Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Un pas mic pentru tine, un pas MARE pentru viitorul copilului tau

online

10% discount

Escapadă la munte: 915 Ron/ loc în cameră dublă/3 nopți, demipensiune/15% reducere la Restaurant/15% reducere la Spa/Acces la hot tub și fitness

Poiana Brasov

01.04.2021 - 30.06.2021

BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

FOOD - Hai la 1 la masă

image

Scopul principal al campaniei Hai la 1 la Masa este de constientizare asupra importantei unui obicei zilnic, pe care fiecare dintre noi are libertatea de a-l cultiva intr-un mod cat mai sanatos si relaxant – pauza de pranz.

Astfel, am pornit pe acest drum in 2015, alaturi de sustinatorii si partenerii nostri, incercand sa schimbam comportamentele, sa educam in spiritul unei alegeri zilnice care, fara a aloca resurse financiare mari, ne poate face viata cotidiana mai placuta, iar activitatea noastra mai eficienta. Optiunea pentru un pranz sanatos, petrecut in afara biroului sau locului de munca, se traduce in aceste beneficii si multe altele.

Iar pentru ca totul pleaca de la un pas mic care schimba multe, iata ce putem face pentru inceput: Hai la 1 la masa!

Edenred Events

Lansarea programului FOOD – Hai la 1 la masă! Ia o pauză pentru sănătate

Cu ocazia Zilei Internaționale a Alimentației din 2018, Edenred a lansat programul european FOOD (Fighting Obesity through Offer and Demand) prin campania Hai la 1 la masă! Ia o pauză pentru sănătate. Astfel, România a devenit a zecea țară care implementează cel mai mare program de nutriție european, care are ca misiune promovarea obiceiurilor sănătoase în timpul programului de lucru.

O altă premieră a anului 2018 este parteneriatul strategic cu Institutul Național de Sănătate Publică, programul FOOD fiind un parteneriat strâns între sectorul privat - public.

Potrivit unui studiu Edenred, 50% dintre angajații din România acordă mai puțin de 30 de minute mesei de prânz, spre deosebire de alte țări europene unde doar un procentaj de 23% din angajați alocă acest timp. Programul FOOD și-a luat misiunea de a spori gradul de conștientizare asupra impactului pe care îl poate avea o alimentație nesănătoasă.

Programul FOOD pune în legătură angajații aflați la muncă cu restaurante și cantine din proximitate unde pot avea parte de mese echilibrate nutrițional, în conformitate cu recomandările programului european. 
 

Recomandări FOOD pentru angajați:

 • Evită sarea sau folosește-o mai puțin! Majoritatea mâncărurilor o conțin deja.
 • Mănâncă cel puțin 5 porții de fructe și legume pe zi (o porție = 80 g).
 • Alege apa în locul băuturilor îndulcite.
 • Redu consumul de zahăr. Fii atent dacă produsele consumate îl conțin!
 • Preferă un fruct proaspăt ca desert
 • Acordă atenție porției de mâncare. Ridică-te de la masă înainte de a fi prea sătul!
 • Redu utilizarea de grăsimi și preferă uleiurile vegetale
 • Alege metodele de gătit care nu necesită multă grasime: abur, coacere, grill etc.
 • Redu consumul de pâine. Alege-o pe cea integrală!
 • Alocă timp pentru masa de prânz. Preferă să prânzești în afara biroului!

Recomandări FOOD pentru restaurante:

 • Favorizează metodele de gătit care nu necesită multă grăsime: abur, coacere, grill etc.
 • Oferă frecvent un fel de mâncare fără carne
 • Oferă zilnic o salată preparată din legume proapete
 • Propune frecvent variante de mâncare cu pește sau carne albă în meniu 
 • Folosește preponderent uleiurile vegetale în prepararea mâncării
 • Folosește o cantitate redusă de sare la gătit (de preferință iodată), propunând ca alternativă mirodeniile
 • Oferă pâine integrală la masă – OPȚIONAL
 • Oferă un desert bazat pe fructe proaspete – OPȚIONAL
 • Să ai disponibilă apă potabilă la carafă, cel puțin în timpul prânzului (12:00 – 14:30) OPȚIONAL

