Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

1

left-gif
right-gif

4

De 1 iunie, arată-le părinților din echipa ta cât de mult îi apreciezi pentru tot ceea ce reprezintă, cu cardul cadou sau cardul cultural Edenred! Iar ei le vor putea dărui celor mici jucării, încălțăminte, hăinuțe și multe altele. Partenerii Edenred îi așteaptă cu o mulțime de surprize și oferte pentru o zi a copiilor memorabilă!

Doresc informaţii personalizate!

Oferă-le 300 lei pe Cardul Cadou sau 420 de lei pe Cardul Cultural și transformă Ziua Copilului în Ziua Dorințelor Îndeplinite!

offers-box-left

Investiția în motivarea și recunoașterea angajaților contribuie la îmbunătățirea moralului și loialității acestora și te ajută să creezi o imagine puternică pentru compania ta. Afacerea ta a crescut datorită celor care contribuie în fiecare zi. Cu o rețea diversificată de comercianți parteneri și oferte speciale dedicate, cardul cadou și cardul cultural vin cu o serie de avantaje și pentru tine, inclusiv beneficii fiscale și posibilitatea de a comanda rapid și ușor prin platforma online MyEdenred

 

 • 1

  CARDUL CADOU oferă 100% scutire de la plata taxelor sociale, în limita a 300 de lei pentru fiecare copil minor al angajatului, plus zero impozitare la nivelul angajatorului și angajatului

 • 5

  CARDUL CULTURAL poate fi oferit agajaților lunar, într-un cuantum de 210 de lei per angajat, sau în cuantum de 420 de lei per eveniment, cu scutire de la plata de taxe sociale atât pentru companii, cât și pentru salariați, fiind supus doar impozitului de 10% pe venitul angajatului.

 • 3

  Disponibile și în variante virtuale – soluții exclusiv digitale, cu 0 costuri de transport, emitere și reemitere

 • 2

  Ambele carduri sunt deductibile în limita a 5% din fondul anual de salarii

 • 4

  Acces la cea mai mare și variată rețea de comercianți parteneri: gadgets, fashion & beauty, încălțăminte, bijuterii, home & deco, librării, evenimente, parcuri tematice etc

 • 4

  Experiență de plată contactless securizată prin Google Pay (pentru utilizatorii Android) sau Apple Pay (pentru utilizatorii iOS)

offers-right

Întrebări frecvente

Da, utilizatorii au libertatea să cheltuie orice sumă doresc din fondurile disponibile pe card. Nu există un minim obligatoriu, iar maximul este dat de suma existentă pe card la acel moment.

Codul PIN se poate alege la momentul activării cardului în aplicația mobilă MyEdenred. Ulterior se poate reaminti sau schimba in condiții de siguranță maximă în contul MyEdenred / meniul “Gestionează cod PIN”. Pentru verificare recomandăm după fiecare schimbare de PIN o tranzacție efectuată cu PIN – prin introducerea cardului în terminalul de plată.

Din motive de siguranță cardul este livrat beneficiarului inactiv. Pentru activare trebuie urmate instrucțiunile de pe scrisoarea însoțitoare, prin accesarea/crearea unui cont MyEdenred (aplicație mobilă sau platformă web) sau telefonic prin intermediul IVR-ului sunând la 021 301 33 66. Activarea cardului prin aplicația mobilă MyEdenred, disponibilă în App Store sau Google Play se finalizează cu alegerea unui PIN preferențial.

În urma introducerii eronate a PIN-ului de mai mult de 3 ori, cardul nu mai poate fi utilizat până a doua zi la prima oră.

Valabilitatea sumelor încărcate pe cardurile Edenred cadou este  de un an  de la data încărcării. Edenred pune la dispoziția beneficiarilor tichetelor informații cu privire la expirarea lor în contul personal din aplicația MyEdenred. Cardul Edenred cadou este valabil 4 ani de la data emiterii, adică până la data înscripționată pe fața lui.

Sumele încărcate nu se pierd o data cu pierderea cardului. Ele vor fi accesibile prin cardul înlocuitor, reemis doar în baza unei cereri din partea companiei client;

Termenul și condițiile în care pot fi returnate produsele, precum și modalitatea de restituire a contravalorii acestora sunt reglementate în cadrul politicii de retur a fiecărui comerciant.

Nu, comenzile de carduri Edenred Cadou se pot procesa doar în baza unei comenzi ferme confirmate de către compania, care a semnat un contract de client cu Edenred, folosind fișierul de comandă.

Nu, cardul  poate fi încărcat prin comanda doar de către compania client care îl acordă.

Cardul Edenred Cadou este disponibil in Apple Wallet pentru o plată mai sigură și mai rapidă cu Apple Pay, alături de cardurile Edenred Ticket Restaurant și Edenred Vacanță.

Functia contactless este activata de la inceput. Plățile de tip "Contactless" pot fi efectuate pentru orice sumă disponibilă pe card. La momentul efectuarii platii contactless pentru o suma mai mare de 100 lei (Valoarea nouă ce urmează a fi implementată la nivel național: 200 lei) este necesară introducerea codului PIN. Cardurile Edenred nu sunt limitate la un anumit numar de tranzacții contactless.

