăi pot plăti direct cu telefonul mobil - prin aplicațiile dedicate:

Edenred Pay și Google Pay (pentru utilizatorii Android) sau Apple Pay (pentru utilizatorii iOS).

Întrebări frecvente

Acceptarea cardurilor Edenred Cadou se face utilizând POS-urile existente deja în magazinele partenere, fără alte investiții. Acceptarea cardurilor presupune semnarea unui contract  sau a unui act adițional la contractul inițial cu Edenred (dacă e cazul) și adăugarea codurilor POS-urilor existente în rețeaua Edenred Cadou. Condițiile financiare ale parteneriatului cu Edenred sunt cele agreate la momentul semnării contractului de partaner comerciant?

Toate facturile și istoricul rambursărilor precum și alte informații utile sunt disponibile în contul de comerciant din Edenred Online, accesibil la https://my.edenred.ro/

Decontare tranzacțiilor cu Edenred Cadou card se face de către banca acceptatoarea a fiecărui comerciant partener, în aproximativ 24h , împreună cu alte carduri bancare. Participarea comerciantului la sistemul Edenred Cadou este facturată de către Edenred ulterior decontării și este achitată reactiv de către comerciantul partener, conform termenului agreat.

Comercianții parteneri care acceptă la plată soluțiile Edenred se bucură de promovare pe toate canalele de comunicare în cadrul rețelei Edenred Romania, de fidelizarea unui segment țintă de beneficiari Edenred  și de venituri suplimentare.

Termenul și condițiile în care pot fi returnate produsele, precum și modalitatea de restituire a contravalorii acestora sunt reglementate în cadrul politicii de retur a fiecărui comerciant partener.

Cardul Edenred Cadou poate fi încărcat doar cu tichete cadou, conform legii. Pentru tichetele de masa, există cardul Edenred Ticket Restaurant.

Nu, cardul este proprietatea companiei client pentru care s-a emis și poate fi încarcat prin comanda comandă doar de către aceasta.

În contul de client din platforma de administrare, Edenred online, este disponibilă îin orice moment lista tuturor cardurilor emise, cu statusul lor la acel moment.

În cazul pierderii/furtului/deteriorarii cardului beneficiarul poate sa își blocheze cardul temporar sau definitiv accesand contul de utilizator din aplicația mobilă sau platforma online My Edenred sau telefonic, prin apel la Serviciul Clienți 021 301 33 66. Reemiterea lui necesita insa plasarea unei comenzi de reemitere,  din partea companiei client.

Conform legislatiei in vigoare, Edenred cadou poate fi acordat angajațtilor proprii, caz îin care cardurile sunt nominale sau beneficiarilor campaniilor de marketing, caz îin care cardurile pot fi personalizate cu un mesaj de marketing. ÎIn ambele situațtii, cardurile Edenred cadou pot fi personalizate cu logo sau o imagine la alegerea companiei client.

Timpul de livrare a cardurilor noi este de maximum 6 zile lucrătoare de la încasare, conform contractului.

Nu este obligatorie alegerea suportului card pentru acordarea Edenred Cadou. Companiile pot opta pentru hârtie, pentru card sau un mix intre cele doua în funcție de specificul campaniei in cadrul careia sunt acordate, preferințele lor și ale beneficiarilor.  Pentru comenzile mixte de tichete și carduri, este necesara efectuarea a  două comenzi separate. Corespunzator lor, Edenred va emite două facturi separate.

Prin SMS Alert+ primești codul notei de transport pentru coletul tău și poți urmări traseul acestuia introducând codul expeditiei în aplicație. Afla mai multe detalii aici (https://www.edenred.ro/ro/servicii-pentru-companii)

 Încărcarea cardurilor se realizează imediat ce se înregistrează plata facturii.

Prin Edenred Online, folosind un fișier Excel template pe care Edenred îl pune la dispoziția clientului. În același fișier există un sheet pentru comanda de carduri noi, un sheet pentru comenzi recurente de reîncărcare si un sheet pentru reemiteri de carduri.

Valabilitatea tichetelor cadou încarcate pe cardurile Edenred cadou Cadou este  de un an  de la data încărcării. Edenred pune la dispoziția beneficiarilor tichetelor informații cu privire la expirarea sumelor lor în contul personal din aplicatia MyEdenred.