Edenred lansează în 2019 Workshop-urile programului FOOD

Edenred România, cea mai mare companie emitentă de carduri și tichete de masă, a lansat programul FOOD, care include o serie de workshop-uri de nutriție sănătoasă adresate angajaților din cadrul companiilor client. Edenred îi aduce pe unii dintre cei mai buni nutriționiști din România în mijlocul angajaților care beneficiază de tichete de masă, chiar în companiile în care lucrează.
Prin workshop-urile FOOD, nutriționiștii invitați de Edenred le aduc utilizatorilor de tichete de masă informații pertinente, demonstrate științific, despre alimentație și viață sănătoasă la job.

Pâna în luna octombrie 2019, primele 14 workshop-uri i-au adus pe Dr. Corina Zugravu, Dr. Anca Hâncu, Dr. Camelia Ștefănescu, Dr. Diana Voican, Larisa Petrini, Mario Popescu și Cori Grămescu în vizită la companiile Alstom Group, Macromex, Kepler România, Voestalpine Steel Service Center – Giurgiu, Cora România, Groupama Asigurări, NXP Semiconductors România, Romanian Security Systems, Ipsos România, Marionnaud și Nokia România. 
Angajații acestora și-au putut lămuri întrebarile legate de nutriție: ce este sănătos și ce nu în alimentație, cum să ne creăm obiceiuri alimentare sănătoase și să le urmăm, ce este adevăr și ce este mit în informațiile care se vehiculează în jurul nostru, dar și „tips&tricks” – aspecte motivaționale ale unei diete sănătoase.

World Food Day 2017

In 16 octombrie 2017, la a treia editie World Food Day, 20 de manageri si antreprenori din companii care reunesc peste 20.000 de angajati, s-au alaturat campaniei Hai la 1 la Masa!, aratand prin puterea exemplului personal ca pauza de pranz nu este un lux, ci un obicei necesar pentru o viata sanatoasa.

Prezenti la evenimentul organizat de Ziua Mondiala a Alimentatiei, reprezentantii companiilor au aratat ca pauza de pranz este atat o metoda prin care cei activi pe piata muncii au grija de sanatatea si energia lor, cat si un liant social, ambele aspecte contribuind la o mai buna calitate a vietii pentru angajatii din Romania.

Sustinatorii proiectului – manageri din companii prestigioase ca Eurest Romania, Foodpanda, General Electric, Groupama Asigurari, Ibis Hotels, Kaufland, Macromex, Marco Polo Cee, Mastercard, Mcguire Woods, Novotel, Romania Hypermarche (CORA), Romstal, Salad Box, Sanador, Smartree, UTA Romania - au investit in saptamana 18-22 septembrie 2017 timpul necesar pentru o pauza de pranz departe de birou si au vorbit despre demersul lor prin intermediul retelelor sociale.

De asemenea, au participat la eveniment reprezentanti ai institutiilor Statului : Diana Paun, Consilier de Stat al Presedintiei Romaniei, Departamentul de Sanatate Publica; reprezentanti ai Ministerului Sanatatii : Secretar de Stat Corina Pop, Secretar de Stat Dan Dumitrescu; Subsecretar de Stat Octavian Alexandrescu ; Sebastian Radu, membru al Comisiei de Sanatate a Camerei Deputatilor; Maria Gheorghiu, Cofondator al Asociatiei OvidiuRo; Sorin Mierlea, Presedintele Asociatiei InfoCons, precum si medici si consultanti in nutritie: Dr. Alin Popescu, Dr. Anamaria Iulian, Dr. Diana Voican.

