Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Ia-ți inima în dinți și petrece cu toată familia weekendul de Halloween la Cluj. 2 nopți de cazare cu mic dejun, trick&treat la sosire, atelier de sculptat bostani și tur ghidat în misterioasa Pădure Hoia

Cluj Napoca

30 octombrie – 1 noiembrie

Norm Hill Hotel - 10% reducere la plata cu Edenred Vacanță

Cluj Napoca

Promoție valabilă până pe 31 martie 2021

BIBI Vacanța - Trăiește vara pe relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

S-a majorat valoarea maximă deductibilă pentru tichete de vacanţă

Friday 17.11.2017

Începând cu 1 iulie 2013, companiile pot acorda angajaţilor tichete de vacanţa deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale în valoare de până la 4800 lei pe an pentru fiecare salariat.

Acest lucru se datorează majorării salariului minim brut pentru a doua oară în acest an, acesta crescând până la 800 lei.

Tichetele de vacanţă sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale în limita a 6 salarii de bază minime brute pe ţara pentru fiecare angajat, conform Ordonanţei de Urgenţă nr.8/2009.

Tichetele de vacanţă pot fi acordate de către orice firmă, indiferent de sectorul de activitate sau de componenţa capitalului social, cu condiţia ca ele să fi înregistrat profit sau venit, după caz, în anul financiar anterior.

Angajaţii care primesc tichete de vacanţă pot achiziţiona pachete turistice complete din unităţile turistice afiliate: agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear şi agrement.

Aflaţi mai multe detalii despre Ticket Vacanţa

  • Etichete :