Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Ia-ți inima în dinți și petrece cu toată familia weekendul de Halloween la Cluj. 2 nopți de cazare cu mic dejun, trick&treat la sosire, atelier de sculptat bostani și tur ghidat în misterioasa Pădure Hoia

Cluj Napoca

30 octombrie – 1 noiembrie

Norm Hill Hotel - 10% reducere la plata cu Edenred Vacanță

Cluj Napoca

Promoție valabilă până pe 31 martie 2021

BIBI Vacanța - Trăiește vara pe relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Un angajat motivat se cunoaşte după zâmbet

Friday 17.11.2017

Cardurile Compliments şi Ticket Cadou pot fi utilizate de companii şi pentru a oferi cadouri de Paşte pentru clienţi şi parteneri de afaceri (distribuitori, agenţi şi reprezentanţi, furnizori sau orice alt tip de partener), sumele oferite fiind cheltuieli deductibile.

Ambele pot fi folosite pentru a cumpăra orice tip de produse sau servicii : haine, încălţăminte, cosmetice, bijuterii, servicii de îngrijire personală sau chiar produse alimentare, în mici magazine sau în marile reţele comerciale.

Tichetele cadou pot fi cheltuite în peste 55 000 de magazine în toată ţara, iar cardurile Compliments, care funcţionează pe platforma Mastercard, pot fi cheltuite în peste 3000 de magazine.

În România, peste 30 000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete şi carduri emise de Edenred: tichete de masă Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, tichete de vacanţă Ticket Vacanţa® etc.

  • Etichete :