Da, utilizatorii au libertatea să cheltuie orice sumă doresc din fondurile disponibile pe card. Nu există un minim obligatoriu, iar maximul este dat de suma existentă pe card la acel moment.

În prezent, Edenred deține cea mai extinsă rețea de comercianți parteneri la nivel național, acoperind toate județele ca distribuție, comerțul tradițional dar și online. Cardurile pot fi folosite doar în magazinele dotate cu POS și care au semnat un contract de afiliere cu Edenred. Consultă aici (https://www.edenred.ro/ro/comercianti-parteneri) harta comercianților parteneri pentru soluțiile Edenred.

Din contul MyEdenred (aplicație mobilă sau platformă web) se pot accesa in timp real:

 • Soldul cardului;
 • Istoricul tranzacțiilor sau al încărcărilor;
 • PIN-ul;
 • Lista comercianților parteneri, pe o rază de 0.5 - 5 km în jurul locației telefonului de pe care se accesează, sau în funcție de preferințe (MyEdenred / Hartă parteneri / Filtre)
 • Ofertele speciale și discounturile obținute la plata cu cardul Edenred.

Acceptarea cardurilor Edenred Cadou se face utilizând POS-urile existente deja în magazinele partenere, fără alte investiții. Acceptarea cardurilor presupune semnarea unui contract  sau a unui act adițional la contractul inițial cu Edenred (dacă e cazul) și adăugarea codurilor POS-urilor existente în rețeaua Edenred Cadou. Condițiile financiare ale parteneriatului cu Edenred sunt cele agreate la momentul semnării contractului de partaner comerciant?

Toate facturile și istoricul rambursărilor precum și alte informații utile sunt disponibile în contul de comerciant din Edenred Online, accesibil la https://my.edenred.ro/

Decontare tranzacțiilor cu Edenred Cadou card se face de către banca acceptatoarea a fiecărui comerciant partener, în aproximativ 24h , împreună cu alte carduri bancare. Participarea comerciantului la sistemul Edenred Cadou este facturată de către Edenred ulterior decontării și este achitată reactiv de către comerciantul partener, conform termenului agreat.

Comercianții parteneri care acceptă la plată soluțiile Edenred se bucură de promovare pe toate canalele de comunicare în cadrul rețelei Edenred Romania, de fidelizarea unui segment țintă de beneficiari Edenred  și de venituri suplimentare.

Termenul și condițiile în care pot fi returnate produsele, precum și modalitatea de restituire a contravalorii acestora sunt reglementate în cadrul politicii de retur a fiecărui comerciant partener.

Cardul Edenred Cadou poate fi încărcat doar cu tichete cadou, conform legii. Pentru tichetele de masa, există cardul Edenred Ticket Restaurant.

Nu, cardul este proprietatea companiei client pentru care s-a emis și poate fi încarcat prin comanda comandă doar de către aceasta.

În contul de client din platforma de administrare, Edenred online, este disponibilă îin orice moment lista tuturor cardurilor emise, cu statusul lor la acel moment.

În cazul pierderii/furtului/deteriorarii cardului beneficiarul poate sa își blocheze cardul temporar sau definitiv accesand contul de utilizator din aplicația mobilă sau platforma online My Edenred sau telefonic, prin apel la Serviciul Clienți 021 301 33 66. Reemiterea lui necesita insa plasarea unei comenzi de reemitere,  din partea companiei client.

Conform legislatiei in vigoare, Edenred cadou poate fi acordat angajațtilor proprii, caz îin care cardurile sunt nominale sau beneficiarilor campaniilor de marketing, caz îin care cardurile pot fi personalizate cu un mesaj de marketing. ÎIn ambele situațtii, cardurile Edenred cadou pot fi personalizate cu logo sau o imagine la alegerea companiei client.

Timpul de livrare a cardurilor noi este de maximum 6 zile lucrătoare de la încasare, conform contractului.

Începând cu data de 01 Februarie 2022, tichetele de masă se vor emite exclusiv pe suport electronic, sub formă de card. Nu se vor mai putea face comenzi de tichete de masă pe hârtie

Prin SMS Alert+ primești codul notei de transport pentru coletul tău și poți urmări traseul acestuia introducând codul expeditiei în aplicație. Afla mai multe detalii aici (https://www.edenred.ro/ro/servicii-pentru-companii)

 Încărcarea cardurilor se realizează imediat ce se înregistrează plata facturii.

Prin Edenred Online, folosind un fișier Excel template pe care Edenred îl pune la dispoziția clientului. În același fișier există un sheet pentru comanda de carduri noi, un sheet pentru comenzi recurente de reîncărcare si un sheet pentru reemiteri de carduri.

Valabilitatea tichetelor cadou încarcate pe cardurile Edenred cadou Cadou este  de un an  de la data încărcării. Edenred pune la dispoziția beneficiarilor tichetelor informații cu privire la expirarea sumelor lor în contul personal din aplicatia MyEdenred.

Certificări Edenred
Cu ce te putem ajuta?