Despre BIZTRO Club

mobile image
 • image
 • image
 • image
 • image
image

BIZTRO Club este platforma dezvoltată de Edenred care susține întreprinzătorii mici și mijlocii cu informații esențiale și soluții practice pentru pornirea și creșterea unei afaceri, precum și consiliere din partea unor experți în domeniile conexe.

Platforma oferă know-how și resurse pentru Dezvoltarea afacerii, Taxe și Legislație, Finanțare, Recrutare și Motivare angajați, Comunicare și Dezvoltare personală. Utilizatorii au acces la materiale utile care să îi ajute să facă primul pas pentru construirea de la zero sau dezvoltarea unei afaceri.

Edenred susține IMM-urile printr-un demers educațional care completează soluțiile deja oferite în ultimii 25 de ani.

image

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), vacanță, cultură (card cultural) și stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor). Edenred sprijină de asemenea relațiile stabile între angajat și angajator prin platforma digitală Benefit.

 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon

Expertii afacerii tale

image

Doru Șupeală

Realizator Hacking Work & CEO Școala SPOR

 • icon
 • icon
 • icon

Consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului ”HackingWork”, lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education și autorul cărților ”Employer Branding 100%” (2021) și ”Experiența face diferența” (2017).

La Școala SPOR, pe care a fondat o în 2019, conduce un masterclass și un workshop de Employer Branding, dezvoltă un program de mentorat în Leadership și a inițiat un program personalizat de Creativitate și Inovație, dar și experimentele de creativitate „f(i)   Fabrica de Idei“, prin care ajută profesioniștii și echipele să exerseze și să aplice sistematic metode practice, interactive și distractive pentru a obține idei noi, iar organizațiile să își creeze cultura și climatul propice pentru inovație.

image

Mihai Zânt

Executive Coach, Trainer și partener co-fondator Career Shift.ro și HUMANISTIC

 • icon
 • icon

Mihai Zânt este executive coach, trainer și partener co-fondator în CareerShift.ro și Humanistic. Are experiență de peste 15 ani în conducerea echipelor și dezvoltă programe de învățare pentru corporații, folosind sisteme de practică integrate.

A fost implicat în proiecte importante de finanțare a start-up-urilor, business mentorship, coaching pentru Executive MBA, precum și coaching în domeniul Educației.

image

Bianca Chișulescu

Program Manager factory by Raiffeisen Bank

Este Expert Programe IMM la Raiffeisen Bank și evaluator de proiecte depuse de IMM-uri la Comisia Europeană. Are o experiență de peste 15 ani în sectorul financiar-bancar, lucrând de-a lungul timpului cu foarte multe instrumente de sprijin pentru antreprenori. Dar poate cel mai important, este un intraprenor căruia îi place să lucreze cu afacerile la început de drum, admirând talentul și energia antreprenorială a noii generații.

image

Cristian China-Birta

Fondator Kooperativa 2.0, trainer speaker și blogger

Cristian China-Birta este fondator și asociat în agentia de comunicare integrată Kooperativa 2.0, trainer speaker și blogger pe cristianchinabirta.ro.

Dar in primul rand, asa cum spune chiar el, este tatal celor trei copii si sotul doamnei sufletului sau. 

A organizat în cei 15 ani de consultanta peste 500 de campanii cu si pentru influnceri. In acelasi timp, a participat ca influencer la peste 200 de campanii.

A scris prima carte despre influencer marketing din România, ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?”.

A tinut peste 150 de cursuri de social media la solicitarea companiilor si agentiilor, fiind speaker la mai mult de 100 de evenimente in care subiectul principal a fost social media si comunicarea.

A publicat peste 13.000 de postari si articole pe blogul sau, pe care scrie din 2007.

image

Dragoș Smeu

General Manager & Performance Media Trainer | Mavericks The Agency

Dragoș Smeu are peste 14 ani de experiență în digital marketing și performance media, a lucrat în 3 agenții de digital din România iar din 2016 a fondat Mavericks, o agenție de digital marketing specializată în performance media și web analytics. În cei 14 ani de experiență a lucrat pentru peste 400 de clienți din peste 200 de domenii de activitate diferite. Pe lângă activitatea de specialist în digital marketing Dragoș este implicat și în mai multe proiecte de educație. Este profesor la SNSPA și predă Digital Marketing & e-business și Branding prin Performance Media, la Entrepreneurship Academy predă Digital Media Strategy & Online Tools și la Digital Hub Academy în Brașov predă Performance Media & Digital Strategy. 

