Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Ia-ți inima în dinți și petrece cu toată familia weekendul de Halloween la Cluj. 2 nopți de cazare cu mic dejun, trick&treat la sosire, atelier de sculptat bostani și tur ghidat în misterioasa Pădure Hoia

Cluj Napoca

30 octombrie – 1 noiembrie

Norm Hill Hotel - 10% reducere la plata cu Edenred Vacanță

Cluj Napoca

Promoție valabilă până pe 31 martie 2021

BIBI Vacanța - Trăiește vara pe relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Recomandă un comerciant și Edenred te răsplăteşte!

Poți fi recompensat cu sume între 50 și 150 lei sub formă de card cadou pentru fiecare comerciant care devine partener Edenred Ticket Restaurant, Edenred Cadou, Edenred Vacanță, Edenred Cultural sau Edenred Creșă!

Recomandă!

Cum funcționează?

step-1
1. Completezi formularul
step-2

2. Contactăm comerciantul

step-3

3. Semnăm contractul

step-4

4. Te premiem!

Cum recomanzi?

  • Identifici un comerciant unde dorești să achiți cu una din soluțiile Edenred. Comerciantul trebuie sa aibă cel puțin un POS instalat pentru carduri.
  • Verifici lista de comercianți parteneri ai rețelei de carduri Edenred pentru a identifica comercianții deja existenți în ețea aici.
  • Completezi formularul cu informațiile solicitate – ale tale și ale comerciantului propus.

Cum te vom recompensa?

  • Verificam dacă comerciantul propus de tine face parte din rețeaua de comercianți parteneri
  • Echipa Edenred contactează comerciantul propus de tine și propune semnarea contractului de acceptare la plată a soluțiilor Edenred
  • Ai castigat! În cazul în care comerciantul propus de tine semnează contractul, vei fi recompensat cu sume între 50 și 150 lei sub formă de card cadou, în funcție de numărul de outlet-uri

Valoarea premiilor

Nr. outlet-uri Valoarea recompensei
între 1 - 2 50 lei
între 3 - 4 100 lei
peste 5 150 lei

Propune solutiile Edenred

Cardurile Ticket Restaurant® sunt tichete de masă electronice combinând avantaje fiscale semnificative cu un sitem ușor de implementat și de folosit. Acestea funcționează în paralel cu tichetele de masă pe suport de hârtie.

slide 1

Edenred Cadou este soluția ideală pentru motivarea și recompensarea propriilor salariaţi, cu ocazia unor evenimente speciale din an. În plus, poate fi folosi în relaţiile cu partenerii de afaceri sau clienţii, fiind un instrument ideal pentru marketing şi protocol.

cadou

Edenred Vacanță este primul card de vacanță din România, alternativa modernă și flexibilă la voucherele de vacanță pe suport hârtie. Pachetul de servicii turistice poate conține servicii de cazare, alimentație publică, transport, tratament balneo, agrement, dar conținutul minim trebuie să cuprindă în mod obligatoriu servicii de cazare.

edenred vacanta

Edenred Cultural este cea mai nouă modalitate de motivare a angajaților. Se poate folosi pentru achitarea de bunuri și servicii culturale, precum: cărți, filme, albume muzicale, bilete la spectacole, concerte, cinema, muzee, grădini botanice și zoologice, festivaluri, parcuri tematice, cursuri de orice fel și alte activități recreative și distractive.

edenred cultural

Tichetul de creșă înlocuiește indemnizația de creștere a copilului şi încurajează revenirea la muncă a salariaților care au copii mici. Salariații pot cheltui liber tichetele de creșă Edenred în unitati de educatie timpurie anteprescolara, publice sau private, precum si la persoanele care exercita profesia de bona autorizata.

edenred cresa

Completează și recomandă

Date comerciant recomandat

Date despre tine

Certificări Edenred