Mai sunt 2 zile si 23 ore

Leadership pentru inovație

Mihai Zânt x Doru Șupeală

În luna noiembrie, sărbătorim un an de BIZTRO Club cu un workshop special, în variantă extinsă, cu două module conduse de doi dintre experții noștri, specialiști în cultură organizațională. Discutăm despre leadership orientat către inovație și modul în care îți alegi echipa ideală pentru succes.

calendar

Data: 24.11.2023, Ora 09:00

seats

Nr maxim de locuri: 50

Înscrie-te gratuit

* Câmpuri incomplete/incorecte.

*Informările BIZTRO Club se trimit pe email și cuprind noutățile publicate în platforma BIZTRO Club, în conformitate cu politica Edenred de prelucrare a datelor, putând să-mi retrag consimțământul în orice moment.

Despre workshop

Structura workshop-ului este compusă din două sesiuni practice, susținute de doi experți BIZTRO Club:

Sesiune 1 – Self Leadership cu Mihai Zânt

09:00 – 11:00

Nivelul actual de incertitudine și complexitate în lumea afacerilor necesită o nouă Abordare de Conducere adaptată la realitatea actuală.

Chiar dacă nu este un concept nou, dezvoltarea pe baza punctelor tale forte a devenit o necesitate în Hybrid Leadership Reality. În timp ce trebuie să ne adaptăm la context, culturi și setări, e nevoie să ne menținem o identitate conștientă bazată pe valorile, credințele și punctele noastre forte.

Ce vei afla:

 • Managementul creierului și neuroștiința identității
 • Conștientizarea de sine și aplicațiile sale
 • Tehnici de schimbare a perspectivei
 • Cadrul de inteligență pozitivă
 • Construirea de strategii de fitness mintal

 

Sesiune 2 - Cum îți construiești echipa ca să ai climat pentru inovație cu Doru Șupeală

12:00 – 14:00

O firmă sănătoasă îmbină tot timpul două tipuri de activități: exploatarea și explorarea.

Exploatarea se referă la ziua de azi și înseamnă să te ocupi de activitățile de zi cu zi, de clienți, parteneri și furnizori, de vânzări și încasări, de operațiuni și de angajați, ceea ce numim ”business as usual”.

În schimb, Explorarea se referă la ziua de mâine, la cum va arăta afacerea ta în viitor, la produsele, serviciile, competențele și parteneriatele pe care le creezi azi pentru ziua de mâine sau poimâine.

Învățăm împreună cum e bine să echilibrezi exploatarea cu explorarea, în funcție de contextul organizației tale și de situația din piață, competitori, tendințe și trenduri economice.

Ce vei afla:

Ne concentrăm pe explorare, mai precis pe producerea, testarea și validarea acelor idei care îți pregătesc viitorul și răspundem la câteva întrebări:

 • Cum inventăm lucrurile care ne vor asigura performanța și profitul peste un an sau doi?
 • Cum construim climatul pentru creativitate și inovație în echipa noastră? 
 • Cum producem idei noi? Ce este un brainstorming? Ce metode de ideație simple și eficace putem exersa împreună cu echipa noastră?

 

De ce să vii

inovația - sursă pentru profitabilitate

motivarea angajaților prin creativitate și implicare

self leadership - accesarea resurselor proprii

Cine sunt traineri?

image

Mihai Zânt

Executive Coach, Trainer și partener co-fondator Career Shift.ro și HUMANISTIC

 • icon
 • icon

Mihai Zânt este executive coach, trainer și partener co-fondator în CareerShift.ro și Humanistic. Are experiență de peste 15 ani în conducerea echipelor și dezvoltă programe de învățare pentru corporații, folosind sisteme de practică integrate. A fost implicat în proiecte importante de finanțare a start-up-urilor, business mentorship, coaching pentru Executive MBA, precum și coaching în domeniul Educației.

image

Doru Șupeală

Realizator Hacking Work & CEO Școala SPOR

 • icon
 • icon

Doru Șupeală este consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului ”HackingWork”, lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education și autorul cărților ”Employer Branding 100%” (2021) și ”Experiența face diferența” (2017). La Școala SPOR, pe care a fondat o în 2019, conduce un masterclass și un workshop de Employer Branding, dezvoltă un program de mentorat în Leadership și a inițiat un program personalizat de Creativitate și Inovație, dar și experimentele de creativitate „f(i)   Fabrica de Idei“, prin care ajută profesioniștii și echipele să exerseze și să aplice sistematic metode practice, interactive și distractive pentru a obține idei noi, iar organizațiile să își creeze cultura și climatul propice pentru inovație. Crede că viitorul profesional al celor mai mulți și norocoși dintre noi va fi bogat și fericit dacă ne vom investi energia și entuziasmul în proiecte și echipe preocupate de creativitate, libertate, integritate, învățare continuă, colaborare, comunicare cinstită și inovație.