image

Alecsandra Ionita

Wellbeing Specialist, fondator Wellbeing.ro

Cu o experiență de 12 ani în marketing, comunicare și vânzări, atât în companii de top antreprenorial, cât și în companii multinaționale și ONG-uri, Alecsandra Ionita și-a concentrat activitatea din ultimii ani pe consultanță specializată în wellbeing. În anul 2010, a înființat Wellbeing.ro, prima companie care adoptă o abordare integrată a programelor de wellbeing, îmbinând metode clasice de training cu angrenarea cursanților în activitățile desfășurate prin cele mai interactive modalități.

Cu o diploma de nutritionist international la Stanford University si un master in desfasurare la MIT pe Neurostiinta, Alecsandra promoveaza cu succes echilibrul intre viata personala si profesionala si crede in puterea meditatiei.

image

Alexandra Popescu-Zorica

Design Thinking Consultant & Owner podcast House of Innovation

 • icon

Consultant  în procese de creativitate, inovare și dezvoltare a business-ului. Este gazda podcast-ului House of Innovation, speaker și creator de conținut educativ. 

Alexandra a ocupat funcții precum Head of Innovation și Chief of Growth, și are experiență internațională de lucru cu multinaționale, startup-uri și incubatoare de idei. 

În prezent lucrează cu startup-uri și companii mari în dezvoltări de concepte și produse noi, proiecte de customer experience, R&D, strategii de creștere și dezvoltare, management-ul inovării și crearea unei culturi organizaționale antreprenoriale.

image

Iancu Guda

Services Director Coface România și Vicepreședinte AAFBR

 • icon
 • icon

Iancu Guda este un specialist cu 20 de ani de experiență în managementul riscului de credit și Director General al Coface Credit Management Services. Predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative la Institutul Bancar Român și la Institutul de Studii Financiare. Din 2020, este producătorul și prezentatorul emisiunii de educație financiară “Banii în mișcare” de pe DIGI24 .

image

Dragoș Doroș

Expert Fiscal

 • icon

Dragoș Doroș conduce cabinetul Fiscal al Eversheds Sutherland Bucuresti, avand o cariera de peste 25 de ani in fiscalitate, cu functii atat in sectorul privat cat si in cel public. Expertiza lui Dragos acoperă toate domeniile problemelor fiscale, cu accent pe fiscalitatea internațională și impozitele directe, precum și litigiile fiscale. Înainte de a se alătura companiei Eversheds Sutherland, Dragoș a fost Tax Partner timp de mai bine de 10 ani în două dintre cele patru cele mai mari companii din domeniu active pe piața din România, fiind specializat în M&A și Fiscalitate Internațională.

În sectorul public, Dragoș a condus Direcția Legislație Fiscală și Comitetul de Negociere a Tratatelor Fiscale din cadrul Ministerului Finanțelor (2008-2010) și a fost și șeful Administrației Fiscale din România în 2016. Dragoș este și membru în Consiliul de Administrație al Camerei Consultanților Fiscali din România, deținând această funcție în ultimii 10 ani.

image

Dragoș Gavrilescu

Co-fondator Design Thinking Society

 • icon
 • icon

Dragoș Gavrilescu este inițiatorul primei comunități de Design Thinking din România și co-fondator al Design Thinking Society, o agenție de strategie de inovare și design.

Are experiență de consultat de management pentru clienți internaționali, precum și în marketing, comunicare și cercetare de piață.

image

Ana Maria Udriște

Legal expert, fondator Avocatoo

 • icon
 • icon

Ana-Maria Udriște este fondator Avocatoo, unul dintre top 3 site-uri de profil juridic din România și cel mai premiat avocat din industria MarComm. Traduce domeniul juridic pe înțelesul antreprenorilor pe social media și este specializată pe tehnologie, social media, GDPR, investiții și daily business pentru antreprenori.

image

Iulia Buciuman

Executive Coach și co-fondator HUMANISTIC

 • icon
 • icon

Iulia Buciuman este fondator Humanistic, International Master Trainer și Executiv Coach, certificat de International Coaching Federation. După 9 ani în companii multinaționale din domeniul Financiar și IT&C, în roluri de lider și expert, a decis să aducă în România franciza americanilor de la Talent Keepers, care e specializată în retenția și creșterea implicării angajaților. În paralel, investește în inițiative antreprenoriale din IT&C și pune bazele unui business de antreprenoriat social.

