Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

Ski & Spa Experience: 1946 Ron/ loc în cameră dublă/ sejur 4 nopți • Cazare cu demipensiune •Skipass nelimitat 3 zile •Voucher Spa • Discount 10% la Spa

Poiana Brasov

09.01.2021 - 31.03.2021

BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

GOOD FOOD - 5% reducere cu Edenred Ticket Restaurant®

București

Promoție valabilă până pe 07 aprilie 2021

LIVRARE LA DOMICILIU
Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Compania franceză EDENRED este primul operator din Republica Moldova licențiat în producerea tichetelor de masă

Saturday 03.02.2018

Licența acordată de către Agenția Servicii Publice  îi permite investitorului francez, lider mondial în serviciii preplătite pentru companii, să-și înceapă operațiunile în Republica Moldova.

Anterior EDENRED și-a instalat la sediul din Chișinău echipamentul de producere a tichetelor de masă, a făcut angajări de personal și a încheiat contracte cu partenerii locali, întreprinderi și magazine alimentare.

Începând din 27 martie 2018, EDENRED va produce și va livra primele tichete de masă companiilor din Republica Moldova în beneficiul angajaților, care vor putea fi utilizate în cea mai variată rețea de comercianți parteneri pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru achitarea mesei de prânz sau pentru achiziționarea de produse alimentare.

"Ne bucurăm să putem onora primele comenzi de tichete de masă ale partenerilor noștri, care vor contribui la creșterea puterii de cumpărare a angajaților și la instalarea unui climat de încredere și stabilitate în companiile moldovenești”, a declarat Dana Sîntejudean, director general Edenred Romania & Moldova.

La finalul lunii aprilie 2018, EDENRED va organiza la Chișinău un eveniment oficial de lansare, la care-și va prezenta prioritățile în activitatea sa din Republica Moldova.