World Food Day
2016

A doua editie a Zilei Mondiale a Alimentatiei a avut acelasi scop in privinta adoptarii unui stil de viata sanatos in rutina zilnica. Alaturi de reprezentanti ai diverse autoritati publice, medici nutritionisti si parteneri comercianti, am discutat despre importanta utilizarii tichetelor de masa in scopul in care au fost reglementate in Romania, si anume pentru asigurarea unei mese calde angajatului in timpul programului de lucru, la cantina sau restaurant din proximitate.

O masă caldă la prânz
2016

In anul 2016 ne-am bucurat de o comunitate in crestere pe pagina de Facebook Hai la 1 la Masa. Dupa o serie de concursuri si sesiuni de intrebari si raspunsuri cu Dr. Alin Popescu, Edenred si-a dorit o implicare directa asupra obiceiurilor sanatoase ale angajatilor. Astfel, prin contributia colegilor, am aflat care sunt acei angajati care nu isi iau niciodata pauza de pranz si mananca direct pe tastatura. Am surprins 60 de angajati din Bucuresti, din domenii dintre cele mai variate, cu o masa calda la pranz alaturi de colegii lor, pentru momente relaxante in timpul programului de lucru.

Workshop de nutriție
pentru copiii Edenred 2016

In anul 2016, campania Hai la 1 la Masa a continuat, extinzand dorinta unei informari corecte in privinta obiceiurilor alimentare sanatoase si asupra celor mici. Am inceput cu copiii angajatilor Edenred printr-un workshop sustinut de dr. Alin Popescu la care au participat peste 30 de copii din Bucuresti si Sf. Gheorghe. Principala reusita a acestei intalniri a fost orientarea catre legume in combinatie cu diverse alimente, dar si constientizarea in privinta meselor principale dintr-o zi si identificarea categoriilor de alimente.

World Food Day
2015

Edenred a adus in atentia opiniei publice importanta obiceiurilor alimentare corecte printr-o dezbatere organizata cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentatiei, World Food Day, in 16 octombrie 2015. Au participat mai multi reprezentanti ai autoritatilor publice, parteneri comercianti si clienti Edenred, precum si jurnalisti, discutand impreuna intr-un mod liber si relaxant despre incurajarea angajatilor romani sa adopte o alimentatie corecta si sanatoasa, incepand cu unul dintre cele mai importante obiceiuri alimentare: pauza de pranz la ore fixe si in afara spatiului de lucru. Si pentru a fi noi insine un exemplu de urmat, am pregatit o masa delicioasa in pauza de pranz, la ora 1, cu ajutorul lui Adi Hadean si al echipei lui.

Activare angajați în clădiri de birouri 2015

In zilele 19, 20 si 21 mai 2015, echipa Hai la 1 la masa! a vizitat peste 9000 de angajati din 3 cladiri de birouri din Bucuresti. Promoterii nostri au interactionat cu acestia, prezentandu-le atat mesajele campaniei, dar mai ales, i-a incurajat sa ia masa de pranz la ore fixe. Peste 300 de angajati au castigat un pranz sanatos in restaurantele partenere Salad Box din Bucuresti. A fost un prim pas in demersurile noastre de a educa angajatii din Romania sa adopte obiceiuri alimentare corecte incepand cu un moment de cele mai multe ori neglijat de acestia: pauza de pranz. Continuam sa le transmitem tuturor acelasi mesaj: Hai la 1 la masa!

Eveniment de lansare campania “Hai la 1 la masă!” 2015

Lansarea campaniei a constituit o oportunitate binevenita de a reuni parteneri, sustinatori si oficialitati pentru a dezbate tema alimentatiei sanatoase, precum si obiceiurile si comportamentele corecte pe care dorim sa le promovam prin aceasta initiativa. In acest moment special, ne-au fost alaturi parteneri din Ministerul Muncii, Ministerul Sanatatii, Organizatia Mondiala a Sanatatii, Asociatia pentru Prevenirea si Tratarea Tulburarilor de Alimentatie, medici nutritionisti si Chef Adrian Hadean, care a pregatit la fata locului un pranz delicios!

Restaurante partenere

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Certificări Edenred