Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Un pas mic pentru tine, un pas MARE pentru viitorul copilului tau

online

10% discount

Escapadă la munte: 915 Ron/ loc în cameră dublă/3 nopți, demipensiune/15% reducere la Restaurant/15% reducere la Spa/Acces la hot tub și fitness

Poiana Brasov

01.04.2021 - 30.06.2021

BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Oamenii Edenred Romania

Dana Sîntejudean – Director General România și Moldova

image

Prin 2003, atunci când m-am alăturat echipei Edenred, cu toții aveam în minte deviza „construim zâmbete”. Alături de produsele de top, am învățat treptat ce înseamnă să oferi servicii care aduc zâmbete partenerilor noștri. Privind în urmă, îmi dau seama că tot atunci începeam să îmi construiesc cariera. Încet, dar sigur.

Până la rolul de CEO, drumul a fost presărat cu oportunități, provocări și nenumărate lucruri de învățat și descoperit. Cărămidă cu cărămidă, mi-am consolidat poziția actuală. Fără îndoială, expertiza acumulată nu mi-a potolit curiozitatea începutului – în continuare, îmi place să învăț de la colegi și din noile contexte întâlnite.

Astăzi, inspirația mea vine tot din entuziasmul și pasiunea celorlalți de a proiecta soluții creative și de a le transpune cu tenacitate în realitate. Când investim cu drag energie în ceea ce facem și în relațiile dintre noi, nu avem cum să dăm greș. Iar fiecare acțiune va avea un impact pozitiv în business, în comunitate și în viața personală.

Raluca Tufeanu – Director Resurse Umane și Comunicare Internă

image

Am devenit parte din povestea Edenred în 2018, iar din primele clipe am cunoscut o echipă diversă, frumoasă și competitivă într-un mod constructiv. Pentru noi, Edenred înseamnă nenumărate oportunități de creștere, un loc unde competențele îți sunt valorificate și dezvoltate în egală măsură.

Mă bucură că purtăm oamenilor din organizație aceeași grijă pe care o purtăm clienților și partenerilor cu care colaborăm. Lucru care se reflectă în cultura noastră bazată pe respect, încredere în oameni, autonomie și spirit intraprenorial. Împreună explorăm continuu idei noi, învățăm din greșeli și pas cu pas devenim mai buni, mai curajoși și mai creativi.

Bianca Schmidt – Director Ofertă, Produs și Marketing

image

La scurt timp după ce am pășit pentru prima dată în echipa Edenred, am observat că aici există o capacitate uluitoare de inovare. Mai mult decât atât, suntem o companie care reușește să schimbe însăși industria în care se află. Diversitatea și expertiza întâlnite la colegii mei, fac din fiecare zi la birou o nouă oportunitate de a crește și de a descoperi ceva nou.

În plus, mă motivează faptul că putem influența pozitiv și putem produce o schimbare de mentalitate în ceea ce privește alimentația sănătoasă și raportarea la mediul de lucru.

Cătălin Olteanu – Director Comercial

image

M-am alăturat echipei Edenred la începutul lui 2020 şi încă am proaspată în minte amintirea primei zile în care am păşit în sediu. Am văzut oameni zâmbitori, deschişi şi implicaţi. Am intrat într-un spaţiu luminos, cu atmosferă tinerească şi dinamică, plin de colegi diferiţi şi interesanţi.

Sunt onorat să fac parte din povestea Edenred în România pentru că este o companie care în permanenţă a deschis drumuri. În ultimii 20 de ani a setat noi standarde şi şi-a pus amprenta asupra dezvoltării unui număr impresionant de clienţi, parteneri şi angajaţi.

Capitolele următoare devin din ce în ce mai interesante: inovaţie, digitalizare, produse noi, UTA, EDC, Benefit Online şi multe, multe altele pentru ca universul client – angajat – partener să se extindă în continuare.
 

Anamaria Busuioc – Director Juridic, Conformitate și Afaceri Publice

image

Chiar și după 13 ani, Edenred este locul în care revin cu drag în fiecare zi. Aici mi-am început cariera și tot aici am descoperit o echipă pasionată și plină de energie. Împreună ne provocăm imaginația și construim proiecte care fac viața mai frumoasă și mai ușoară oamenilor.

Ne reinventăm de fiecare dată și depășim orice provocare. Mereu cu zâmbetul pe buze! Avem un vis comun și sunt mândră că putem produce o schimbarea în viața celor din jurul nostru prin tot ceea ce facem.

Bogdan Asprițoiu – Director IT Regional

image

Fiind parte din echipă încă din 2001, pot spune că am crescut odată cu organizația și, pe de altă parte, am contribuit la tot ce înseamnă Edenred România astăzi. Dinamismul și viteza cu care ne îndreptăm tot mai mult spre o lume digitalizată sunt doar două dintre motivele pentru care am rămas atâția ani alături de companie. Și sunt la fel de încrezător în viitor.

Pasiunea mea pentru tehnologie și șansa de a face parte dintr-o super-echipă, mi-au ghidat treptat pașii către un rol regional, cu expunere internațională. Un rol care îmi oferă o perspectivă mai largă asupra impactului pozitiv pe care îl aducem oamenilor de pretutindeni, precum și asupra interacțiunii cu diferite culturi ale lumii. Un motiv în plus să fiu aici și să continui călătoria alături de colegi minunați.

Certificări Edenred