Recomandă un comerciant și noi încercăm să îl aducem în rețeaua noastră | Edenred Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

10% reducere la comenzile online Cod: Toamna10EDENRED

Bucuresti

08.09 - 31.10.2021

LIVRARE LA DOMICILIU
BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Recomandă un comerciant și noi încercăm să îl aducem în rețeaua noastră

Ne extindem constant rețeaua de parteneri pentru produsele Edenred Ticket Restaurant, Edenred Cadou, Edenred Vacanță, Edenred Cultural, Edenred Creșă sau Edenred Social pentru Mese Calde!

Recomandă!

Cum recomanzi?

  • Identifici un comerciant unde dorești să achiți cu una din soluțiile Edenred. Comerciantul trebuie sa aibă cel puțin un POS instalat pentru carduri.
  • Verifici lista de comercianți parteneri ai rețelei de carduri Edenred pentru a identifica comercianții deja existenți în ețea aici.
  • Completezi formularul cu informațiile solicitate – ale tale și ale comerciantului propus.

Cum te vom recompensa?

  • Verificam dacă comerciantul propus de tine face parte din rețeaua de comercianți parteneri
  • Echipa Edenred contactează comerciantul propus de tine și propune semnarea contractului de acceptare la plată a soluțiilor Edenred
  • Ai castigat! În cazul în care comerciantul propus de tine semnează contractul, vei fi recompensat cu sume între 50 și 150 lei sub formă de card cadou, în funcție de numărul de outlet-uri

Propune soluțiile Edenred

Cardurile Ticket Restaurant® sunt tichete de masă electronice combinând avantaje fiscale semnificative cu un sitem ușor de implementat și de folosit. Acestea funcționează în paralel cu tichetele de masă pe suport de hârtie.

slide 1

Edenred Cadou este soluția ideală pentru motivarea și recompensarea propriilor salariaţi, cu ocazia unor evenimente speciale din an. În plus, poate fi folosi în relaţiile cu partenerii de afaceri sau clienţii, fiind un instrument ideal pentru marketing şi protocol.

cadou

Edenred Vacanță este primul card de vacanță din România, alternativa modernă și flexibilă la voucherele de vacanță pe suport hârtie. Pachetul de servicii turistice poate conține servicii de cazare, alimentație publică, transport, tratament balneo, agrement, dar conținutul minim trebuie să cuprindă în mod obligatoriu servicii de cazare.

edenred vacanta

Edenred Cultural este cea mai nouă modalitate de motivare a angajaților. Se poate folosi pentru achitarea de bunuri și servicii culturale, precum: cărți, filme, albume muzicale, bilete la spectacole, concerte, cinema, muzee, grădini botanice și zoologice, festivaluri, parcuri tematice, cursuri de orice fel și alte activități recreative și distractive.

edenred cultural

Tichetul de creșă înlocuiește indemnizația de creștere a copilului şi încurajează revenirea la muncă a salariaților care au copii mici. Salariații pot cheltui liber tichetele de creșă Edenred în unitati de educatie timpurie anteprescolara, publice sau private, precum si la persoanele care exercita profesia de bona autorizata.

edenred cresa

Cardurile Edenred Social pentru Mese Calde sunt acordate de Guvernul României, prin Ministerul Fondurilor Europene, ca parte a Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020 (POAD), finanțat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane (FEAD): persoanele în vârstă de 75 ani împliniți sau peste, fără ajutor material, cu venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari şi persoanele fără adăpost.

tichet social

Completează și recomandă

Date comerciant recomandat

Date despre tine

Certificări Edenred