Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

1

left-gif
right-gif

4

De Paște, privește mai atent oamenii din echipa ta. Alege o soluție flexibilă și modernă prin care le arăți că îi apreciezi pentru tot ceea ce reprezintă. Mulțumește-le cu Edenred Cadou, cardul potrivit și personalizat pe nevoile lor.

Doresc informaţii personalizate!

Comandă cardul cadou Edenred de Paște și investește în lucrurile care contează pentru oamenii din afacerea ta.

offers-box-left

Afacerea ta a crescut datorită celor care contribuie în fiecare zi. Acum este rândul tău să le arăți recunoștința și aprecierea ta pentru ce reprezintă fiecare membru al echipei tale. Prin cardul Edenred Cadou, poți aduce în fața angajaților tăi lucrurile care cu adevărat contează pentru ei.

 • 1

  100% scutire taxe sociale, în limita
  a 300 lei / pentru fiecare angajat și/sau fiecare copil minor al acestuia

 • 2

  Deductibile în limita a 5%
  din fondul anual de salarii

 • 3

  Zero impozitare la
  nivelul angajatorului

 • 4

  Cea mai mare și variată rețea de
  comercianți parteneri

 • 5

  Un cadou flexibil, memorabil,
  personalizat pentru fiecare destinatar, reîncărcabil la fiecare ocazie

offers-right
apple-pay
apple-wallet

Acum plătești în siguranță, mai simplu și mai rapid.

Cu soluția Edenred Cadou pe suport electronic, angajaţii tăi pot plăti direct cu telefonul mobil - prin aplicațiile dedicate:

Edenred Pay și Google Pay (pentru utilizatorii Android) sau Apple Pay (pentru utilizatorii iOS).

Întrebări frecvente

Da, utilizatorii au libertatea să cheltuie orice sumă doresc din fondurile disponibile pe card. Nu există un minim obligatoriu, iar maximul este dat de suma existentă pe card la acel moment.

Codul PIN se poate alege la momentul activării cardului în aplicația mobilă MyEdenred. Ulterior se poate reaminti sau schimba in condiții de siguranță maximă în contul MyEdenred / meniul “Gestionează cod PIN”. Pentru verificare recomandăm după fiecare schimbare de PIN o tranzacție efectuată cu PIN – prin introducerea cardului în terminalul de plată.

În urma introducerii eronate a PIN-ului de mai mult de 3 ori, cardul nu mai poate fi utilizat până a doua zi la prima oră.

Din contul MyEdenred (aplicație mobilă sau platformă web) se pot accesa in timp real:

 • Soldul cardului;
 • Istoricul tranzacțiilor sau al încărcărilor;
 • PIN-ul;
 • Lista comercianților parteneri, pe o rază de 0.5 - 5 km în jurul locației telefonului de pe care se accesează, sau în funcție de preferințe (MyEdenred / Hartă parteneri / Filtre)
 • Ofertele speciale și discounturile obținute la plata cu cardul Edenred.

Din motive de siguranță cardul este livrat beneficiarului inactiv. Pentru activare trebuie urmate instrucțiunile de pe scrisoarea însoțitoare, prin accesarea/crearea unui cont MyEdenred (aplicație mobilă sau platformă web) sau telefonic prin intermediul IVR-ului sunând la 021 301 33 66. Activarea cardului prin aplicația mobilă MyEdenred, disponibilă în App Store sau Google Play se finalizează cu alegerea unui PIN preferențial.

Valabilitatea sumelor încărcate pe cardurile Edenred cadou este  de un an  de la data încărcării. Edenred pune la dispoziția beneficiarilor tichetelor informații cu privire la expirarea lor în contul personal din aplicația MyEdenred. Cardul Edenred cadou este valabil 4 ani de la data emiterii, adică până la data înscripționată pe fața lui.

Sumele încărcate nu se pierd o data cu pierderea cardului. Ele vor fi accesibile prin cardul înlocuitor, reemis doar în baza unei cereri din partea companiei client;

Termenul și condițiile în care pot fi returnate produsele, precum și modalitatea de restituire a contravalorii acestora sunt reglementate în cadrul politicii de retur a fiecărui comerciant.

Nu, comenzile de carduri Edenred Cadou se pot procesa doar în baza unei comenzi ferme confirmate de către compania, care a semnat un contract de client cu Edenred, folosind fișierul de comandă.

Nu, cardul  poate fi încărcat prin comanda doar de către compania client care îl acordă.

Cardul Edenred Cadou este disponibil in Apple Wallet pentru o plată mai sigură și mai rapidă cu Apple Pay, alături de cardurile Edenred Ticket Restaurant și Edenred Vacanță.

