Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
TU ADUCI MAGIA CRĂCIUNULUI

TU ADUCI
MAGIA CRĂCIUNULUI

Uneori poți face un mare bine cu un gest simplu.
An de an, Edenred Romania susține o serie de programe de responsabilitate socială.

De Crăciun, fiecare comandă pe care o plasezi aduce mai multă fericire - și angajaților tăi, și celor care au mare nevoie de sprijin, prin programele sociale susținute de Edenred. Astfel, plasând o comandă de Ticket Cadou® sau Compliments® card în perioada noiembrie-decembrie 2016 , alegi să susții proiectele noastre sociale.

Pentru a-ți răsplăti gestul, în decembrie vom împodobi brăduțul Edenred cu logo-ul companiei tale, în semn de recunoștință.

Proiectele sociale în care ne-am implicat de-a lungul timpului:

  • Târgul de Crăciun 2015 “O poveste Edenred despre cum să fim mai darnici și mai buni” – Suma colectată din donații a fost dublată de Edenred și donată Asociației Down Plus, ajutându-l astfel pe Moș Crăciun să ajungă cu cadouri la 40 de copii cu sindrom Down, provenind din familii nevoiașe.
  • Târgul de Crăciun 2014 - am sprijinit prevenția abandonului școlar pentru 160 de familii cu copii Din Târnava, asistați de ASOCIAȚIA OVIDIU RO.
  • Târgul de Crăciun 2013 ”Împreună salvăm inima copiilor” – am susținut cu donații cauza Narcisei, o fetiță de doar câteva luni, născută cu probleme cardiace grave, a cărei familie defavorizată e sprijinită de Asociația Inima Copiilor.
  • Edenred a fost partener al proiectului Culorile Copilăriei - SOS SATELE COPIILOR, câștigător al premiului I la secțiunea Servicii de Asistență Socială, în cadrul Galei Societății Civile 2016.
  • Ziua Pământului, derulată încă din 2007.
  • Ziua Solidarității – Edenred organizează târguri la care ONG-urile pot participa cu produse hand made. Suma strânsă din vânzarea acestor produse este dublată de companie.
Brad CSR
Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15