Codul PIN se poate alege la momentul activării cardului în aplicația mobilă MyEdenred. Ulterior se poate reaminti sau schimba in condiții de siguranță maximă în contul MyEdenred / meniul “Gestionează cod PIN”. Pentru verificare recomandăm după fiecare schimbare de PIN o tranzacție efectuată cu PIN – prin introducerea cardului în terminalul de plată.

Din motive de siguranță cardul este livrat beneficiarului inactiv. Pentru activare trebuie urmate instrucțiunile de pe scrisoarea însoțitoare, prin accesarea/crearea unui cont MyEdenred (aplicație mobilă sau platformă web) sau telefonic prin intermediul IVR-ului sunând la 021 301 33 66. Activarea cardului prin aplicația mobilă MyEdenred, disponibilă în App Store sau Google Play se finalizează cu alegerea unui PIN preferențial.

În urma introducerii eronate a PIN-ului de mai mult de 3 ori, cardul nu mai poate fi utilizat până a doua zi la prima oră.

Sumele încărcate nu se pierd o data cu pierderea cardului. Ele vor fi accesibile prin cardul înlocuitor, reemis doar în baza unei cereri din partea companiei client;

În caz de pierdere sau furt, cardul trebuie blocat imediat, pentru a bloca accesul fraudulos la sumele încărcate pe acesta. Cardul se poate bloca (ireversibil) prin intermediul contului de utilizator din aplicația mobilă My Edenred, din platforma online sau prin apel la numarul 021 301 33 66. În cazul în care un beneficiar dorește blocarea temporară a cardului, în speranța că îl va găsi, cardul poate fi blocat temporar (reversibil) si ulterior deblocat, din contul MyEdenred.

Valabilitatea sumelor încărcate pe cardurile Edenred cadou este  de un an  de la data încărcării. Edenred pune la dispoziția beneficiarilor tichetelor informații cu privire la expirarea lor în contul personal din aplicația MyEdenred. Cardul Edenred cadou este valabil 4 ani de la data emiterii, adică până la data înscripționată pe fața lui.

Termenul și condițiile în care pot fi returnate produsele, precum și modalitatea de restituire a contravalorii acestora sunt reglementate în cadrul politicii de retur a fiecărui comerciant.

Nu, comenzile de carduri Edenred Cadou se pot procesa doar în baza unei comenzi ferme confirmate de către compania, care a semnat un contract de client cu Edenred, folosind fișierul de comandă.

Nu, cardul  poate fi încărcat prin comanda doar de către compania client care îl acordă.

Nu, conform legii, cardurile Edenred Cadou nu permit retragerea sau transferul de fonduri; ele pot fi utilizate exclusiv pentru plăți la comercianții parteneri, în magazine sau online.

Cardul Edenred Cadou este disponibil in Apple Wallet pentru o plată mai sigură și mai rapidă cu Apple Pay, alături de cardurile Edenred Ticket Restaurant și Edenred Vacanță.

Functia contactless este activata de la inceput. Plățile de tip "Contactless" pot fi efectuate pentru orice sumă disponibilă pe card. La momentul efectuarii platii contactless pentru o suma mai mare de 100 lei (Valoarea nouă ce urmează a fi implementată la nivel național: 200 lei) este necesară introducerea codului PIN. Cardurile Edenred nu sunt limitate la un anumit numar de tranzacții contactless.

Da, utilizatorii au libertatea să cheltuie orice sumă doresc din fondurile disponibile pe card. Nu există un minim obligatoriu, iar maximul este dat de suma existentă pe card la acel moment.

În prezent, Edenred deține cea mai extinsă rețea de comercianți parteneri la nivel național, acoperind toate județele ca distribuție, comerțul tradițional dar și online. Cardurile pot fi folosite doar în magazinele dotate cu POS și care au semnat un contract de afiliere cu Edenred. Consultă aici (https://www.edenred.ro/ro/comercianti-parteneri) harta comercianților parteneri pentru soluțiile Edenred.

Din contul MyEdenred (aplicație mobilă sau platformă web) se pot accesa in timp real:

 • Soldul cardului;
 • Istoricul tranzacțiilor sau al încărcărilor;
 • PIN-ul;
 • Lista comercianților parteneri, pe o rază de 0.5 - 5 km în jurul locației telefonului de pe care se accesează, sau în funcție de preferințe (MyEdenred / Hartă parteneri / Filtre)
 • Ofertele speciale și discounturile obținute la plata cu cardul Edenred.

Certificări Edenred