Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Ski & Spa Experience: 1946 Ron/ loc în cameră dublă/ sejur 4 nopți • Cazare cu demipensiune •Skipass nelimitat 3 zile •Voucher Spa • Discount 10% la Spa

Poiana Brasov

09.01.2021 - 31.03.2021

BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

GOOD FOOD - 5% reducere cu Edenred Ticket Restaurant®

București

Promoție valabilă până pe 07 aprilie 2021

LIVRARE LA DOMICILIU
Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Dana Sîntejudean este noul Director Regional Edenred Central Europe

Friday 18.12.2020

Dana Sîntejudean a fost numită Director Regional la Edenred Central Europe, rol pe care îl va ocupa începând din 4 ianuarie 2021. Dana Sîntejudean a fost promovată, în cadrul grupului, din poziția de Managing Director Edenred România și îi succede lui Vianney du Parc, care va prelua funcția de Managing Director Edenred Franța. La rândul său, Vianney du Parc a ocupat poziția de Director General Edenred România, până în 2018.

Călătoria profesională a Danei Sîntejudean în Edenred a început în 2003, când s-a alăturat echipei din Cluj. După gestionarea cu succes a mai multor roluri în cadrul departamentului Sales, a preluat, în 2013, funcţia de Commercial and Public Affairs Director, iar, în 2016, a devenit Deputy Managing Director Edenred România. În urma rezultatelor excelente obţinute, în 2018, Dana Sîntejudean a fost numită Managing Director Edenred România.

Vianney du Parc s-a alăturat echipei Edenred în 2010, în calitate de Financial Controller pentru Central Europe & Scandinavia. Ascensiunea sa profesională în cadrul companiei a continuat cu rolul de Managing Director al Edenred Polonia şi Edenred România, iar începând cu 2016, Vianney a preluat funcţia de Regional Director Central Europe & Middle East.