image

Dr. Mihai Bran

Medic psihiatru și co-fondator ATLAS

 • icon
 • icon

Mihai Bran este Medic Primar Psihiatru și psihoterapeut la spitalul Colțea și cofondator al platformei de wellbeing Hilio. În 2016, a lansat ATLAS cu scopul de a oferi servicii dedicate sănătății psiho-emoționale, de tip consiliere, sau psihoterapie, parenting și consiliere de nutriție, urmând ca în 2020 să adauge și servicii medicale. ATLAS s-a rebranduit in Hilio, in 2023.

image

Bogdan Tănase

Director Dezvoltare Business Micro BCR

 • icon

Bogdan Tănase are o experiență de 20 de ani în sistemul bancar, din care 15 ani a fost responsabil cu coordonarea de echipe de Vânzări Retail. Începând cu Ianuarie 2023 a preluat poziția de Director Dezvoltare Business Micro în BCR.

Este absolvent al Facultății de Comerț din cadrul ASE și deține un master în Banking și Servicii Financiare. În 2008 a finalizat un program de Business Administration la Universitatea HEC, Montreal.

image

Stefan Corcodel

Expert Programe de finanțare BCR

 • icon

Ștefan Corcodel a fost consilier personal al Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și al Ministrului Delegat pentru Fonduri Europene. Are 7 ani experiență în scrierea, implementarea și coordonarea programelor cu finanțare nerambursabilă. Din iunie 2021, este expert în cadrul Programelor de finanțare BCR.

image

Roxana Năstase

Manager Programe de finanțare BCR

 • icon

Roxana Năstase este absolventă ASE, a terminat un program de EMBA la ASEBUSS și are 17 experiență în Banking, cu focus pe IMM-uri, microintreprinderi și sectorul public. Din 2021, este Manager Programe de finanțare BCR și în prezent coordonează implementarea programelor cu garanții de stat și granturi.

image

Roxana Diba

Managing Director GOLIN România

Comunicator cu un puternic simț etic și strategic, storyteller entuziast și creativ. Roxana are o expertiză vastă, care acoperă un spectru larg de activități specifice comunicării de brand și corporate – consultanță, strategie, media relations, CSR, comunicare internă, comunicare de criză, social media și influencer marketing. Pe parcursul celor 12 ani de experiență în PR, a colaborat cu branduri și companii din domenii diverse, inclusiv servicii, retail, food, FMCG, electronice, beauty, electrocasnice, banking, fintech.

image

Adriana Georgescu

Digital Strategist GOLIN România

De la deschiderea unui cont pe Facebook, LinkedIn sau Instagram, la folosirea platformelor digitale pentru îndeplinirea obiectivelor de business și creșterea afacerii: Adriana este expertul în trasarea unor astfel de planuri eficiente. Experiența sa acoperă dezvoltarea strategiilor de comunicare digitală, coordonarea campaniilor de social media, consultanță și corelarea tendințelor digitale cu obiectivele companiilor, a activărilor digitale pentru branduri din telecom, banking, Tech & IT, FMCG, retail, soft drinks & spirits.

image

Adrian Anghel

Senior Digital Manager GOLIN Rmânia

Reels. TikToks. Video de brand. Campanii cu influenceri. Cele mai noi features și schimbările în ceea ce privește algoritmii social media. Adrian are întotdeauna răspunsurile și mix-ul potrivit. Activ în social media, comunicare și publicitate de 10 ani, este specialist în dezvoltarea și implementarea proiectelor de digital pentru companii de toate dimensiunile și branduri care se adresează unor segmente de public dintre cele mai variate.

image

Dr. Laura Davidescu

Medic specialist Igienă, cu competențe în nutriție și siguranță alimentară

 • icon

Laura Davidescu este Consultant de Nutriție și Siguranță Alimentară, cât și Consilier Metabolic Balance, acreditat în Germania, având o experiență vastă în terapie nutrițională la copii cu obezitate și tulburări alimentare, cât și pentru alte boli, recomandări nutriționale pentru gravide, menopauză și pierdere în greutate.

arrow
arrow