Functia contactless este activata de la inceput. Plățile de tip "Contactless" pot fi efectuate pentru orice sumă disponibilă pe card. La momentul efectuarii platii contactless pentru o suma mai mare de 100 lei (Valoarea nouă ce urmează a fi implementată la nivel național: 200 lei) este necesară introducerea codului PIN. Cardurile Edenred nu sunt limitate la un anumit numar de tranzacții contactless.

În prezent, Edenred deține cea mai extinsă rețea de comercianți parteneri la nivel național, acoperind toate județele ca distribuție, comerțul tradițional dar și online. Cardurile pot fi folosite doar în magazinele dotate cu POS și care au semnat un contract de afiliere cu Edenred. Consultă aici (https://www.edenred.ro/ro/comercianti-parteneri) harta comercianților parteneri pentru soluțiile Edenred.

Da, utilizatorii au libertatea să cheltuie orice sumă doresc din fondurile disponibile pe card. Nu există un minim obligatoriu, iar maximul este dat de suma existentă pe card la acel moment.

Acceptarea cardurilor Edenred Cadou se face utilizând POS-urile existente deja în magazinele partenere, fără alte investiții. Acceptarea cardurilor presupune semnarea unui contract  sau a unui act adițional la contractul inițial cu Edenred (dacă e cazul) și adăugarea codurilor POS-urilor existente în rețeaua Edenred Cadou. Condițiile financiare ale parteneriatului cu Edenred sunt cele agreate la momentul semnării contractului de partaner comerciant?

Toate facturile și istoricul rambursărilor precum și alte informații utile sunt disponibile în contul de comerciant din Edenred Online, accesibil la https://my.edenred.ro/

Decontare tranzacțiilor cu Edenred Cadou card se face de către banca acceptatoarea a fiecărui comerciant partener, în aproximativ 24h , împreună cu alte carduri bancare. Participarea comerciantului la sistemul Edenred Cadou este facturată de către Edenred ulterior decontării și este achitată reactiv de către comerciantul partener, conform termenului agreat.

Comercianții parteneri care acceptă la plată soluțiile Edenred se bucură de promovare pe toate canalele de comunicare în cadrul rețelei Edenred Romania, de fidelizarea unui segment țintă de beneficiari Edenred  și de venituri suplimentare.

Termenul și condițiile în care pot fi returnate produsele, precum și modalitatea de restituire a contravalorii acestora sunt reglementate în cadrul politicii de retur a fiecărui comerciant partener.

Cardul Edenred Cadou poate fi încărcat doar cu tichete cadou, conform legii. Pentru tichetele de masa, există cardul Edenred Ticket Restaurant.

Nu, cardul este proprietatea companiei client pentru care s-a emis și poate fi încarcat prin comanda comandă doar de către aceasta.

În contul de client din platforma de administrare, Edenred online, este disponibilă îin orice moment lista tuturor cardurilor emise, cu statusul lor la acel moment.

În cazul pierderii/furtului/deteriorarii cardului beneficiarul poate sa își blocheze cardul temporar sau definitiv accesand contul de utilizator din aplicația mobilă sau platforma online My Edenred sau telefonic, prin apel la Serviciul Clienți 021 301 33 66. Reemiterea lui necesita insa plasarea unei comenzi de reemitere,  din partea companiei client.

Conform legislatiei in vigoare, Edenred cadou poate fi acordat angajațtilor proprii, caz îin care cardurile sunt nominale sau beneficiarilor campaniilor de marketing, caz îin care cardurile pot fi personalizate cu un mesaj de marketing. ÎIn ambele situațtii, cardurile Edenred cadou pot fi personalizate cu logo sau o imagine la alegerea companiei client.

Timpul de livrare a cardurilor noi este de maximum 6 zile lucrătoare de la încasare, conform contractului.

Începând cu data de 01 Februarie 2022, tichetele de masă se vor emite exclusiv pe suport electronic, sub formă de card. Nu se vor mai putea face comenzi de tichete de masă pe hârtie

Prin SMS Alert+ primești codul notei de transport pentru coletul tău și poți urmări traseul acestuia introducând codul expeditiei în aplicație. Afla mai multe detalii aici (https://www.edenred.ro/ro/servicii-pentru-companii)

 Încărcarea cardurilor se realizează imediat ce se înregistrează plata facturii.

Prin Edenred Online, folosind un fișier Excel template pe care Edenred îl pune la dispoziția clientului. În același fișier există un sheet pentru comanda de carduri noi, un sheet pentru comenzi recurente de reîncărcare si un sheet pentru reemiteri de carduri.

Valabilitatea tichetelor cadou încarcate pe cardurile Edenred cadou Cadou este  de un an  de la data încărcării. Edenred pune la dispoziția beneficiarilor tichetelor informații cu privire la expirarea sumelor lor în contul personal din aplicatia MyEdenred.

Certificări Edenred

Cu ce te putem ajuta?