Skip to main content

Vrei să devii client Edenred? Sună la 021 301 33 15

Oamenii Edenred Romania

avatar

Liviu
Olteanu,

Junior Programmer, IT & Operations

Când am început să lucrez la Edenred, nu cunoșteam foarte multe aspecte despre companie, decât cele care se pot observa și din exterior: locația foarte bună, aproape de centru, aproape de stația de metrou Tineretului. Pe lângă acestea, atitudinea deschisă și prietenoasă a persoanelor cu care am interacționat de la intrarea în clădire până după terminarea interviului, m-a făcut să cred că ar putea fi atitudinea generală a salariaților firmei.

Peste ani, alegerea s-a dovedit a fi una foarte inspirată.

Sunt destul de multe aspecte datorită cărora sunt motivat în activitățile zilnice, cum ar fi atmosfera colegială, relațiile foarte bune dintre colegi, pachetul de beneficii foarte atractiv, salariul corect, oportunitățile reale de promovare, recunoașterea meritelor mele de către manager și de companie.

Fiind o persoană cu simțul recunoștinței dezvoltat, cea mai puternică motivație este încrederea care mi-a fost acordată de-a lungul anilor de către managerii și superiorii direcți, dar mai ales încrederea acordată în momentul ultimei mele schimbări de poziție din cadrul firmei, de la Telesales la IT.

avatar

Dan Cojocaru,

Sales Manager - Expense Management

Călătoria mea în Edenred a început în urmă cu peste 7 ani. Țin minte și acum că decizia a fost una spontană și plină de emoții, deoarece venea cu o schimbare mare în profilul meu profesional, fiind prima mutare către zona de vânzări. Până atunci, facusem achiziții în companii din domeniile telecom și construcții, era o zona în care mă simțeam confortabil… dar parcă lipsea ceva. Acel ceva a fost motivul pentru care am acceptat provocarea Edenred, dar și spiritul anteprenorial pe care l-am simțit în oamenii pe care i-am cunoscut la interviuri și cu care am continuat să lucrez apoi.

Mediul de lucru în Edenred și echipa? Ce pot să spun despre asta, decât că spriritul s-a păstrat, iar entuziasmul a fost întotdeauna acolo. Oamenii pun pasiune în ceea ce fac, nu există “nu se poate”, iar asta se întâmplă în fiecare zi, mentalitatea și valorile companiei fiind transmise mai departe, la fiecare nou venit în echipă.

Mă bucur să fac parte dintr-o echipă atât de dinamică și frumoasă!

Ziua Pământului, Maratonul Bucureștiului

image

Natura este unul dintre cei mai importanți profesori pe care îi avem, iar o zi de alergare înseamnă infinite fapte bune. În fiecare an de Ziua Pământului avem grijă de natură prin activitați dedicate, iar participarea colegilor noștri la Maratonul București și Semimaratonul București se realizează în beneficiul asistaților sociali de la organizatia Hospice Casa Speranței.

avatar

Roxana
Bob,

participant Ziua Pământului

“Evenimentul anual Ziua Pământului reușește să crească gradul de conștientizare a fiecărui participant, de la mic la mare, că fiecare dintre noi este capabil, cu puține resurse și timp investit, de a face schimbări în ceea ce privește calitatea vieții și a mediului în care trăim. 
<< Nu Pământul aparține omului, ci omul aparține Pământului >> este un slogan conform căruia cu toții ar trebui să ne educăm copiii, iar participarea la Ziua Pământului- un eveniment care îți oferă prilejul de a-ți cunoaște colegii mai bine, într-un mediu informal și plăcut, înconjurat de familii- demonstrează că fiecare gest contează și că ne și putem distra în timp ce învățăm să fim prietenii Naturii!

avatar

Andra
Vârban,

participant Semimaratonul București

„Este o experiență unică, de neuitat. Îmi aduc aminte cu plăcere de încurajările de pe margine, pe ultimele sute de metri când eram epuizată.
Alerg pentru că…mă simt mai energică, mă eliberez de gânduri, mă simt mai fericită, mă ajută să devin o persoană mai organizată și să cred că atunci când zic că pot, chiar POT!
Alerg de plăcere, alerg pentru că mișcarea mă face să fiu mai creativă, alerg pentru că îmi place la nebunie competiția cu mine însămi.
Pentru mine mișcarea creează dependență și asta se întâmplă într-un mod foarte natural. De îndată ce i-ai aflat beneficiile, devine drog pentru creier.
Și nu în ultimul rând, mă bucur foarte mult că prin participarea mea pot contribui la îngrijirea copiilor și adulților afectați de boli incurabile.”

Certificari Edenred