Workshopuri & webinars BIZTRO Meets

Workshop-uri încheiate
icon

Cum gestionezi modificările fiscale în 2024?

Dragoș Doroș

Dragoș Doroș, expert fiscal cu peste 25 de ani de experiență atât în sectorul privat, cât și public, a arătat care sunt principalele schimbări legislative care îți afectează afacerea și cum le poți gestiona eficient, în cadrul webinarului gratuit Biztro Meets.

calendar

Data: 29.02.2024, Ora 19:00

Vezi workshop-ul
Workshop-uri încheiate
icon

Leadership pentru inovație

Mihai Zânt x Doru Șupeală

În luna noiembrie am aniversat un an de BIZTRO Club cu o ediție specială BIZTRO Meets. Doru Șupeală și Mihai Zânt, doi dintre experții noștri în cultură organizațională și dezvoltare personală, au susținut un workshop în două sesiuni cu noțiuni practice despre self leadership și construcția echipei pentru a avea un climat de inovație.

calendar

Data: 24.11.2023, Ora 09:00

Vezi workshop-ul
Workshop-uri încheiate
icon

Cum atragi clienți noi ca să-ți crești afacerea

Dragoș Gavrilescu

În luna septembrie am avut cel de-al doilea workshop offline din seria Biztro Meets. Am aflat de la Dragoș Gavrilescu, expertul BIZTRO Club și co-fondator Design Thinking Society, cum să-ți modelezi mentalitatea pentru succes și cum să atragi clienți noi pentru a-ți crește afacerea sănătos.

 

calendar

Data: 20.09.2023, Ora 18:30

Vezi workshop-ul
Workshop-uri încheiate
icon

Cum sa eviti capcanele juridice dintr-un business

Cu Ana-Maria Udriște

În luna mai am avut primul workshop offline. Am discutat despre capcanele juridice dintr-un business împreună cu Ana de la avocatoo.ro, avocat specializat în tehnologie, software, business și digital, și expertul nostru din BIZTRO Club pe legale.

 

 

calendar

Data: 09.05.2023, Ora 17:00

Vezi workshop-ul
Workshop-uri încheiate
icon

Finanțe sănătoase, afacere de succes

Bianca Chișulescu x Alexandra Șulea x Alexandru Răduță

Ai un business care are nevoie de finanțare și de eficientizarea cheltuielilor? Cele mai recente modificări fiscale te-au destabilizat și ai nevoie să-ți recapeți echilibrul financiar? Atunci ai nimerit bine, pentru că acesta este workshopul în care vei primi sfaturi practice, pas cu pas, de la experții noștri în atragerea de fonduri și reducerea costurilor

calendar

Data: 09.05.2024, Ora 09:00

Vezi workshop-ul

De ce BIZTRO Meets?

Posibilități de creștere

Oportunități de noi colaborări

Soluții testate de la experți

Gratuite & utile

Cine sunt trainer-ii

arrow
arrow